Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak to alien2_2xkd_w_1_broni.png

greenshot

Instrukcja :

1 : Przykładowo bierzemy kamien wojownika +6 I układamy w 1 slocie w ekwipunku po lewej stronie.

2 : Bierzemy drugi kamien wojownika +7 i układamy w 1 slocie w 2 części ekwipunku .

3 : Bron do której wkładamy kd układamy w ostatnim polu eq w 1 cz eq.

4 : Kamien A +7 przeciągamy na brón,

5 : Kamien B +6 Przesuwamy o trzy pola w prawo.

6 : Wkładamy Kamien A.

7: I Koniec pomyślnie weszły dwa kamienie.

Nic trudnego daj lubie to!!

A to działa na każdym kd czy tylko woja?

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drodzy gracze, opiszę wam aktualny stan serwera Alien2 PL

Wszystko rozpoczęło się parę tygodni temu, ludzie na forum się poznawali, wydawało się, że będzie to fajny serwer z ogarniętą administracją...

Fakt, było tak, ale przez pierwsze parę dni...

Po jakimś czasie administracja zaczęła pokazywać swoje prawdziwe JA.

Przestali banować jakiekolwiek BOTY i CHEATERÓW, szczególnie tych, którzy wydają na Item Shop... Czyli wystarczy, że jedziesz na IS i masz dozwolone full cheatowanie.

Admini przestali również w jakikolwiek sposób interesować się graczami na TS - czeka się tygodniami na załatwienie głupiej rangi, a w zamian tego z nudów dają ci jakieś kretyńskie rangi w wolnej chwili oO.

Nie było rekrutacji na moderatorów, przyjmowali ludzi znajomych, nie dając szansy nikomu wykazać się w roli moderatora.

To samo z TS admin - przyjęli nieaktywnych neosków, którzy NIC nie robią. Tylko jedna osoba coś robiła...

Mieli dziwne wymagania, woleli przyjąć "mega doświadczonych ale nieaktywnych", niż tych, którzy dostatecznie znają się na TS i siedza cały dzień niemalże...

Z teamu odeszła Shantari - najlepsza moderatorka, której grożono, jak i przestała mieć chęci do bycia w takim teamie.

Moderator Seal to jedyna osoba w tym teamie, która jest być może ogarnięta...

Pozdrowienia dla moderatorki Roswell - największego dziecka tego serwera.

Rzuca ostrzeżeniami na lewo i prawo bez sensu, nie podając pełnych powodów zwarnowania.

Blokuje bezpodstawnie możliwość pisania innym.

Odpowiadając graczom w tematach HEJTUJE JE, nie wyraża swoją opinię.

TAK NIE POWINIEN ZACHOWYWAĆ SIĘ MODERATOR.

Z całym szacunkiem do wszystkich proszę was drodzy gracze...

Nie marnujcie swojego cennego czasu na taki szajz jak ten serwer.

Pozdrawiam.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Czy zegar osób na serwerze jest podkręcany ? Czy to jest faktyczny stan
liczny osób? Znajdzie się jakąś miła osoba która da screen z M1 ch1 ?

2611663905.png

Opublikowano

serwer totalne dno administracja nie banuje hackerow :) zapraszam na Mysticalmt2 administracja non stoop poprawia i serwer nie jest pod IS!! nic nie trzeba kupowac a tu zeby byc pro cos trzeba kupic :) tam wszystko z metinow dropi itp ;)

Polecam serdeczenie mysticala :) top 1 serwerow jak narazie

51508337.png

Opublikowano

z tego co widzialem, to licznik jest podkrecony o jakies 300 osob

ale co trzeba przyznac, ludzi troche gra.

trzeba tez przyznac, ze gra duzo ludzi na hakach, oprocz SB to w ch... WH, i innych farm botow

Opublikowano

Info co tu się dzieje :)

Nie zaczynajcie grać tu, a Ci co grają niech kończą tu grać.

Administracja totalni idioci liczący tylko i jedynie na zysk z IS, błędy, bugi od początku serwera nie zostały naprawione.

Jeśli ktoś doładuje SM są dwie możliwości na korzyść Kernela:

1: SM nie dojdzie = nie oddadzą Ci ich :)

2: SM dojdzie lecz item z IS nie dojdzie więc wiadomo że też go nie odzyskasz :)

Aktualna promocja na SM+300 monet to tylko bajer żeby ludzie kupowali SM przez przelew gdyż drogi Admin dostaje za to więcej waluty niż za sms, więc tu nie chodzi o was lecz o jego kieszeń :)

Sprawa Forum:

Wczoraj wypowiedziałem się wraz z kilkoma graczami na temat Administracji i jakiś tam temat co myślą o serwie i co się okazało? Administracja dostała takie baty od graczy i temat został momentalnie zamknięty i usunięty nie pierwszy taki temat no ja oczywiście dostałem bana na forum :)

Zgłoszenia WH i innych modów są od razu ukrywane i nic z tym nie jest robione.

Zwroty SM ? identyczna sytuacja.

Czytając ostatnio regulamin zauważyłem Ciekawą rzecz :''~~Wpłaty pieniężne w IS są DOBROWOLNE.'' dobra wymówka na zwroty SM lub inne bugi z IS:>

Administracja= DNO nikt nie widział tu nawet GM, na TS czekają dniami i nocami na zwroty SM <i się nie doczekają> :)

Moderatorzy forum brak pojęcia w tym co robią i ratują tylko opinie serwera usuwając wszystkie tematy ze złą opinia :)

Shantari jedyna moderatorka, która miała pojęcie lecz sama zwątpiła w TEAM z którym musiała pracować i odeszła gdyż nie miała już zamiaru ukrywać wad tego serwera i tego jak Kernel robi ludzi w Ch*ja :)

Ludzi ubywa, serwer pada polecam skończyć z tym syfem jak najszybciej szkoda czasu marnować :)

Administracja jak miała graczy w Du*ie tak nadal ich ma :)

A Kernel to frajer który liczy tylko hajs :)

Dziękuje myślę, że liczba grających nagle spadnie i zrozumie co tu się dzieję :)

Pozdro GoLGis :)

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Oj tam nie jest tak źle mogło być gorzej np. eq navi sprzedawane za pieniądze w realu

Heh poczytaj forum serwa ^^ tu Admini nie sprzedają eq :P mają lepsze sposoby :D

Administracja kradnie eq graczom którzy się czegoś dorobili :) więc dorobisz się zabiorą Ci eq z nadzieją że pociśniesz w IS żeby to odrobić :)

A Navi nie dają bo to są zwykłe za przeproszeniem śmiecie którzy nie umieją nawet z navi korzystać :)

Nie polecam serwera :) zagrajcie na Hamachi lepsza zabawa i pewnie lepsze warunki :D

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Mi też zajebali całe eq parę dni temu.

Całe szczęście, że nie inwestowałam w to realnej kasy.

Nawet z depo mi wszystko wyjęli.. Więc wiadomo, kto jest sprawcą.

Napisałam na forum odpowiedni temat, usunęli w mgnieniu oka.

A błędów nie opłaca się nawet zgłaszać, bo NIGDY nie odpiszą.

Ten cały Proboszcz to jednak frajer, a miałam nadzieję, że się zmienił.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Mi też zajebali całe eq parę dni temu.

Całe szczęście, że nie inwestowałam w to realnej kasy.

Nawet z depo mi wszystko wyjęli.. Więc wiadomo, kto jest sprawcą.

Napisałam na forum odpowiedni temat, usunęli w mgnieniu oka.

A błędów nie opłaca się nawet zgłaszać, bo NIGDY nie odpiszą.

Ten cały Proboszcz to jednak frajer, a miałam nadzieję, że się zmienił.

Myślałeś, że ta gnida się zmieni? :)

Serwera oczywiście nie polecam, ze względu na ProBoszcza, który rozpierdala wszystkie serwery na korzyść swojego.

Mam nadzieję, że kiedyś za to ktoś rozpierdoli Ciebie , jak Cię spotka Hakerze ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...