Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe ze się po prostu przedluzylo:)Jest piekna pogoda wyjdz na browarka np. Wrocisz i zagrasz.

Event jak event, co Ci np. z oxa?Chyba ze znasz dobrze niemiecki albo fart:P

Ja cieszyłbym się gdyby powiększyli exp tak na 12h, pasuje cisnąć te pare lvli:D

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miał ktoś podobny problem z tym całym vote4us, wczoraj założyłem konto chciałem zarobić 1k smów poprzez właśnie vote ale pokazał mi się komunikat że ta opcja jest możliwa raz na 12 godzin no to okej poczekałem do dziś ale mam nadal to samo. Nowe konto - tak samo, resetowanie routera - to samo. W czym tkwi problem?

Opublikowano

Miał ktoś podobny problem z tym całym vote4us, wczoraj założyłem konto chciałem zarobić 1k smów poprzez właśnie vote ale pokazał mi się komunikat że ta opcja jest możliwa raz na 12 godzin no to okej poczekałem do dziś ale mam nadal to samo. Nowe konto - tak samo, resetowanie routera - to samo. W czym tkwi problem?

Mam to samo,może Vote wyłączyli

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

Dzialajacego spolszczenia nie ma, vote jest jakies zbugowane, można votowac ale pkt nie dodaje;p

Zapraszam do gildii UnionSquad -Chunjo

Chetni pw na forum, w grze:ZrytyBeret lub gg:31308671

Opublikowano

Nie ja, ktoś w temacie w tworzeniu je zrobił, to dodałem je tutaj. nie robiłem reuploadu więc na chuj ta spina?

nie ktos tylko ja.

Opublikowano

Serwer działa caly czas, tylko ch1 m1 w chunjo nie działa(dziwne o.O)

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Wbjiam na serva tylko mam 1 pytanko Ile pol ludzi gra i czy dogadam sie po angielsku??

ze wszystkimi się dogadasz po angielsku, pograsz 3 dni o ogarniesz nawet podstawe niemieckiego.

Ludzi gra do 3k.

Opublikowano

Coś nie mogę się zajerestrować. Wyskakuje coś takiego:

Account erfolgreich angelegt. Sie können sich nun anmelden.

Alle
Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden. Bitte achten
sie darauf das ihre Account ID und ihr Passwort aus mindestens 8 Zeichen
oder Zahlen besteht.
ACHTUNG: Benutzt keine Account-Daten von anderen PServern oder Accountdetails die Ihr bereits verwendet habt!

Ktoś wie gdzie robię błąd w rejestracji ?

Opublikowano

Coś nie mogę wbić na serwer. Niby online a pokazuje błąd połączenia z serwerem ?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...