Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny biznes mozna zrobic na serwie bo ludzie pisza ze sellaja a inni ze kupoia np. 10kkk za 10Euro wiec sie opyla zarabiac ^^

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja gram w chunjo mam nick Torq a moja gildia to AsInParadise zapraszam chętnych.

UWAGA DO WSZYSTKICH!!!!

NIE KUPYWAĆ trut +6/7/8/9 wystawionych na sklepach za 1kkk bez średnich.

Dlaczego?

Już wyjaśniam :)

Istnieje taki program,na którym można robić sobie itemy (fałszywe) i je wystawiać na sklepie.

Już jeden polak się na to nabrał i przez to skończył gre.

Sposób na zarobek?

1.18 lvl drop do M1 (2h i 500kk podobno)

2.WP 55 lvl do V2 (w 2h ponad 600k)-sam tak robie czasami

3.Sprzedawać rady z voteshopu po 70kk za 10 sztuk

Sposób na skille?

1.Body 35 lvl z eq na wartość ataku + rib sr 35+ i mamy w 1 dzień 2xP

2.WP 75 lvl i DT(to chyba każdy zna)

Mała podpowiedź co do gry:

-Lorda bijąc mu po 18,5k ubijasz go solo :) (wiem bo go leje po tyle mentalem na poli :D)

-Na smoka potrzeba 3 osoby (minimalnie 2 osoby bijące po 20k+ i buff)

-Na DT to standard można robić 2xDT na 1 piętrze(bugujesz kowale po śmierci,czyli klikasz i przenosisz i jesteś na metkach morderstwa,ale uwaga masz tylko 5 min bo potem loga)

i ostatnie,najgorsze i prawie niemożliwe.

-Baronówna (z niej lecą truty itp...tylko,że moby znajdujące się w tej komnacie biją po 8k bez kryta.... a sama baronówna to nie wiem[Wejście od 100 lvla]

Expowska?

-Do 100 expimy w grocie a potem idziemy do lochu pająków v3 i tam dobijamy 105 (przypominam,wejście dopiero od 100 lvla i konieczne petardy bo biją po 2k z hita)

Pozdrawiam,Torq :D

@edit

Mam 3 pety (są to tygryski) do oddania,które i tak gónwo dają :) Więcej info na PW.

Opublikowano

jezeli ma ktos do oddania ametysowy naszyjnik +9/krysztalowa branse +9/eq z nieb. lez +9/ fenki +9 lub jakas kase to chetnie przyjme :D . Pisac na pw w grze , nick BollyDub

Opublikowano

Tabela z bonusami:

46306561669604663858.png

Podam wam jeszcze pare podpowiedzi co do gry:

Drop z bossów?

1.Podstawy to standard :)

2.Azrael-Metal + szkata azraela + kamień duchowy

3.Beran-Setao-Łuski + Szpony+Buty od 65 lvla + podstawowe perły

4.Baronówna(czy jakoś tak)-Wiem tylko,że z niej truty lecą ale nie wiem co jeszcze...

5.Riper and Śmierć-z ripera nic a ze śmierci 2x szkata ripera i 2 głowy do wejścia na 3 poziom DC

Spolszczenia nie mam i mieć nie będę,itemy po niemiecku itp...to kwestia przyzwyczajenia i będziecie znali to nawet na pamięć.

Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania to śmiało walić na PW na 100% odpiszę :)

Opublikowano

Jeśli ktoś potrzebuje i gra tam i będzie grał dłużej to mam do oddania jakieś tam eq , zwoje do czytania skilli , yangi itp. Nie gram juz na tym serverze a szkoda żeby to leżało , na pewno komuś sie przyda :)

A i moge oddać postać szaman 80 :)

jak cos gg 4763250

skype - ponczalo11

Opublikowano

Tłumaczenie jest moje,ja to zrobiłem a ty uciąłeś końcówkę ... Brawo :>

ja nie ruszałem tego ss'a xD . Napisałem , że nie jest moje, ,a nie pamiętałem kto to zrobił ;) .

@Edit

Jest gdzies npc co ma ksiegi na dowodzenie , poli , itd. ?

Opublikowano

ja nie ruszałem tego ss'a xD . Napisałem , że nie jest moje, ,a nie pamiętałem kto to zrobił ;) .

@Edit

Jest gdzies npc co ma ksiegi na dowodzenie , poli , itd. ?

Rybak

Opublikowano

Dajcie ip loginu oraz ch1 , ch2 , ch3 itp.

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Już ciągnę klienta bo serwer wydaje się zajebiaszczy:) Zresztą zawsze twierdziłem, że niemieckie serwery są najsolidniejsze, przykładem tego może być Lead Rain2 chyba najlepszy serwer mt2 na jakim grałem, ale niestety padł :( Jak tylko się ściągnie, to wbijam do Jinno pod nickiem Agemu, więc jak ktoś ma polską gildie, to pisać, chętnie dołączę.

@edit

Serwer naprawdę fajny tylko irytujące jest to, że wszystko jest po niemiecku ><

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Cały dzień dzisiaj serwery wariują i obecnie jest wyłączony, ktoś wie co się dzieje? Gra się naprawdę zajebiście, serwer godny polecenia każdemu kto lubi starsze klimaty metina;) Żeby łatwo się dorobić wystarczy, że na 55lvl się zatrzymacie na trochę i będziecie bić metki na sohan po drodze do 55 robiąc biologa, kasa idzie niezła:)

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Ja już mam gildie o nazwie Pandemia, jeżeli ktoś chce dołączyć to pisać do Agemu. Tylko wpierw muszą nam serwer włączyć :P Jak na razie wszystko padnięte

@edit Serwer już on:)

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...