Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jak ogarniać spota w v2 woj body 57lvl?

Białe roski, buff, fms śr 40+, full hp. Jeśli dalej nie będziesz dawał rady to przypakuj trochę skille ;)

Opublikowano

Ho Ho, 2.5k ludzi 0n-line tego dawno nie widziałem na nowych serwerach , wbije na 100% , mam nadzieje że będzie się bardzo przyjemnie grało ;)

Ten serwer ma juz 3 miesiace wiec taki mlody to on nie jest.

Srij9JT.png

Opublikowano

Puzi duzo palil ci ta stalke, bo ja okolo 30 kazdej perly i jest +6 pozdrawiam! :)

Nie mi weszła za 4 czy 5 razem na +9 . Ale teraz jak trute ulepszam to pali że ...

Pozdrawiam całą gildie LubimyHot18 ;p

gmhq5mn.png

Opublikowano

Nie róbcie sami itemów bo będziecie tracić hajs tylko. Na +9 jest 12%...

Staleczka dla woja czysta dzisiaj 500kk widziałem a truta raptem 1,2kkk już elegancka.

Opublikowano

Wole sie pomeczyc i sam ulepszyc; )

Jak najbardziej podzielam twoje zdanie. Gra daje więcej frajdy jeśli wszystko robi się od zera, tym bardziej, że nie jest to serwer hard dzięki czemu nie jest to nieosiągalny wyczyn.

Opublikowano

Jak najbardziej podzielam twoje zdanie. Gra daje więcej frajdy jeśli wszystko robi się od zera, tym bardziej, że nie jest to serwer hard dzięki czemu nie jest to nieosiągalny wyczyn.

Zobaczymy jak powydajecie po 2kkk a itemki beda +6:D

Pali tutaj calkiem dobrze wiec ciezko bedzie ulepszac samemu, ale to tylko moja opinia.

Back to BF3...

Opublikowano

Jeszcze lepiej robi to sie w fajnej ekipie, lecz takiej w jinno jeszcze nie spotkalem:P

Ja osobiście preferuję grę solo, aczkolwiek w grupie zawsze raźniej :)

Opublikowano

Zobaczymy jak powydajecie po 2kkk a itemki beda +6:D

Pali tutaj calkiem dobrze wiec ciezko bedzie ulepszac samemu, ale to tylko moja opinia.

Och święte słowa ja na swojego bojowego wydałem spokojnie juz z 3kkk a nadal +6 jest... o.O A +9 spokojnie za 500kk idzie kupić :)

Ps.Zanim napiszecie że przesadzam grałem tam jeszcze za czasów gdy metale po 300-350kk chodziły białe perełki za 50kk się kupowało.

Opublikowano

Och święte słowa ja na swojego bojowego wydałem spokojnie juz z 3kkk a nadal +6 jest... o.O A +9 spokojnie za 500kk idzie kupić :)

Ps.Zanim napiszecie że przesadzam grałem tam jeszcze za czasów gdy metale po 300-350kk chodziły białe perełki za 50kk się kupowało.

Może to i racja, jednak wszystko co zdobyte ciężką pracą cieszy 2 razy dłużej :)

Opublikowano

też jestem od niedawna zwolennikiem kupowania eq spalilem 50 razy jak nie wiecej boga z +6 na 9 tera liczymy ile białych pereł zeszło

i do tego jeszcze maske strachu z +4 na +9 ile zeszło ^^

Opublikowano

Ja też :). Dzisiaj za 1 razem wbiłem nasior na 50 ten amestynowy i łuske +9 :).

Opublikowano

Co wy gadacie...stalka na +9 od 0 do 9 spaliła mi się raz - na +4 :D
Chociaż w sumie to zależy od farta, ale bez przesady że po 3kkk wydajecie i nie pyknie wam :P

Opublikowano

A ja dzisiaj wydałem ponad 70kk na zmianki - 3 500 zmianek. Chciałem żeby wbiło do fms-a śr +40 i 12 inta. ale nic z tego :D

Czytając wasze komentarze.. chyba będę sprzedawał wszystkie perły, jak wy po 3kkk wydawaliście na jeden item do +9 :D

Opublikowano

macie moze jakies spolszczenie bo skad mam wiedziec jakie ku czytac itd . pozdrawiam

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

macie moze jakies spolszczenie bo skad mam wiedziec jakie ku czytac itd . pozdrawiam

Wystarczy najechać kursorem na umiejętność, a następnie na księgę, jeśli nazwy są identyczne kupujesz odpowiednią ilość ku i czytasz.

Poza tym spolszczenie znajduje się w pierwszym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...