Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co ten teleport działa?

Ta:P wchodzisz w niego i przenosi Cię na tą samą mapę ale tak jakby na osobnym channelu:P dużo mniej ludzi się tam kręci:P można nwaet jakiegoś botka postawić:P

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta:P wchodzisz w niego i przenosi Cię na tą samą mapę ale tak jakby na osobnym channelu:P dużo mniej ludzi się tam kręci:P można nwaet jakiegoś botka postawić :P

Zrobisz moze full spol ? :p

Opublikowano

Zrobisz moze full spol ? :P

Tzn?

Jeśli chodzi o nazwy itemów to jak dam polskie item_proto to część itemków będzie bez nazw (wszystkie które dodali sobie sami).

Opublikowano

Gordonix, tak tam od spota jinno jest taki wysoki posag, a co do spol to nie wiem czy jest potrzebne bony wystarcza w sumie :P

Back to BF3...

Opublikowano

Gordonix, tak tam od spota jinno jest taki wysoki posag, a co do spol to nie wiem czy jest potrzebne bony wystarcza w sumie :P

W sumie tak, ale wiesz jednak polski to polski, a niemiecki ten jezyk taki wkurzajacy

Opublikowano

W sumie tak, ale wiesz jednak polski to polski, a niemiecki ten jezyk taki wkurzajacy

Zawsze można się go trochę poduczyć w ten sposób.

-----------

Mała podpowiedź, mianowicie polecam korzystać z usługi Vote4us, wystarczy zagłosować, aby otrzymać 1000 VoteCoins, które możemy wymienić w VoteShop na np. 10 zwojów egzo. Głosować można co 12h.

Opublikowano

Ej IstvanPL jak zrobić to żeby przy każdym logowaniu nie włączała mi się przeglądarka link do twojego kanału .? Ponieważ to jest bardzo denerwujące gdy np szukam spota na v2 i muszę co chwile logać buffa i postać a cały czas włączają mi się te strony .?

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Jest jakiś TS na którym siedzicie ?

@topic client 80% wbije do chunjo :D

2@ jaka jest przyczyna tego, że jak włączam clienta z spolszczeniem to przy logowaniu wywala od razu ?

Opublikowano

Ja np musiałem też login wpisać z dużej litery oO
Pewnie nie można też polskich znaków.

Opublikowano

szukam ja jakiejs polskiej gildii niewazne w jakim krolestwie. chce tylko by byli w niej ludzi ktorzy graja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...