Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Techpack [Dedyk][24/7][Serwer na modach-62mody][Wersja 1.6.2][Nowa Edycja][Mila administracja][10miesiecy istnienia][Wszystkie info w opisie]

Veneficium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tobie jest ciężko zrozumieć fakt, że to jak jest z cuboidem jest celowe. Nowy gracz dostaje cuboid, ma sie ukryć, zacząć tak działać by inni go nie okradli. To jest właśnie survival. Masz się nauczyć sztuki przetrwania. Masz się zmierzyć z tym co masz na serwerze w postaci modów i z tymi którzy grają.

Nie bierz w ogóle pod uwagę faktu istnienia pluginów, bo są one po to by mogły grać na serwerze osoby nie posiadające premium. Żadne pluginy z modami się nie gryzą. Nie ma co się gryzc. Nie dodawałem na serwer żadnych pluginów od survivala w trybie mcMMO czy faction właśnie dlatego by nie występował konflikt.

Błędy występują w samych modach, one już się nawet ze sobą nie gryzą, same w sobie posiadają błędy i bugi.

To co pisałem miało za zadanie wytłumaczyć Ci, że ja jako administrator serwera, twórca paczki nie ponoszę odpowiedzialności za błędy na serwerze a tym bardziej za to, że ktoś Cie okradnie.

Jeszcze raz napisze, serwer to survival, zadaniem na serwerze jest się zbroić, budować bazy za pomocą niezniszczalnych klocków, grabić, zabijać, niszczyć. Od tyle w temacie, Nazwa serwera to Serwer Techniczny Survival. Co oznacza, że używasz techniki by się obronić lub niszczyć. To nie serwer w typie freebuild, gdzie każdy ma działke i może sobie budować maszyny, zbierać itemy i sie nudzić. Taki tryb gry możesz wybrać wciskając single player, na serwer wchodzić nie trzeba.

Jestem ciekaw ile żalu by było gdyby na serwerze był ICBM za pomocą którego można robić armaty, wyrzutnie rakiet dalekiego rażenia.

Robię nową paczkę więc go dodam, niech nastanie czas wojny i apokalipsa :)

Myślę, żę osoby grające na serwerze będą happy, nie ma to jak zrobic wyrzutnie, rakiety, wprowadzić w rakiete koordynaty bazy do zniszczenia po czym usiąść na rakietę, odpalić ją i lecieć w stronę wprowadzonych koordynat. Jebut! Nie ma nas, nie ma bazy.

Właśnie tu tkwi sens i frajda gry w minecrafta.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Na serwerze została dodana opcja cuboidu. Wymiary 100x 100.

Na serwerze sa osoby którym fajnie się gra ale nie chcą bawić się w wojny i okradanie, każdy nie odpłatnie może dostać cuboid, w bazie muszą być dwie osoby.

Dodatkowo, w ostatnim czasie zostaly dodane mody, Ars Magica, BiblioCraft, HarkenScyte i jeden mod który odkryjecie wchodząc z kilfem do kopalni :)

Bardzo serdecznie zapraszam do gry na serwrze, jeśli ktoś ma problem z odpalnieniem lunchera proszę napisać pm opisując problem, postaram się pomóc.

O czym ty piszesz ??

Przeczytaj jeszcze raz swoje odpowiedzi, bo sam sobie zaprzeczasz !!!

Jedynym bledem jaki w tym temacie zrobilem to to ze stracilem przeszlo miesiac bedac

jak sie teraz okazalo na najbardziej niestabilnym i zmiennym serwerze "technikpack.pl" czyli waszym.

Odpowiadasz nie na temat brnac uparcie w to co piszesz.

Odradzam i uwazam temat DO ZAMKNIECIA bo nie chcer pisac zbednych postow.

ENDE

Opublikowano

To po co odpisujesz na to co piszę?

Człowieku uczepiłeś się jak smród gaci. Mogłeś dać znać, że chcesz się pobawić bez bicia ale tego nie zrobiłeś.

Kiedyś jak byłeś na ts3 zaprosiliśmy Cie na kanał ale miałeś to w dupie bo gadałeś na skype, sytuacja powtarzała się dwa albo trzy razy. Było z nami rozmawiać. Teraz masz wielkie żale. Jakoś inni dają rade tylko Ty jedyny nie. Okradli Cię i się załamałeś. Tyle w temacie.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

@up

Zapisy na biała liste w temacie :) Jutro wiecej info :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Informuje, że na serwer został dodany plugin Faction :)

Jeśli ktoś chce zagrać na serwerze musi napisać tu w temacie. Wzór zapisu na białą listę:

Nick (proszę podać dokładny nick, małe i duże litery mają znaczenie):

Znajomość modów (skala 1-6):

Czy akceptujesz poniższy regulamin i jest on dla Ciebie zrozumiały?:

Regulamin:

1. Serwer TechPack jest serwer survival.

2. Obowiązuja na nim następujące zasady:

Zakaz okradania graczy gdy nie ma ich online.

Każdy ma obowiązek wytoczyć wojne osobom; do których bazy chce sie dostać.

Wojne można wytoczyć w specjalnym dziale na forum.

Po wypowiedzeniu wojny na forum, obóz któremu wypowiedziano wojne ma czas 72h by tą wojnę zaakceptować lub odrzucic,

Brak wypowiedzi w temacie o wojnie bedzie skutkować karą w postaci 1000diaxów, obowiązkiem każdego jest śledzić forum czy ktoś nam wojny nie wypowiedział.

Wojne można zaakceptować lub odrzucic.

Odrzucenie nie wiąże się z żadnymi karami itp.

Zaakceptowanie wojny wiąże się z dotrzymaniem warunków wojny i walki pvp.

Nie wolno wypowiadać wojny obozowi w którym jest tylko jedna osoba.

Nie wolno wypowiadać wojny nowym osobom które dopiero zaczely grać na serwerze.

Wojna to umówiona walka pvp.

Po przegranej, osoby które zwycieża maja prawo zarzadac itemów z bazy i okraść ją (zaznaczam,że tylko wtedy gdy online są przegrani). Macie się umówić co chcecie w zamian za zwyciestwo.

Przegrani maja 24h na spelnienie zadan wygranej drużyny inaczej zostana wyrzuceni z serwera. Wygrana druzyna nie ma prawa prosić o itemy z vipa, o takie które ciezko wycraftować lub sa niedozdobycia.

Jeśli dojdzie do walki pvp na terenie pvp, bo spotkaly sie dwie osoby i ktoś przegra administracja nie ponosi odpowiedzialnosci za stracone itemy.

Waszym obowiazkiem jest godnie walczyć, nie okradać sie, gra na serwerze to nie tylko reulamin ale też Wasze zasady wspołzycia z innymi oraz moralne.

Nie czyn drugiemu co Tobie nie miłe.

Zapraszam na serwer :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Po prezentacji myślałem, że zagram ale zobaczyłem jedno zdanie które mnie zniechęciło : "Informuje, że na serwer został dodany plugin Faction". Tak więc nie zagram.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Informuje, że na serwer został dodany plugin Faction :)

Jeśli ktoś chce zagrać na serwerze musi napisać tu w temacie. Wzór zapisu na białą listę:

Nick (proszę podać dokładny nick, małe i duże litery mają znaczenie):

Znajomość modów (skala 1-6):

Czy akceptujesz poniższy regulamin i jest on dla Ciebie zrozumiały?:

Regulamin:

1. Serwer TechPack jest serwer survival.
2. Obowiązuja na nim następujące zasady:
Zakaz okradania graczy gdy nie ma ich online.
Każdy ma obowiązek wytoczyć wojne osobą do których bazy chce sie dostać.
Wojne można wytoczyć w specjalnym dziale na forum.
Po wypowiedzeniu wojny na forum, obóz któremu wypowiedziano wojne ma czas 72h by tą wojnę zaakceptować lub odrzucic,
Brak wypowiedzi w temacie o wojnie bedzie skutkować karą w postaci 1000diaxów, obowiązkiem każdego jest śledzić forum czy ktoś nam wojny nie wypowiedział.
Wojne można zaakceptować lub odrzucic.
Odrzucenie nie wiąże się z żadnymi karami itp.
Zaakceptowanie wojny wiąże się z dotrzymaniem warunków wojny i walki pvp.
Nie wolno wypowiadać wojny obozowi w którym jest tylko jedna osoba.
Nie wolno wypowiadać wojny nowym osobom które dopiero zaczely grać na serwerze.
Wojna to umówiona walka pvp.
Po przegranej, osoby które zwycieża maja prawo zarzadac itemów z bazy i okraść ją (zaznaczam,że tylko wtedy gdy online są przegrani). Macie się umówić co chcecie w zamian za zwyciestwo.
Przegrani maja 24h na spelnienie zadan wygranej drużyny inaczej zostana wyrzuceni z serwera. Wygrana druzyna nie ma prawa prosić o itemy z vipa, o takie które ciezko wycraftować lub sa niedozdobycia.
Jeśli dojdzie do walki pvp na terenie pvp, bo spotkaly sie dwie osoby i ktoś przegra administracja nie ponosi odpowiedzialnosci za stracone itemy.
Waszym obowiazkiem jest godnie walczyć, nie okradać sie, gra na serwerze to nie tylko reulamin ale też Wasze zasady wspołzycia z innymi oraz moralne.
Nie czyn drugiemu co Tobie nie miłe.
Zapraszam na serwer :)

jedna rada zasady i wszystkie informacje lepiej pisać w 1 poście niz w 104 poscie nikt nie bedzie szukać na 6 stronie regulaminu

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Plugin faction jest to po byście mogli robić sojusze i wypowiadać wojny.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick (proszę podać dokładny nick, małe i duże litery mają znaczenie): eipex

Znajomość modów (skala 1-6): 4-6

Czy akceptujesz poniższy regulamin i jest on dla Ciebie zrozumiały?: Tak

Opublikowano

Popatrz na daty, serwer pewnie padł.

Serwer ma się dobrze. Nie musisz snuć takich czarnych wizji ;]

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Nick (proszę podać dokładny nick, małe i duże litery mają znaczenie): Adamus

Znajomość modów (skala 1-6): 5

Opublikowano

Nick (proszę podać dokładny nick, małe i duże litery mają znaczenie):MowMiSaczek

Znajomość modów (skala 1-6): 6

Opublikowano

Nick: Przemek

Znajomość modów (skala 1-6): 4,5

Czy akceptujesz poniższy regulamin i jest on dla Ciebie zrozumiały?: TAK

i jeszcze:

Nick: Agent

Znajomość modów (skala 1-6): 4

Czy akceptujesz poniższy regulamin i jest on dla Ciebie zrozumiały?: Dla niego jest.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od wczoraj nie ma zapisów na biała listę. Możecie wchodzić bez zapisów.

Na naszej stronie www w dziale download znajdziecie rekomendowana paczkę za pomocą której wejdziecie na serwer.

Inforumje, że serwer ma sie dobrze i nie mamy zamiaru pakować walizek :)

Dziś wskoczył 7mc istnienia serwera :P

Edit:

Adres strony macie w prezentacji, wystarczy skasowac pierwszy człon "ts3."

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Informuje, że wymagane jest zarejestrowanie na naszym forum by móc zalogować się w grze.

Hasło do gry jest to same które podaje się podczas rejestracji na forum.

Zapraszamy do gry.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

@up

Informuje, że na serwerze gra dużo nowych osób które szukają towarzyszy do gry bo samemu nudno :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Informuje, że liczba slotów została zmniejszona do 20 ( celem komfortowej gry oraz kontroli graczy, by nie lagowali specjalnie serwera).

Wprowadzone zostały nowe zasady na serwerze, proszę czytać nasze forum.

Żeby wejśc na serwer trzeba założyć konto na naszym forum.

Nie wysyłamy żadnego spamu na skrzynki mailowe.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Informuje, że serwer jest świetny. Połączenie kilku modów technicznych z RPG dało zaskakujący wynik nawet dla mnie. Obecnie jest 20 slotów ale za to nie ma nawet najmniejszych lagów. Jedyne czego mi brakuje to porządnego lunchera ale to co jest przynajmniej dobrze działa. Polecam, wchodźcie bo nie chce żeby tak dobry serwer upadł, a ostatnio to częsty widok. Alchemik

bipsMal.png

Opublikowano

Dzięki za opinie.

Zapraszamy do gry.

Na obecną chwilę nie ma dobrego launchera pod no-premium dlatego jest tak jak jest dla wygody wszystkich graczy :)

Może za jakiś czas pojawi sie spawn :P Będziecie mieli co niszczyć ;)

Informuje również, że każdy gracz może prosić o teleportaje na dalekie kordy. Dalekie czyli 1233434 64 12324243 jest to opcja dla graczy ktorzy chca sie pobawić modami a nie walczyć. Na takich korach najblizsza Wam baza to mniej wiecej 100k kratek we wszystkie strony. Wystarczy napisać na forum w odpowiednim dziale temat.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...