Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze spolszczeniem . Wkleiłem spolszczenie do clienta Shiro2 i nie mogę się połączyć do żadnego CH .

1329762369-U274919.png
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatni jak dropiłem zobaczyłem o taka trutke:

82ae575701ef6.jpg

Ładna co nie?

Nadam się? mental 75 w trakcie robienia eq wojennego;c

Napisz do mnie jestem teraz w grze do 22 nick PuziNaM2

gmhq5mn.png

Opublikowano

Zapraszam cały czas serdecznie do Gildii w królestwie Chunjo - UnionSquad. Gildia powstała 27.06.2013 i posiada obecnie 19* osób :)

ps. jestem obecnie w grze, więc jak ktoś jest chętny to proszę pisać do mnie na pw ( ch1 ) nick: DevilsNight.

Opublikowano

co lepiej sprzedawać - rady czy egzo?

//co do serwera: bardzo przyjemna rozgrywka, przyjemny exp, można pograć trochę lecz nie zbyt długo - serwer tak na tydzień, dwa. :)

cycki.

Opublikowano

co lepiej sprzedawać - rady czy egzo?

//co do serwera: bardzo przyjemna rozgrywka, przyjemny exp, można pograć trochę lecz nie zbyt długo - serwer tak na tydzień, dwa. :)

Jeżeli będziesz używał Vote Coinsów z Tora to się nie dziwie że serwer na tydzień.

Rady droższe lecz trudnej się wystawia.

http://www.board.shiro2.net/index.php?page=Thread&threadID=12788

Na serwer w tym momencie zostaje dodany " MEGA " update. Wszystkie rzeczy które zostają zaktualizowane podałem powyżej.

Od dziś klient który mamy nie będzie działał więc trzeba pobierać nowego ( dodają autopatchera ).

Serwer Online ok godziny 6:00 dzisiejszego dnia.

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

www.shiro2.net <<< stronka mi wgl nie działa;/ da ktoś link do clienta?

czy na stronie jest oficialny nowy client już?

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Fajnie że dodali coś nowego na serwer ale nie chce mi się ściągać od nowa klijęta ;d Ale mus to mus

gmhq5mn.png

Opublikowano

Masz Like. pobieram już clienta :)

Zapraszam do gildii UnionSquad. Pozdro Patriotic :)

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano
https://mega.co.nz/#!PEd1FLbQ!O6SzSiv1DkCqu-qDkuwWs31y0Qs1M5EEvTuvtbdeE40

LINK DO NOWEGO KLIENTA!!!!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

nie zauważyłem postów wyżej, możecie skasować. :X

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

przy okazji, ruszcie dupska i zróbcie konta na forum to będziecie mieli posty bo szwaby sobie pomagają i jak pisze "Download link" to wiadomo, że chodzi o coś z pobieraniem no nie polaczki?

w jakim królestwie jest ta polska gildia?

cycki.

Opublikowano

https://mega.co.nz/#!PEd1FLbQ!O6SzSiv1DkCqu-qDkuwWs31y0Qs1M5EEvTuvtbdeE40

LINK DO NOWEGO KLIENTA!!!!

nie zauważyłem postów wyżej, możecie skasować. :X

przy okazji, ruszcie dupska i zróbcie konta na forum to będziecie mieli posty bo szwaby sobie pomagają i jak pisze "Download link" to wiadomo, że chodzi o coś z pobieraniem no nie polaczki?

w jakim królestwie jest ta polska gildia?

Chunjo

805491408806070489277.png

Opublikowano

Po aktualizacji mają problem z padającymi kanałami, niestety techników jeszcze nie ma, dlatego nie wiadomo kiedy wszystko wróci do normy.

Opublikowano

Dobra, znalazłem na forum informacje z 10:32, że kanały im padły przez tą aktualizacje, a że pracowali do samego świtu to teraz technik śpi. Jak tylko wstanie to serwer ON :) RACZEJ DZIŚ . !

Shiro2 !

Opublikowano

Mam pytanie co do cen (w yangach):

~bojowy miecz +9

~stal woj +9

~biżu 54 +9

~tarcze 61 +9

~pet (o ile da się nim handlować)

cycki.

Opublikowano

Mam pytanie co do cen (w yangach):

~bojowy miecz +9

~stal woj +9

~biżu 54 +9

~tarcze 61 +9

~pet (o ile da się nim handlować)

bojowy czysty okolo 700kk

stal 700-800kk

bizu nwm ale okolo 500kk (chyba)

tarcza z 50kk

a pet to zalezy jaki :)

gmhq5mn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...