Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiecei jak wyglądaja wasze komenty ?

No własnie nie wiececi . Zobaczcie jakie

są okej ? Bo po co to co ? No po co ?

Nie bedzieci sławni . Przeciez , ze nie

Tak ? 1 za 1 to samo . Nie Polecam .

Ciagle tak piszecie . Napiszcie 1 raz :> I koniec

Pozdrawiam : ChillQut

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Nowicjusz
Opublikowano

Nie rozumiem tutaj połowy ludzi :)

Powiedzcie mi i co z tego że to serwer Proboszcza. ?

Rozumiem atakował inne serwery które padały. :>

Ale to jest internet tutaj ludność może czuć się wolna !

Prawo dżungli. :>

Tak naprawdę to nawet dobrze że jest w Adm bo jak ktoś podskoczy to dostanie dwa razy mocniej. ;]

wSK.png

Opublikowano

To ci powiem, że te prawo jungli coś działa na jego niekorzyść.

Aż tak cię zabolał mój ostatni post? hehe akurat wtedy nie siedziałem u siebie na kompie Proboszczu Hack Teamie.
Taki wielki kozak jestes?
wfsh.jpg

P.S Spaxor jak to zobaczyłem to padłem :D

//wiem wiem.. ;f

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

I to jeszcze nie na ten komp co powinien, bo się na mój wpierdalałes. Jak będzie pielgrzymka jechała w Twoje rejony to się razem z nimi zabiorę, a na miejscu to się dowiesz co ja na te ataki Ci odpowiem.

Pozdrawiam, Hcp

Ps. Banujecie osoby które jadą tego nędznego priva aliena a samego właściciela, który ddosował wiele innych privów macie gdzieś. Adminy przekupione by brudasów wspierać.

Opublikowano

@UP

Według mnie gra spokojnie, ponieważ jak się wejdzie do m1 jinno to na każdym ch jest pełno ludzi, a co dopiero na expowiskach.

Opublikowano

Jak z tego co wiem nawet do prawie x2 był podkręcany byle tylko ludziom robić nadzieję że tam tyle osób gra.
Żeby ludzi zdobyć by grali trzeba być dla ludzi uczciwym. I tak wiadomo że to pies na hajs, dla ludzi nie robi tylko dla siebie by zarobić.
Pliki stare, nic nowego. Wywala, pierdoli się maszyna, problem z logowaniem.
Szybko wystawiony serwer by szybko zarobić, nie dopracowany bo po co jak to na jakiś czas. Zarobi tyle ile będzie potrzebował i zamknie, a ludzie którzy wpłacali hajs na dodatki stracą wszystko.

Ps. Złodziej zawsze będzie złodziejem

@ Hcp

Opublikowano

Dziwne serwer już trzyma kilka dni a pozatym licznik podkręcony prawie 5x chociaż co ja będę udowadniać niech wpsize na chacie komendę/u.Serwera nie polecam, proboszcz słabe masz ddosy(12 w tym samym czasie a żaden się nie przebił).

Opublikowano

Akurat do ludzi to na tym serwie nie można się przyczepić, gra ich DUŻO. Chcesz bossa ubić nie masz jak bo na kazdym spocie po 3 już kampi, metki w red i na mapie 95 także ciężko. Wejdz do Jinno i zobaczysz ile sklepów , po Chunjo i Shinsoo też trochę osób lata. Ludzi gra sporo i to jest plus tego serwera, jeden z niewielu ale plus :rolleyes:

Kolejnym jest stabilność , tyle osób tu zapowiedziało ataki ale jakoś lipnie im idzie o.O

Opublikowano

Widze, że same hejty lecą na proboszcza, nie znam go być może czymś zawinił, ale kochani ludzi gra tyle ile jest na liczniku i da się to udowodnić samym faktem, że gram od początku serwera i poznam jak jest 100, 300 czy 800 więc skoro wy nie jesteście na serwerze po cot akie głupoty piszecie że milion razy podkręcony czy coś, nie bronie nikogo, serwer po prostu mi sie podoba, nie ma navi, na IS nie wydałem nawet złotówki a EQ mam część już na 100 + z bonami 6/7 i gram pomimo tego, że mogłyby być jakieś luki czy chuje muje, większość narzeka, że nikt nie ma bana na WH a sami napierdalają na nim (ktoś te mądre słowa mi powiedział) ciesze się, żę hejtujecie z drugiej strony, bo w jakimś sensie może być to motywacja dla Administracji i zrobienia poprawek, dzięki którym nawet mogą zarobić, bo prędzej zarobią na IS gdy serwer będzie stabilny i nie będzie miał bugów niż na takim gdzie admin ma tu w poważaniu i każdy boi sie wysłać tego smsa za 6 zł. To tyle na zaczepki nie odpowiadam bo się boje was siemka.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Serwer jest świetny, sporo graczy, świetnie dopracowany drop yang do leveli, idealny dla ludzi którzy chcą grać na medium. Tylko ściągać i grać. :)

Opublikowano

Serwer fajny, ale administracja nieogranięta. Do dzisiaj nie są wstanie naprawić niedochodzących z isu itemów, mimo, że na stronie głównej dali piękną informację na temat tego, że już jest wszystko w porządku. W dalszym ciągu brak rozwiązania problemy smsa za 11 zł, bo do Kernela nie da się wysłać wiadomości na forum. I mimo, że is jest dobrowolny, to celowe wprowadzanie ludzi w błąd graniczy z chamstwem i lekceważeniem graczy przez tą administrację. Obawiam się, że sytuacja z Tuorem bardz szybko się powtórzy, zgarną kasę, zamkną serwer i otworzą pod nową nazwą, z jak zwykle niedziałającym prawidłowo isem, żeby zrobić ludzi w chu...

2mzof5.jpg
Opublikowano

Nadal Nie wieżycie że dziury w stronie? i każdy może mieć darmowe sm ?

To jesteście żałośni...

A Ns sm mozna sie pobawic :)

beztytuuzdy.png

Nick Zamazany , żebym bana nie dosta :)

Darmowe SM zawsze się przyda :)

A no i bym zapomniał W bazie nie macie co szukac ;)

Sygna.png

Opublikowano

Widzę że zmniejszyli a wręcz nawet usunęli drop przepustek na smoka z bossa podziemia i generała . :rolleyes:

Czyżby za mało pieniążków za SM wpływało ? <3

W grze jest teraz wręcz NIEMOŻLIWE zdobycie tych przepustek a co z tym idzie ulepszaczy szponów i łusek. Potrzeba ich z 20 każdej

sztuki by ruszyć z eq dalej :P No, no, no gratuluje pomysłu i pozdrawiam środkowym palcem xD

Opublikowano

Też mi coś znajomy mówił, że doładował SM, kupił itemy i mu nie zjadło SM :D
Nie wiem, co i jak na serwerze, wiem tyle, że nasza "kochana" Caliente [ZuaDziewica] ma Moderatora na forum i prawdopodobnie jakieś uprawnienia w grze, ze względu na nią mogę gorąco nie polecić serwera.
A tak poza tym to cóż... Powodzenia! ;)

Tej osoby nie ma już w teamie ;) w grze nie miała jakichkolwiek praw :) wczoraj została zbanowana na TS na zawsze i straciła wszystkie rangi tak więc możesz już polecić serw ;)

Skoro tak sprawy się mają to polecam :D

Opublikowano

Też mi coś znajomy mówił, że doładował SM, kupił itemy i mu nie zjadło SM :D

Nie wiem, co i jak na serwerze, wiem tyle, że nasza "kochana" Caliente [ZuaDziewica] ma Moderatora na forum i prawdopodobnie jakieś uprawnienia w grze, ze względu na nią mogę gorąco nie polecić serwera.

A tak poza tym to cóż... Powodzenia! ;)

Tej osoby nie ma już w teamie ;) w grze nie miała jakichkolwiek praw :) wczoraj została zbanowana na TS na zawsze i straciła wszystkie rangi tak więc możesz już polecić serw ;)

Co do tych jeb*nych dziur o bosh może jakiś większy dowód nie tylko ss ? pozdro :D

Licznik nie jest podkręcony ;) chu*owe hejty lecą z waszej strony - kurw* co ja pisze hejty ? kłamstwa :\

Polecam serwer i zapraszam ;) bardzo miło się gra ...

Co do sm'ów które nie doszły czy coś .. zgłoś cie się na ts i admin wam pomoże

Evangelie@ Wczoraj na ts siedziałem i rozmawiałem z Kernelem i była też osoba której nie doszły itemy z is zostały mu oddane + Kernel sprawdzał czy jemu dojdą itemy - kupił 10x dodanie 6/7 doszło mu 7 po ponownym otwarciu depo miał już 10 ;) tak więc ..

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Co do tych jeb*nych dziur o bosh może jakiś większy dowód nie tylko ss ? pozdro :D

Licznik nie jest podkręcony ;) chu*owe hejty lecą z waszej strony - kurw* co ja pisze hejty ? kłamstwa :\

Polecam serwer i zapraszam ;) bardzo miło się gra ...

Co do sm'ów które nie doszły czy coś .. zgłoś cie się na ts i admin wam pomoże

Evangelie@ Wczoraj na ts siedziałem i rozmawiałem z Kernelem i była też osoba której nie doszły itemy z is zostały mu oddane + Kernel sprawdzał czy jemu dojdą itemy - kupił 10x dodanie 6/7 doszło mu 7 po ponownym otwarciu depo miał już 10 ;) tak więc ..

co ty tak bronisz tego serwera ? :O

no tak ... przecież PLAYER się włamał i ma co nie co zapewne :) Wiem coś o nim ; miał navi na wielu serwerach...

74728028303046433710.png

Opublikowano

nw co jest ale nie mogę założyć konta non stop pisze czy podałem prawidłowy e-mail

ok juz all dziala

52324509.jpg
Opublikowano

Ten serwer to jest gówno i tyle. Czekam któryś dzien z kolei bo nie doszły mi itemy z isu. Administracja to dno.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...