Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mniej jednak. Możecie przyjść do Shinsoo jest o wiele mniej osób i lepiej jest :P [ Jak się wpadnie gildią do Jinno ] to będzie kogo bić a na odwrót będziesz musiał kupować milion fasolek.

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest zajebisty .

Wszystkim go polecam . Gra ok. 2.5k ludzi

Jak coś to jinno ! :)

ps.

Też tak macie,że po odpaleniu clienta wyskakuje Wam nowe okno "Cheaty" ?

805491408806070489277.png

Opublikowano

Serwer jest zajebisty .

Wszystkim go polecam . Gra ok. 2.5k ludzi

Jak coś to jinno ! :)

ps.

Też tak macie,że po odpaleniu clienta wyskakuje Wam nowe okno "Cheaty" ?

To jest strona Terenza :P musisz usunąć plik " Logininfo.py z głównego folderu [ Jeżeli wgrałeś spolszczenie ] i po ptokach.

PS: Który pet jest waszym zdaniem najkorzystniejszy ?

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

Poczekamy aż więcej osób się zadeklaruje i wtedy podejmiemy decyzje.

• JINNO - NoMore + 2 osoby, Shield + 1 osoba, Thoose, Immoral
  • SHINSOO - JustToSkill
  • CHUNJO - brak
Opublikowano

To jest strona Terenza :P musisz usunąć plik " Logininfo.py z głównego folderu [ Jeżeli wgrałeś spolszczenie ] i po ptokach.

PS: Który pet jest waszym zdaniem najkorzystniejszy ?

Każdy jest dobry, mają swoje bonusy. HP, kryt, exp wszystko jest wymierzone.

Jedyną denną rzeczą na tym serwerze jest potem pvp i wojny, wbijesz full eq, full bony i z full biologiem bijemy sobie po 1,5k na 20k hp, dlatego trochę bez sensu, ale sami się przekonacie o tym.

Dlatego też mówię, róbcie biologa, bardzo bardzo ciekawe nagrody są za niego.

Opublikowano

Ok, więc tak się ma sytuacja na tą chwile.

• JINNO - NoMore + 2 osoby, Shield + 1 osoba, Thoose
  • SHINSOO - JustToSkill
  • CHUNJO - brak

takze wracam do gry jinno Figo93

xdddmtw.jpg

Opublikowano

Ja zapraszam do chunjo na razie gram z 2 osobami , jedną poznaną w grze oraz kumplem , spotkaliśmy parę polaków po drodze zapraszam :) Chcemy stworzyć gildie która będzie sobie wzajemnie pomagała , ( wspólne expienie , dt , wiedzmy , smoki , pomoc w robieniu eq itd. ) Mój nick : ZajebistyX

Opublikowano

Ja zapraszam do chunjo na razie gram z 2 osobami , jedną poznaną w grze oraz kumplem , spotkaliśmy parę polaków po drodze zapraszam :) Chcemy stworzyć gildie która będzie sobie wzajemnie pomagała , ( wspólne expienie , dt , wiedzmy , smoki , pomoc w robieniu eq itd. ) Mój nick : ZajebistyX

KoraQ ja chętnie wbije i napisze

Nie chcecie czasem dołączyć do projektu - stworzenie jednej dużej gilidii dla Polaków. Już troszkę osób się zapisało.

• JINNO - NoMore + 2 osoby, Shield + 1 osoba, Thoose, Immoral, figo0200, Gnom.
  • SHINSOO - JustToSkill
  • CHUNJO - brak
Opublikowano

Nie chcecie czasem dołączyć do projektu - stworzenie jednej dużej gilidii dla Polaków. Już troszkę osób się zapisało.

• SHINSOO - JustToSkill
  • CHUNJO - brak

Dopisz mnie, tylko wtedy jak macie ts.

Ps. strona nie działa?

Opublikowano

Gram na servie już jakiś czas, nick Faffi pisać będę zakładał Polską gildie za pare dni :D

Opublikowano

Ja jednak odpadam. Zamierzam grać na innym serwie .. Jeśli ktoś chce tutaj eq ( truta+9 sr 47, stal+9, jakies tarcze, bizuterie perly , kase oraz duzoo zwoji i rad) to wymienie za eq na DiamondMT2/Ravia . GG - 7326872 .

Opublikowano

Tak wygląda sytuacja, jeżeli ktoś będzie chciał dołączyć do gildii, którą będę zakładał ( jedna duża gildia dla osób z mpc i poza ) to proszę pisać, dopiszę.

• SHINSOO - JustToSkill
  • CHUNJO - brak

ps. Gildia zostanie stworzona jutro w Królestwie Jinno. Proszę się zgłaszać o przyjęcie do gildii do mnie na gg: 4465510.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...