Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że w Jinno bo tam dużo ludzi ze słabszym sprzętem nie ma dostępu do m1/ch1 :/
A grać cały czas na CH2-CH8 to bezsens.
Nie lepiej zrobić w innym królestwie gildie, która bedzie wyróżniała się na tle właśnie tego królestwa? Przecież na zakupy możecie przenieść sie w każdej chwili do Jinno.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to w takim razie wybierajcie Królestwo, bo mi to tam pikuś gdzie ją zrobimy, a posłużyłem się po prostu liczbą osób grających w Jinno.

Opublikowano

Shield , mam propozycję mianowicie przenieść (o ile nie została jeszcze stworzona) gildie do chunjo . Za bardzo tego chyba nie przemyślałeś ja wraz , z kolegą nie mamy za dobrych komputerów , żeby sobie latać po jinno .. po 10 sec. mamy pokaz slajdów .. , później czarny ekran i tyle z tego jest.. W Chunjo są jak na razie 4 ogarnięte osoby które mogłyby się zebrać i dojść do tej gildi . Mam jeden warunek , bierzesz ogarniętych ludzi , bo to co widziałem wczoraj i dziś to mnie przeraziło niejaki "MrMistrzPL" nie zna podstaw angielskiego a pcha sie do gildi , raczej znajomość chociażby j. Angielskiego jest potrzebna , żeby porozumieć się z innymi graczmi no nie? Mimo iż jest bs pare osób nawet z nim nie potrafi zrobić eq , ten cały "Mistrz" zrobił syra bez 2x luda .. Licze , że sie dogadamy jakoś , ja mam mała ekipę , ty też widze zebrałeś pare osób , pisz PW w grze :ZajebistyX lub DropX. Pozdro

Opublikowano

Weźmy ustalmy może jakąś granicę wiekową, bo jak słyszę dziecko bez mutacji to normalnie włącza mi się dżihad xD ... Ani tymbardziej kogoś kto nie umie podstaw angielskiego.

Fw15x0y.png

Opublikowano

Zapraszam do POLSKIEJ gildii w chunjo "POMPA" pisać możecie do ZajebistyX MrMistrzPL i nawet do mnie Patriotic. będę was podrzucał do kogoś kto przyjmuje :)

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Pare pytan:

1. Jak tutaj z bonami ? (wartosci itd)

2. Ciezko z expem?

3. 10 kamoli - P czy 1?

4. Ulepszacze(Od ilu i na co ;D)?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Shield , mam propozycję mianowicie przenieść (o ile nie została jeszcze stworzona) gildie do chunjo . Za bardzo tego chyba nie przemyślałeś ja wraz , z kolegą nie mamy za dobrych komputerów , żeby sobie latać po jinno .. po 10 sec. mamy pokaz slajdów .. , później czarny ekran i tyle z tego jest.. W Chunjo są jak na razie 4 ogarnięte osoby które mogłyby się zebrać i dojść do tej gildi . Mam jeden warunek , bierzesz ogarniętych ludzi , bo to co widziałem wczoraj i dziś to mnie przeraziło niejaki "MrMistrzPL" nie zna podstaw angielskiego a pcha sie do gildi , raczej znajomość chociażby j. Angielskiego jest potrzebna , żeby porozumieć się z innymi graczmi no nie? Mimo iż jest bs pare osób nawet z nim nie potrafi zrobić eq , ten cały "Mistrz" zrobił syra bez 2x luda .. Licze , że sie dogadamy jakoś , ja mam mała ekipę , ty też widze zebrałeś pare osób , pisz PW w grze :ZajebistyX lub DropX. Pozdro

Rozumiem, gildia nie została jeszcze stworzona. Z waszych komentarzy wynika, że najlepszym miejscem na gildie będzie Chunjo, więc i tak się stanie. Zostanie

założona jutro, jeżeli nie będzie żadnych problemów ( dzisiaj usunąłem starą gildie - 2 osobową ). Co do tych " nieogarniętych " osób, również tego nie toleruje, więc masz odpowiedź :)

ps. UnionSquad - nazwa gildii.

Opublikowano

Serwer jest naprawdę fajny, ale niestety przez zmienienie IP i kupowania egzo, rad z is serwer stracił sens. Nie opłaca się w ogóle zarabiać na tym serwie , wystarczy tylko robić te nowe konta , i powie mi jaki to sens gry ? ^^

xD 

Opublikowano

Sens jest może mały, bo lepiej zrobić parę kont i zarobisz szybciej niż expiac czy chodząc na bossy. Już pomijając fakt, że jest jeszcze szybszy sposób na zarobek z tym vote shopem całym :) Tylko powiedzcie mi jedno, gdzie znajdziemy taki serwer w Polsce? 2000 + graczy, hard, bez tryliarda świecących niczym pizda broni i zbroi? No właśnie, nigdzie...

Fw15x0y.png

Opublikowano

Ja bym sie zgłosił do waszej gildii. :D No moim zdaniem chunjo będzie najlepszym rozwiązaniem. Najprawdopodobniej będę grał Ninją Daggerem. ;) Zaczynam grę od dzisiaj, więc mam nadzieję, że to mnie nie skreśla. ;) Z tym zarobkiem z votami raczej szybko się dorobie. ;) Mam TS'a ale mikrofon będę miał najpóźniej jutro (być może jeszcze dzisiaj :D) Mam 15lat, po mutacji (od 2lat xD) Gram w metka 6lat, grę ogarniam. Co tu więcej pisać. :D To nwm jak się z wami skontaktować, GG? PW na MPC? :D

Opublikowano

Pare pytan:

1. Jak tutaj z bonami ? (wartosci itd)

2. Ciezko z expem?

3. 10 kamoli - P czy 1?

4. Ulepszacze(Od ilu i na co ;D)?

ad1. Podobne do takich, jakie są na PL,

ad2. od 70+ zaczyna się hard,

ad3. 10,

ad4. Na początkowe itemki (do 41lv itemy) Małże, które dropi albo mozna kupić za 1kk x1 potem na +7/8/9 perły.

Opublikowano

Sens jest może mały, bo lepiej zrobić parę kont i zarobisz szybciej niż expiac czy chodząc na bossy. Już pomijając fakt, że jest jeszcze szybszy sposób na zarobek z tym vote shopem całym :) Tylko powiedzcie mi jedno, gdzie znajdziemy taki serwer w Polsce? 2000 + graczy, hard, bez tryliarda świecących niczym pizda broni i zbroi? No właśnie, nigdzie...

otóż zadziwię Cię , w Polsce jest akurat taki serwer Hard "Ravia" Gra około 3k osób ;)

xD 

Opublikowano

Serwer jest naprawdę fajny, ale niestety przez zmienienie IP i kupowania egzo, rad z is serwer stracił sens. Nie opłaca się w ogóle zarabiać na tym serwie , wystarczy tylko robić te nowe konta , i powie mi jaki to sens gry ? ^^

Właśnie dlatego serwer zrobił taką furorę. Serwer easy/4fun z taką ilością graczy. To na prawdę bardzo rzadko się zdarza.

Opublikowano

otóż zadziwię Cię , w Polsce jest akurat taki serwer Hard "Ravia" Gra około 3k osób ;)

Ale nie jest w naszym guście :D dlatego gramy tutaj.

ps. wiecie może ile czasu trzeba czekać na ponowne założenie gildii - wczoraj wieczorem usunąłem starą gildie w Jinno.

Opublikowano

Chyba 24h ale nie jestem pewien. No to ja ide expic :D I ogarniać serwer po trochu :D

Opublikowano

Ale nie jest w naszym guście :D dlatego gramy tutaj.

ps. wiecie może ile czasu trzeba czekać na ponowne założenie gildii - wczoraj wieczorem usunąłem starą gildie w Jinno.

Jeden dzień .

Olejek wygnania jest u NPC ?

805491408806070489277.png

Opublikowano

To przyjmiecie mnie? :D Dopiero zaczynam, a niemieckiego za dużo nie ogarniam :D Przynajmniej nie słów z gry :3 Będę grał hellerkiem :D Wiecie co można kupować teraz za vote-coins? Bo rad się nie da wystawiać... ;c

Opublikowano

To przyjmiecie mnie? :D Dopiero zaczynam, a niemieckiego za dużo nie ogarniam :D Przynajmniej nie słów z gry :3 Będę grał hellerkiem :D Wiecie co można kupować teraz za vote-coins? Bo rad się nie da wystawiać... ;c

W prezentacji masz filmik który pomoże ci wystawić rady :)

Opublikowano

Jezu dzięki :D Na pewno mi to ułatwi grę. ;) A tak się zapytam. Te rady jak wystawie za 70kk 10sztuk to chętnie kupują czy posotoje cały dzien i moze 2 pójdą?

Opublikowano

OFICJALNE OGŁOSZENIE

JEDNA DUŻA GILDIA DLA GRACZY Z MPC I POZA ZOSTANIE STWORZONA W KRÓLESTWIE CHUNJO. GILDIA POWSTANIE PRAWDOPODOBNIE W GODZINACH WIECZORNYCH DNIA DZISIEJSZEGO. O PRZYJĘCIE DO GILDII PROSZĘ SIĘ ZGŁASZAĆ DO MNIE. MÓJ NICK W GRZE: DevilsNight.

NAZWA GILDII: UnionSquad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...