Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Techpack [Dedyk][24/7][Serwer na modach-62mody][Wersja 1.6.2][Nowa Edycja][Mila administracja][10miesiecy istnienia][Wszystkie info w opisie]

Veneficium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściąga mi się paczka, zobaczymy czy bd działać. Wziąłem tą z forum to jest dobra. ? : )

A tak wgl to ile osób gra na serwerze. ? ;)

Jak się kończy ściągać to wyskakuje mi jakiś "Błąd" tam na pasku gdzie się ściąga... :/

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakiś gameplay z servera który mnie wprowadzi?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Ściąga mi się paczka, zobaczymy czy bd działać. Wziąłem tą z forum to jest dobra. ? : )

A tak wgl to ile osób gra na serwerze. ? ;)

Jak się kończy ściągać to wyskakuje mi jakiś "Błąd" tam na pasku gdzie się ściąga... :/

Ponow próbę pobierania jeszcze raz. Może miałeś problem z netem, najlepiej gdy się paczka ściaga nie robić niz poza tym i wybrać się zrobić kanapke.

Dodatkowo proponuje uruchomić launchra jako administrator i wtedy ściagnać(launcher jako administrator możesz otworzyć klikajac PPM na launcher i klikajac opcje "Otworz jako Administrator'

Ilość osób jest różna, czasem 17 innym razem 30.

Jest jakiś gameplay z servera który mnie wprowadzi?

Nie ma gameplaya z gry, szukamy osoby która by się tego podjeła od 6mc, nikt chyba nie jest w stanie tego nagrać z racji na ilość modów :P

Zadaniem graczy jest budowanie miast i osiagniecie najwyższej techniki jaką umożliwia serwer w tym wypadku zbudowanie FusionReaktora. Trwa konkurs kto go pierwszy zbuduje.

Rozgrywka na serwerze jest prosta, wylaczone pvp na głównej mapie. Możliwość zakładania miast, Można grać samemu lub grupowo, jeśli przyjmujemy kogoś do miasta możliwość rozszerzenia miasta wzrasta.

Na mapach Nether, TwilightForset i Niebo PvP włączone.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Ehh.. Chciałem sobie pograć ale wbijam na serwer i pisze mi że mam wpisać /register haslo (no wpisuje moje haslo ale wyskakuje info : You may not register any more accounts!), kiedy próbowałem się poruszyć to wyskoczyło info że Muszę się zalogować ale nie mam konta..

Mój nick to Manio356

Opublikowano

Jesteś pewny, że nie grałeś wczesniej na naszym serwerze?

Założe Ci konto i wyśle pm z passami.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Chat został zablokowany czasowo z racji na graczy ktorzy spamili zamiast isc na forum i napisac temat.

Treecapitator laguje Tobie Kompa a nie serwer:)

Ten serwer to nie minigry. Jeśli wchodzisz na serwer mający 75modów i nie potrafisz sprawić by Ci się nie nudziało to chyba cos nie halo?

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Mogę zainstalować sobie 103 mody i grać po singlu. Jak gram po multi to nie dla modów tylko dla interakcji z innymi ludźmi jeśli świat jest tak wielki a ja nie mogę nikogo spotkać ani nawet napisać dzień dobry po wejściu na serwer to to nie jest to czego szukam. Prosty przykład: Wbiłem na serwer i zacząłem eksplorować trafiłem na drzewa gumowe zebrałem dużo gumy. Ktoś na chacie prosi o gumę ja mam gumę nie mam żarcia. Normalnie poszlibyśmy na spawn i handlowali a w tym wypadku jest to nie możliwe z powodu braku komunikacji.

Opublikowano

Chat został wyłączony za karę :) Nie lubię stosować kary w postaci bana więc wolę wyłączyć chat na 2h by ktoś ochlonął, była to decyzja 15osób na serwerze. Mute nie blokuje pisania pmek. Wszedłeś po prostu w złym momencie.

Dziś chat jest włączony więć problemu z komunikacja nie ma, osoba która zawracała dupę ochlonęła :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Mam problem z wbiciem na serwer ..

Robie tak: Pobieram launcher, odpalam, ustawiam ram na 3072, wpisuje nick, instaluje paczke, odpalam. I problem pojawia się z wejściem na serwer. Gdy wchodze na serwer wyskakuje mi sie nie zaladowana mapa i zacina mi minecrafta -_- Nic nie moge zrobic, tylko wyłączyc minecrafta. Próbowalem tez na mniejszej ilości raz i to samo, tak samo z reinstalacja paczki ;\

Na singla tez wejsc nie moge ... Co to za chu** paczka ...

Opublikowano

Paczka jest ok, to Wy macie problem z kompami. Poinstalowane syfy itp. Jakoś większość może wbić.

Z racji na to, że jest thaumcraft4 zainstaluj jave 8 pod swój system, druga sprawa to, że możesz wysłać crashloga który pomoże mi rozwiązać Twój problem.

Jestem otwarty na pomoc więc jeśli chcesz wejść na serwer podeślij mi to co wyżej napisałem i zainstaluj jave 8.

PS. Ostatnia wersja dla której możesz nie móc wejśc na serwer to stara karta graficzna ATI.

Nie dawaj więcej ramu niż 1GB!

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

A mój kolega ma taki problem, że nie może się wgle zarejestrować, pisze ciągle, że ma limit kont a to jego pierwszy serwer z modami.

Opublikowano

Podaj Nick kolegi zarejestruje mu konto, to, że on nie byl nigdy na serwerze nie znaczy, że nie bylo osoby o tym samym ip :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Po 1. Jakos na innych serwerach nie mam problemu żeby wbić.

Po 2. Ogarne co z tą jawą

Po 3. Wczesniej gralem na 3072 i dzialalo pieknie, testowalem tez z 512 i nadal to samo.

Opublikowano

Launcher jest taki sam jak na Owocowym Sadzie, inne mody, inne potrzeby. Na naszym serwerze problem maja osoby z starszymi kartami graficznymi ati. Wina wymagań modów. Jak coś to pisz, mogę luknać też co sie dzieję przez teamwiever'a, bo często zle coś piszecie a rozwiązanie jest banalne.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

hmm paczka sie pobiera ;) zobaczymy co w trawie piszczy ale prezka mi sie podoba

@edit

I mam pytanie bo ktos pisal ze zeby grac trzeba placic abonament

Czy to jest prawda????

invitebanner.png

Zapraszam do gry

Opublikowano

Nie prawda, tak bylo na wersji 1.2.5 bo nie mielsimy maszyny by udzwignac serwer, ilosc slotów byla mala a chetnych 4 razy wiecej :) byla to oplata 7zl za wejscie, mozna bylo grac az do wyjscia nowej wersji, czyli kolo 5mc za 7zl:P koszty straszne , chetnych wtedy i tak nie brakowalo. Teraz serwer jakos oplacamy, wiec jest bezpłatny.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Chwilowa awaria serwera :)

Właściciel pracuje nad rozwiązeniem problemu

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...