Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Techpack [Dedyk][24/7][Serwer na modach-62mody][Wersja 1.6.2][Nowa Edycja][Mila administracja][10miesiecy istnienia][Wszystkie info w opisie]

Veneficium

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wbiłem na serwer i się pojawiłem w obsydianowym garnku bez wyjscia wtf?

To tak ma być, tam zatrzymuje się cześc ludzi bo np. nie czyta tabliczek ;)

Trzeba wyteżyć wzrok przeczytać info i kliknąć tabliczke w tym "garnku", lobby jest zrobione specjalnie. np zatrzymuje chmare chetnych botów ktore to lubią odwiedzać nasze serwery, czasami zastanawiam sie czy grupowo mają zamiar zbudowac fusion reaktor z gregtecha i odebrac nagrodę :D i np gimbus ktory zaplacil pakistancowi za ddos'a + puszczajacy botki z swojego domowego łacza nie jest w stanie uwalić mi serwera, co najwyzej wykopyrtnie lobby.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Zadziałało czy nie bo jestem ciekaw co tam u Ciebie szwankuje:)

Dziala dziala, trzeba bylo zaaktualizowac Jave

Podziekowac za pomoc, zaraz wbijam na serwa i ocenie :)

Opublikowano

To tak ma być, tam zatrzymuje się cześc ludzi bo np. nie czyta tabliczek ;)

Trzeba wyteżyć wzrok przeczytać info i kliknąć tabliczke w tym "garnku", lobby jest zrobione specjalnie. np zatrzymuje chmare chetnych botów ktore to lubią odwiedzać nasze serwery, czasami zastanawiam sie czy grupowo mają zamiar zbudowac fusion reaktor z gregtecha i odebrac nagrodę :D i np gimbus ktory zaplacil pakistancowi za ddos'a + puszczajacy botki z swojego domowego łacza nie jest w stanie uwalić mi serwera, co najwyzej wykopyrtnie lobby.

klikam na teleportacje (tabliczke) to wyskakuje ze serwer offline. Zerkne jeszcze teraz.

Przydałby się optifine

Daj +

Opublikowano

klikam na teleportacje (tabliczke) to wyskakuje ze serwer offline. Zerkne jeszcze teraz.

Był crasch serwera, co jest sprawą normalną co jakis czas, tym razem powoduja crasche gracze nieswiadomie, nie będe podawał przyczyny by nie działo sie to co 5 min. Autor moda który jest zbugoway został poinformowany, nie moge go usunąc gdyż jest jednym z bardziej potrzebnych na serwerze

Przydałby się optifine

Niestety, optyfine to zło w prawdziwej postaci.Na serwerach technicznych powoduje zazwyczaj więcej problemów niż pożytku. Na naszym serwerze powoduje lagi na niektórych biomach, crasche klienta, błedy oswietlenia i wiele innych. Polecam zmienic ustawienia klienta widok, grafike na fast, wyłączyć cząsteczki. Na kilkuletnim laptopie mam 30fps miejscami spadki do 20 lecz jest grywalne.

Jak ktoś bardzo chce można samemu dodać optyfine > znaczek windowsa +R %appdata% > .techpack\runclients\techpack162\mods dodaj odpowiednia wersje pod forge, download tutaj Spoiler: Part Two: Installing OptiFine_1.6.2_HD_U_C4 into the Forge version

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

A czy fps plus też będzie powodować takie problemy?

Niestety nie mam czasu przetestować (praca) Nie widze jednak przeciwskazan do spróbowania i napisania na forum czy działa lepiej jak przetestujesz. Forge do edycji znajduje sie .techpack\runclients\techpack162\libraries\forge mozna je zmienic czy edytowac, jest to wersja uniwersalna.

Parametry javy są już ustawione w launcherze czyli "-Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true"

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...