Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe interesuje mnie czy wyskoczy lis czy pies czy kurwa koń...chodzilo mi o to ze popelnileś błąd w zmienianiu hasla i teraz masz pretensje do całego świata o psi chuj...tak juz bywa.

@pss..nastepnym razem zmieniaj haslo trzezwy;)

Ziomek nie wiem,czy ty jesteś jakimś czarodziejem,czy ty uj wie co,ale jak napisałem o błędzie na mpc o tej zmianie hasła,to odrazu zrobili na stronie tą zmiane...LUBIE TO xD

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polak potrafi!:D

Gralbym nadal na serwie ale wbilem ten max i zero radosci z tego...pvp nie ma sensu kazdy absu ma od zajebania i nie da sie nikogo pocisnac:D

Opublikowano

Polak potrafi! :D

Gralbym nadal na serwie ale wbilem ten max i zero radosci z tego...pvp nie ma sensu kazdy absu ma od zajebania i nie da sie nikogo pocisnac:D

Wiesz ja to gram i tak z nudów bo polskie serwery teraz to jednak dno.A czasami fajnie pograć sobie na jakimś lajtowym serwie ;p

Opublikowano

Nom niestety w dzisiejszych czasach wychodzi syf na którym trzeba grać 24/7 żeby coś zrobić albo po 2 godzinach masz wszystko, inna opcja to serwer padający po 2 dniach xD No ale cóż.

Serwer bardzo polecam i miło mi się na nim gra ;p

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

napewno w jakis sposob sie da, ale nie predko ktos je zrobi bo gra teraz malo polaków.

Ale spolszczenie jest zbedne, sam nie znam jezyku wogole a sobie poradzilem.

Opublikowano

Jak to WH odpalać na tym?

Wpisuje w Index i nie działa nic. Inne cheaty z MPC też nie działają :) Pomocy!

Opublikowano

Jak to WH odpalać na tym?

Wpisuje w Index i nie działa nic. Inne cheaty z MPC też nie działają :) Pomocy!

Nie rozumiem,jak można grać na WH na takim łatwym serwerze.

@edit

Zapraszam do chunjo,posiadam gildię z TS3 więcej info na PW.

Opublikowano

Niech ktoś zrobi spolszczenie bo ''oszwabić'' się można ;x

Nie rozumiem,jak można grać na WH na takim łatwym serwerze.

@edit

Zapraszam do chunjo,posiadam gildię z TS3 więcej info na PW.

Napisałem na PW :D

Opublikowano

Powiem tak podoba mi się ten serwer ze względu na ludzi , którzy tam grają . Dziwi mnie ich mentalność i to iż jestem polakiem paru niemców zagadywało do mnie i pożyczało mi itemy nie znając mnie . Itemki nie były jakieś shitowe bo np stal 4x15 2k hp itp . Przestałem grać jakiś czas temu , ponieważ były jakieś akcje z offami i wogóle ale myślę , żeby ściągnąć i wrócić . Polecam ze względu na atmosfere i wogóle . Mało dzieciaków ksujących wystarczy napisać po angielsku z prośbą o pojście ze spota i spot wolny :-)

Gdybys nie mówil ze jestes polakiem bym sie nie zdziwil bo niemcy nie kradna tak jak polacy ale skoro sie przyznales i ci dali to niezlie pewnie konczyli gre

Opublikowano

Nie ma ktoś spolszczenie ? Chodzi mi głównie o spolszczenie Ku gdyż mam ich pełno a nawet nie wiem która jest którą ;/ Po mimo, że w skilach mamy napisane nazwe swoich po niemiecku i tak ciężko nauczyć się po niemiecku czytać i zapamiętywać księgi ;x

Opublikowano

Nie ma ktoś spolszczenie ? Chodzi mi głównie o spolszczenie Ku gdyż mam ich pełno a nawet nie wiem która jest którą ;/ Po mimo, że w skilach mamy napisane nazwe swoich po niemiecku i tak ciężko nauczyć się po niemiecku czytać i zapamiętywać księgi ;x

jak wiesz jak wyglada np. aura najerzdasz kursorem an np. aure i pisze nazwa potem szukasz ku z taka sama nazwa i po problemie

Opublikowano

Niee pożyczył i oddałem mu po tygodniu mniej więcej .

Niewiem jak teraz ale kiedyś za 1KKK dorwałeś stalkę +9 z dobrymi nawet bonami

a oplaca sie sciagac nie ma zadnych wirusów itp ?

Opublikowano

Szkatułka Milon (dla mężczyzny) i atheny (dla kobiety)

za ile kupie truciaka +0 do roboty i stal+0 (tez do roboty)

truta od +6 do +7 za 1kkk stoi na sklepie a stal to po 20 do 50kk +6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...