Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie działa dalej, logowanie padnięte strona padła więc jakie ''on'' -.- Zapraszamy do chunjo do gildii. Mamy około 5-6 polaków dziennie online ;p Mój nick w grze Ksieciunio .

@EDIT Sporo ludzi tutaj gra :D Araby, ruscy, turki, anglicy, polaki, ale i tak niemcy mają przewagę :D Rozmawiałem z jednym GM'em, wcale nie jest polakiem tylko umie pisać po polsku, mieszka w niemczech i jest niemcem. Pisał, że nie ma żadnej dyskryminacji polaków i wcale nie trzeba się ''ukrywać''. Nie łapie WSZYSTKICH polaków za używanie haków. Jedyne czego nie chciał, to żeby nie spamić po polsku na wołaju :) (mówie o chunjo) Mówię tutaj o [GM]Auron, można sobie z nim popisać na szepcie ;p

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja o 12 sobie podropiłem z półtora godziny i votecoins też zrobiłem, w godzine wydropiłem po 14 egzo i rad więc taki easy to nie jest żeby chociażby skille na g/p wbić;p taki raczej pod medium podchodzący;p

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Co zdobywa się za te Vote4Coins - rady/egzo? Łatwo zrobić bony w broni? Czy warto ulepszać stalkę+9 na kolejną zbroję?
UP: Nie "ddosą" tylko "ddosom" ;).

24796627036485375495.png

Opublikowano

Co zdobywa się za te Vote4Coins - rady/egzo? Łatwo zrobić bony w broni? Czy warto ulepszać stalkę+9 na kolejną zbroję?

UP: Nie "ddosą" tylko "ddosom" ;).

Za vote4coins mozesz duzo rzeczy ale najbardziej sie chyba rady i egzo oplacaja, bony latwo zrobic bo tanie i bs jest wbudowany, a stalke to nie wiem ale raczej tak.

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Za vote4coins mozesz duzo rzeczy ale najbardziej sie chyba rady i egzo oplacaja, bony latwo zrobic bo tanie i bs jest wbudowany, a stalke to nie wiem ale raczej tak.

Bony do na eq wojenne się w cholere ciężko robi :) 3k hp 4x 15% ani jednego nie mam a na naszyjnik poszło ok 1kkk i dalej nie wybonowało :) Albo po prostu nie mam farta :D

Opublikowano

Czemu nie da sie wejsc na serwer ? Od 3 dni probuje sie zalogowac i caly czas Du wirst mit dem Server verbunden... co jest ? nagradzam lajkami

Na forum coś piszą, są ataki na serwer i próbują się ''obronić'', channele widać normal, ale logowanie padło :) Od czasu do czasu można się zalogować, lecz kiedy się wylogujesz to już nie wejdziesz.. najwyżej za kilka godzin znowu się udaje.

Opublikowano

Server naprawde fajny własnie zaczołem wczoraj grać wbijem 10lv i antyexp i metki w m1 zeby troche sb nadropić obleciałem tylko jedno ch i drop był zadawalający ;) Pózniej server ofneli i off do dziś, strona nie działa nie wydaje mi się zeby to był ddos ;D

nick AvaschiPL , chunjo. Szukam gildii

Ile chodzi jedna rada/egzo ?

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Server naprawde fajny własnie zaczołem wczoraj grać wbijem 10lv i antyexp i metki w m1 zeby troche sb nadropić obleciałem tylko jedno ch i drop był zadawalający ;) Pózniej server ofneli i off do dziś, strona nie działa nie wydaje mi się zeby to był ddos ;D

rada 7kk egzo 5-6 chyba

Nie wydaje mi się, żeby zdrowy na umysł człowiek zamknął serwer z którego ma tone hajsu

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Czemu nie dziala mi stronka?

Ddosy albo coś robią , nie działa od woczraj od godziny ok 22 ; )Tak samo jak server

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Mamy gildie w chunjo ''PolacyKurwa'' mój nick Ksieciunio ale nie jestem liderem ;P

Opublikowano

Wszystko off, ts3 , strona ,forum ,server

Jak umeisz grać to lajcik ale radziłbym Ci robić sb buffa ; )

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Ludzie nie umiecie grać bez spolszczenia?Ja gram bez spol długo i nie mam problemu z tym językiem.Tabelę z bonusami dawałem we wcześniejszych postach.

Opublikowano

Ja też gram bez spol, ale przydałoby się, zawsze łatwiej ;)

Jedyne do czego jest ono potrzebne to tak na prawdę podczas zmiany bonusów. Mimo wszystko nie powinno to stanowić problemu skoro w cliencie znajduje się auto-bs, a tłumaczenie bonów w prezetacji.

Opublikowano

Jedyne do czego jest ono potrzebne to tak na prawdę podczas zmiany bonusów. Mimo wszystko nie powinno to stanowić problemu skoro w cliencie znajduje się auto-bs, a tłumaczenie bonów w prezetacji.

Mimo wszystko do jakichkolwiek questów, misji spolszczenie by się przydało, nie każdy ma opanowany język obcy do perfect.

Na serwerze znajdują się 6/7 bony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...