Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ma ktoś może pomysł dlaczego nie mogę wystawić rad pustelnika w shopie? ;d

ogółem nie da się wystawiać, jedynie poprzez myk z depozytem da radę, egzo, zmianki i pdki i inne te itemki to tylko przez depo da się wystawić, inaczej nie da.

Opublikowano

ogółem nie da się wystawiać, jedynie poprzez myk z depozytem da radę, egzo, zmianki i pdki i inne te itemki to tylko przez depo da się wystawić, inaczej nie da.

I bardzo dobrze, ponieważ każdy przekładałby sobie te z VoteShopu :)

Opublikowano

Nie trzeba na żadnym modzie, wystarczy mieć depo i otwarty sklep więc to lajcik, nie wiem co wy gadacie. Ja tak robię na kliencie i mi śmiga.

Opublikowano

No ja np nie mogę wystawić rad nawet przez depozyt.
Notabene zwoje egzorcyzmu przechodzą mi nawet te z VoteShopu bez żadnego problemu / bez depo - normalnie :P
DZIWNA SPRAWA .

Opublikowano

ja mam moda na tym ale w sumie potrzebny mi aby egzo wystawic bo inaczej nie potrafie :P

Podeślij jak możesz.

JBC. Mam stal woj +9 czystą. Moge dać za boja +9 czystego albo truciaka +1/2/3/4/5/6/7/8/9 ... Pisać Pw Psychol0PL

Opublikowano

Widze coraz wiecej osób wbija ;) Dziś kupiłem sobie skrzydła+9 40sr , 20 diably , 12zr, 8 omdlenie za 690kk , oplacalo sie?

Dla początkujących rada polecam drop w m1 ja wydropiłem w 2h 87 egzo(565,5kk) , 47 rad(305kk), 56 blasków(280kk) , 160kk kasy .. Co po sprzedaniu daje 1kkk+ ;]

Opublikowano

Natomiast mi wydaje się, że wgl. tutaj mod nie jest potrzebny. Bez przesady, ale po kij korzystać z moda na serwerze, gdzie wszystko idzie łatwo zdobyć. :)

Opublikowano

Cześć , zaczynam grać na serwerze , i mam pytanie , Moglibyście napisać po ile chodzą Itemy które w m1 dropią : )

Pd'ki , rady , itp itp :>

Z góry dziękuje :3

a07a9c1d7603fee5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...