Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześc wszystkim! Powiecie mi czy byla cofka jakas bo mi trutka znikła. ? Pomoze ktos ?

d2dp.png

Opublikowano

Opłacało się kupić boja +9 do mixu z kd woj ninja sura +4 za 500kk ??

Za ile można kupić stalkę +9 woj ??

Stalke +9 woj prawie perfekt bo 2khp 4x15 a maks jest 3k hp widzialem za 950kk bodajze dzisiaj i wczoraj za 800 coś chyba.

Bojowy nie wiem, za taka sume moglbys kupic perfekt trytka +6 z takimi kd jak bys poszukal ale jesli szybko nie masz zamiaru wbijac lvla to az taki zly zakup nie jest ;c

Opublikowano

Cześc wszystkim! Powiecie mi czy byla cofka jakas bo mi trutka znikła. ? Pomoze ktos ?

Sprawdź czy ktoś nie logował się na twoje konto z innego IP, Wtedy będziesz mógł liczyć na zwrot truty. Jeśli chodzi o cofkę to nie wydaje mi się aby takowa była.

Opublikowano

Znów mam wiadomość od G00D'a: "Tutaj znowu G00D aka TAKIbajer. Zapraszam do gry w shinsoo gram jak widać pod nickiem TAKIbajer bądź na surze Fannthom, jest już stworzona gildia, serdecznie zapraszam. Oczywiście ja już na serwerze osiągnąłem wszystko, lecz nie zamierzam z niego uciekać jak najbardziej, lecz tworzę właśnie sobie surę, a wiem że jeszcze żeby jej osiągnąć wszystko czeka mnie długa droga, więc kolejna zajafffka na serwer jest. Resumując: pomagam wszystkim, lecz nie chcę tracić czasu i nerwów na osoby, które mają tylko zajawkę na 3 - 4 dni na serwer, wbić 75 lvl i powiedzieć 'siema, za trudny'. Ja polecam ten serwer, dobry stary oldschool, łączna ilość graczy przekracza 2,5 tysiąca, zarobków jest mase, jest co robić cały czas. Tyle ode mnie, gildia nosi nazwę 'PolishArmy' (kreatywna) i jak widzicie jakiegoś członka to możecie spokojnie do niego pisać i prosić o przyjęcie. Serdeczne zapraszam."

Opublikowano

Gdzie sie dropi kamien po ksiegach klatw?

Szukam gildi w chunjo.

warto grac mentalem? silne juz m10..

i jak lepiej expic i wbic tam np 70 lvl czy zatrzymywac sie na 50/60/70 zeby oddac biologa? hmm

kurde zaden polak sie nie odzywa w chunjo..

Opublikowano

Server jest darmowy?

Jak najbardziej ;)

Exp bardzo szybki drop bardzo, yangi tez fajnie leca.. jedynymi trudnosciami to niski % an ulepszenie i to ze trzeba dropic rady i zwoje egzo

Opublikowano

A jeszcze jakbyście mogli mi odpowiedzieć - tutaj jest szansa na drop rady i egzo powiedzmy 30% z każdego metina, czy np. z 85 lvl jest 100% szansy ? Ubiłem sporo tych 45 lvl i rad 3, egzo 1 xD

Btw. - up dzięki - te odłamki w moment zeszły po 140kk ;p

io7e.jpg

Opublikowano

Z metków 70 ładnie wszystko leci. Ogolnie to metki 70 razem z dropieniem yangow w v2 to najlepsze zarobki na małym lvlu.

Opublikowano

ty8IuEk.png

lgjJDHp.png

Zapraszam serdecznie do gildii " PolenTeam "

Gildia ta znajduje się w Królestwie " Shinsoo AZcSL1m.png "

Wymogi ? prawie żadne, wystarczy grać i być ogarniętym.

Lider: THAIII

Przyszły Lider: TAKIbajer

Wszystkich chętnych prosimy o kontakt w grze, lub na forum.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Cytuje spolszczenie podane przez G00Da, lecz autorem tego jest .Dexter :)

Jesteś aktualnie w grze ?

To mnie do gildi dodasz

Nick: eNcorePL

Opublikowano

Jesteś aktualnie w grze ?

To mnie do gildi dodasz

Nick: eNcorePL

Tak jestem akutalnie w grze, ale Ciebie nie ma.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Jest ktoś z maksymalnym poziomem bądź ekwipunkiem? Pytam, ponieważ chciałbym wiedzieć w jakim czasie go osiągnęliście.

Opublikowano

Hej pany mam do zaoferowania tu konto surke wp 95 lvl ;3 przyzwoite eq ^.^ za konto na innym servie :) pw lub za konto w lolu :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...