Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś nie mogę wbić na serwer. Niby online a pokazuje błąd połączenia z serwerem ?

Sprobuj odpalić przez patcher

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś nie mogę się zajerestrować. Wyskakuje coś takiego:

Account erfolgreich angelegt. Sie können sich nun anmelden.

Alle

Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden. Bitte achten

sie darauf das ihre Account ID und ihr Passwort aus mindestens 8 Zeichen

oder Zahlen besteht.

ACHTUNG: Benutzt keine Account-Daten von anderen PServern oder Accountdetails die Ihr bereits verwendet habt!

Ktoś wie gdzie robię błąd w rejestracji ?

konto pomyślne założone , albo co najmniej 8 znak. hasła i loginu lol84268426 i haslo wiecej niż 8

i będzie gites, nie trzeba potwierdzenia e-mail

pomogłem daj +

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Mam pewien problem,mam 60% abs na woja (miecze i 2reka) ja bije w typa aura p wir p biolog po matowych na 70lvl 2k on we mnie bije 4.1k z tym samym lvl i eq wir aura p dziwne.. wgl malo bije z ful eq lud kd itp a inni dużo. wtf?

Opublikowano

Ten niemiecki język mnie dobija...tłumaczenie tego zajmuje w kij czasu, zwłaszcza, ze niektórych słów translator nie zna -.-

Szkoda, że nie ma tego w języku angielskim :(

io7e.jpg

Opublikowano

Ten niemiecki język mnie dobija...tłumaczenie tego zajmuje w kij czasu, zwłaszcza, ze niektórych słów translator nie zna -.-

Szkoda, że nie ma tego w języku angielskim :(

Nie ma tu czego tłumaczyć praktycznie, jedynie bony, które zmieniają się same, więc dużo roboty z tym nie ma.
Opublikowano

Ludzie wbijać do chunjo przydało by się więcej polaków. Serwer na prawde super. Polecam, sam gram na razie 79lvl. Kase idzie łatwo zarobić na vote4coin.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Na krótszą metę serwer ciekawy jest z kim pograć itd.. Ale prawda jest taka, że sporo osób ma eq 3x15 + full na ludzi i max hity na wojnach/pvp wchodzą 1,5-2k. O perły zielone i fioletki dosyć ciężko , nie mówiąc juz o samym ulepszaniu , które też potrafi zagrać na nerwach ;p

Opublikowano

Najgorsze są te abs, kazdy ma full, a bronie tylko syrki itd.

Wbilem 105lv, a i tak nie polatam i nie pozabijam bo poprostu nie dam sobie rady:D

Opublikowano

U mnie pisze,że zostaniesz połączony z serwerem i stoi

@edit

Serwer najprawdopodobniej padł.

@edit x2

Właśnie na FB jest napisane,że był włam na serwa i bd online dziś w nocy lub jutro rano(jest kopia zapasowa z przed 5 minut,gdy wyłączyli serwer)

Opublikowano

jeden chuy czy pobierzesz klienta czy patchera bo i tak musisz pobrać tyle samo. Jak nie chcesz aby przerwało połączenie podczas pobierania polecam pobierać programem flashget.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Jest w chunjo jakas polska gildia, bo ja narazie zadnego polaka nie spotkalem a samemu grac troche nie bardzo

Powiem ci szczerze, że nie gra już tak wiele Polaków jak wcześniej, jednak kilku powinieneś spotkać ;)

Opublikowano

Ja nie gram,bo jednak administracja tego serwera ma za przeproszeniem wyjebane na graczy.Zmieniłem hasło do konta na takie same,ale dodałem na końcu cyfrę 5.I co?Żadne nie działa ani przed ani po zmianie.Ok czas na przypomnienie hasła.Przypomnienie?Filmik z lisem (no no GZ)Szczerze?Nie polecam serwera administracja ma wielkie WJ na graczy :)

PS.Forum bd Online od 30.07.2013r xDDDD

Opublikowano

no ja nie mogę sie zarejestrować...

Mane der Mutter? co do tego dodać?

Facepalm?Do tego potrzeba logicznego myślenia kolego..

Imię matki

Opublikowano

Ja nie gram,bo jednak administracja tego serwera ma za przeproszeniem wyjebane na graczy.Zmieniłem hasło do konta na takie same,ale dodałem na końcu cyfrę 5.I co?Żadne nie działa ani przed ani po zmianie.Ok czas na przypomnienie hasła.Przypomnienie?Filmik z lisem (no no GZ)Szczerze?Nie polecam serwera administracja ma wielkie WJ na graczy :)

PS.Forum bd Online od 30.07.2013r xDDDD

A napisales do administracji?Sam sobie jestes winny, wiec nie posadzaj innych.Sam zmienialem haslo na bodego ktorego sprzedalem i normalnie zmiana hasla dziala...

Opublikowano

@up

Wejdź do zakładki ,,Password vergessen?'' i mi powiedź,co Ci wyskoczyło.Bo ja mam jakiegoś kurewskiego lisa...A do administracji nie mogę się dobić.Tak samo bana na TS dostałem za to,że jestem z polski.

Opublikowano

@up

Wejdź do zakładki ,,Password vergessen?'' i mi powiedź,co Ci wyskoczyło.Bo ja mam jakiegoś kurewskiego lisa...A do administracji nie mogę się dobić.Tak samo bana na TS dostałem za to,że jestem z polski.

NIe interesuje mnie czy wyskoczy lis czy pies czy kurwa koń...chodzilo mi o to ze popelnileś błąd w zmienianiu hasla i teraz masz pretensje do całego świata o psi chuj...tak juz bywa.

@pss..nastepnym razem zmieniaj haslo trzezwy;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...