Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu dzięki :D Na pewno mi to ułatwi grę. ;) A tak się zapytam. Te rady jak wystawie za 70kk 10sztuk to chętnie kupują czy posotoje cały dzien i moze 2 pójdą?

Myślę, że spokojnie ;)

Opublikowano

Zaczynam właśnie, nick GN0M.

Szczerze? Nie chce mi się bawić w te rady. :c

Mi tak szczerze też nie. Ale wole to niż pelno jakiś szwabów ksujących na spotach xD Ponad 2500tyś ludzi to na pewno nie będą ksuli.. A tak to masz jakąś godzinke max 2 bawienia potem wystawiasz shopa i masz jednego dnia około 1kkk :)

Opublikowano

Zapraszam do POLSKIEJ gildii w chunjo "POMPA" pisać możecie do ZajebistyX MrMistrzPL i nawet do mnie Patriotic. będę was podrzucał do kogoś kto przyjmuje :)

Patriotic weź chłopie nie pisz jak nie wiesz .. Gildie założyłem ja ( ZajebistyX) i jest ona tymczasowa do poki nie zbierze sie wiekszej , ogarnietej ekipy , Mistrza raczej nie wezme bo mało ogarnia , pyta sie co chwile jak sie coś nazywa itp.

Opublikowano

Napisze znowu :

Pare pytan:

1. Jak tutaj z bonami ? (wartosci itd)

2. Ciezko z expem?

3. 10 kamoli - P czy 1?

4. Ulepszacze(Od ilu i na co ;D)?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Bony wchodzą dobrze exp leci dobrze do 75 potem schody wiadome 10 kamoli p nie zawsze wchodzą nawet z rada ulepszacze od + 7 8 9 na wszystko od + 45 lvl

Opublikowano

Gildia UnionSquad została w tej chwili założona. Zapraszam wszystkich chętnych do dołączenia. Będzie to jedna wielka gildia w Królestwie Chunjo.

ps. Po zaproszenia do gildii proszę pisać na pw w grze pod nick: DevilsNight - obecnie jestem dostępny w grze, więc śmiało pisać :)

Opublikowano

Bony wchodzą dobrze exp leci dobrze do 75 potem schody wiadome 10 kamoli p nie zawsze wchodzą nawet z rada ulepszacze od + 7 8 9 na wszystko od + 45 lvl

Na itemy gdzie są wymagane małże, np. ebony / zbroje 26-34 itp też trzeba ulepszacze ;P więc nie od 45 + xD

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

Na itemy gdzie są wymagane małże, np. ebony / zbroje 26-34 itp też trzeba ulepszacze ;P więc nie od 45 + xD

Ehh... Napisałem, że do 45lv są wymagane małże, powyżej 45 perły...

Opublikowano

Mam jedno pytanie gdzie najwięcej osób gra (królestwo) i czy jest jakaś ogarnięta gildia z ts :D?

gmhq5mn.png

Opublikowano

Mam jedno pytanie gdzie najwięcej osób gra (królestwo) i czy jest jakaś ogarnięta gildia z ts :D?

Gildia w Chunjo jedna jest polska, UnionSquad.

lk480_av1.png

Opublikowano

Gildia w Chunjo jedna jest polska, UnionSquad.

Dokładnie, przypominam że została wczoraj stworzona Polska gildia w Królestwie Chunjo - UnionSquad. Wczoraj już 4 osoby doszły i czekam na resztę

osób, które się zdeklarowały o dojście do gildii :)

ps. Jeżeli ktoś chce dojść do gildii to piszcie do mnie na pw w grze pod nick: DevilsNight

Opublikowano

Każdy do gildi może dojść jak chcesz to szepnij do mnie zaproszę cię PuziNaM2 lub PuZi

puzi który lvl xDD

36 lvl ^^ bo nie chce mi się dzisiaj grać jutro mam zamiar 70-75 :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Ile zwoje egzo stoją? c:

za 10 sztuk około 50kk-60kk

gmhq5mn.png

Opublikowano

Nwm jaki sens ma bs wbudowany.

Widze ze duzo hitlerowcow gra ale Polacy i tak zawsze beda potega w metinie.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Gildia nabiera siły, została stworzona wczoraj, a już mamy 11 osób :)

ps. jestem w grze teraz online przez 15min to zapraszam do mnie po invy do gildii, jeżeli jest ktoś zainteresowany dojściem :)

nick: DevilsNight

Opublikowano

Gildia nabiera siły, została stworzona wczoraj, a już mamy 11 osób :)

ps. jestem w grze teraz online przez 15min to zapraszam do mnie po invy do gildii, jeżeli jest ktoś zainteresowany dojściem :)

nick: DevilsNight

11 minut minęło i Cię nie ma.

lk480_av1.png

Opublikowano

Bardzo , ale to bardzo fajny serwer , ale szkoda , że nie polski :P

Jest jakieś spolszczenie ?

Dobra , użyłem mózgu i znalazłem .

giphy.gif ­

Opublikowano

LOL zagrałem i do włoskiej gildy się załapałem fajny serwer ;) lider tej gildy to ponoć kolega kogoś z team z Balmora hehe :)

i24453_fullcolor.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...