Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

10 rad 70kk egzo też po tyle wystawiają

Dodatkowo można dostać za darmo 10 zwojów egzo dziennie, dzięki Vote4us

Opublikowano

Jaki sens jest max lv 105 ? Chyba dla szamanow i wp-ków zeby skill ( 6 ) wbic na M

Dlaczego w Polsce nie powstają takie serwery ?? .... w Polsce powstają lepsze.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Jaki sens jest max lv 105 ? Chyba dla szamanow i wp-ków zeby skill ( 6 ) wbic na M

Dlaczego w Polsce nie powstają takie serwery ?? .... w Polsce powstają lepsze.

W Polsce powstają , lepsze ? proszę Ciebie. Wręcz odwrotnie , Polskie serwery które wychodzą to syfy z bugumi oraz nieogarniętym teamem , którzy najczęściej doprowadzają do upadku. Każdy niemiecki serwer stoi , a gracze cieszą się gra , a Polskie ? 2 dni , i off ;]

Więc nie pierd**l za przeproszeniem takich bajek.

xD 

Opublikowano

Nie wiem kto to zrobił mam nadzieje że będzie miał z tego radochę ale nie instalujcie tego spolsczenia. Caly eq zostało skradzionę. Mam nadzieję że osoba która to zrobiła napiszę mi na pw przynajmniej(Nie chodzi o zwrot eq ale o samą chęć przyznania się) Jeszcze raz proszę tylko o Odważenie się

Opublikowano

Nie wiem kto to zrobił mam nadzieje że będzie miał z tego radochę ale nie instalujcie tego spolsczenia. Caly eq zostało skradzionę. Mam nadzieję że osoba która to zrobiła napiszę mi na pw przynajmniej(Nie chodzi o zwrot eq ale o samą chęć przyznania się) Jeszcze raz proszę tylko o Odważenie się

Spolszczenie otrzymałem od IstvanaPL ale to nie znaczy, że to on cię okradł...

Opublikowano

ja mam 76lvl jak ktoś chce to pomoge podexpić i gildie zrobimy w chunjo

Jaki masz nick w grze ? Jak coś to pisz mój SendTo

@Topic Z czego leci truta? Jaka jest różnica pomiędzy wierzchowcami tymi co dostaje się za ubicie 5 metków cierpienia ?I czy pety dają jakieś bonusy ?

Opublikowano

Zbieramy grupkę polaków i zakładamy gildię w chunjo. Gram ninją 70 lv. Pw w grze do Quatil / Polonistka kto jest chętny żeby dołączyć do gildii ;) Mam już kilku polaków więc nie będzie pustek ;d

@Topic Z czego leci truta? Jaka jest różnica pomiędzy wierzchowcami tymi co dostaje się za ubicie 5 metków cierpienia ?I czy pety dają jakieś bonusy ?

Truta : Na pewno szkata Ripa

Różnica? każdy daje inny bonus.

Każdy pet daje inny bonus np. tygrys ( jeden z pierwszych petów ) daje 50% expa ;)

Opublikowano

Spolszczenie otrzymałem od IstvanaPL ale to nie znaczy, że to on cię okradł...

Mogę to zrozumieć ale Grałem bardzo długo i nic nie zostało skradzione.

Po 2 on gra w Schinso tak się chyba piszę a postać jakimś cudem znalazła się po kradzieży w schinso :)

Opublikowano

szansa ulepszenia rzeczy z +9 na epik +0 wynosi 100%?

Niestety nie wiem, lecz mógłbyś powiedzieć bo sam jestem ciekaw, a pewnie już zdążyłeś ją ulepszyć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...