Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GM wszystko właśnie usuwa co było zdobyte przez te kilka minut ;) co do sm zdobytych uczciwie .. pewnie będzie coś w stylu, żeby podać kod SMS czy też przelewu

Tak? to powiedz mi osoba ktora zamawiała wczoraj i wyrzucila kod jak to odzyska? no powiedz?

A eq navi nie usuwa bo mowil ze juz all usunol a cale jinno lata w eq navi :)

Sygna.png

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak? to powiedz mi osoba ktora zamawiała wczoraj i wyrzucila kod jak to odzyska? no powiedz?

A eq navi nie usuwa bo mowil ze juz all usunol a cale jinno lata w eq navi :)

To już twój problem >.> takich rzeczy się nie wyrzuca ;) chyba że kończysz gre na danym serwie to okey ;)

Navi ? wiesz co to navi ? ;x bony które są ponad tabelke ;x usuwał itemy które zostały wywalane (truty/bryłki itd)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Serwer najlepszy w 20013r. Od samego początku stabilny niema i nie było żadnych kłopotów ani większych bugów teraz tylko wejść i grać. Zapraszam !!!.

.Największym minusem tego serwera są przepustki, które dropią tylko z bossa lub za kasę w IS usunoł bym oddawanie przepustek na mapę 95, ale na 120 bym zostawił !! .

Administracjo !! Jeżeli robicie serwer pod IS to nie z myślą o graczach więc z mapki 95 zdejmijcie oddawanie przepustki ! .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Jaki tam własm wbił ktoś na 10 min , Admini juz pousuwali wszystko , Kody do przelewów nie działają te co podali, a Ci co sobie doładowali zostały im usuniete. Nie ma co robić afery bo nikt nic z Navi nie ma. Gra sie super coraz więcej osób. Jest Super. POLECAM

Opublikowano

hahaha klejny który w to wieży hahahah ciecko forgame:D:D: Nie było zadnego włamu dziś nam to udowodnili. Ale wam cos się powie to powtarzacie . masakra

Wystarczy, że są nie były SĄ luki xD

Panie lizodupie proboszcza, który cukruje od samego powstania tematu jak nie widzisz co się dzieje z serwerem od samego startu to szczerze ci powiem, że jesteś świrem :D

Dokładnie jak up, mimo iż spami to potwierdze cały haya może kupił sms bo przecież z serwerów tyle zarabia, dziur nie było.

Dziur nie było? :D Tylko czemu nawet sami gracze mogli generować kody, a te które dałem działały bo sam miałem od pizdy SM, a teraz mam całe eq rzeczy z IS. Nie wieżysz to popytaj ludzi, którzy pisali do mnie na PW, " daj jeszcze bo już all wykorzystałem " xD Pozdro

Czekam tylko na kolejne twoje bajki i zaczne je rozdawać dalej.

uxqt.jpg

SS z Piątku godzina 20 z groszami :)

Sądzisz, że wysyłałem jakiegoś SMS'a <haha>?

Nawet nie masz co w mysql szukać xD

@down Nawet mniej :)

SQL Error An error occured with the SQL server: mySQL query error: SELECT * FROM mpc_core_editor_autosave WHERE eas_key=

Już niebawem zapowiedź!

Opublikowano

@Pkmn

Zależy o co pytasz - jeśli o logowanie to musiałem tak zrobić bo bez powodu dawało mi nową linię ,a $.post umiem używać ;) choć tu też jak patrzę na site.js to tam fakt może troche zryto napisane ,ale wtedy słabo jeszcze JQuery umiałem ;)

Opublikowano

do usunięcia - wyjaśnione z teamem

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Tak czytam te wasze sparingi , glupoty . Kazdy koks nie ma to jak sie chwalic co kto potrafi . Ojeju jeju . SS dobrze przerobiony z Sm ;D

CO do serwera licznik nie jest podkreccony . Gra tyle ludzi :) Wystarczy wejsc na gre i sie przekonać . Nie ma nawet jak znalesc wolnego spota ... ksucie i walki o exp i miejsce .. no ale wkoncu o to tu chodzi:)

Serwer sie udał . Stoi i nie pada.

A ci którzy trują i spamią bezsensownie to zazdrość Wam zrzera nic więcej.

Serwer polecam I serdecznie zapraszam do Jinno ! :) I gildi BrutalWolf ! :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Zapraszam do udziału w naszych konkursach!

Ja Pierdole Licznik Podkręcony 5x HAHHAHAHHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA

ps Jak tam usuwanie EQ/SM z serwera ?

b_560_95_1.png
Opublikowano

Powiem administracja tylko ukrywa, co naprawdę się dzieje na serwie gdybym nie skasował filmika by pokazał ile mam sm albo jak expie fmsem prosto od nich :)

PS.Macie ładnie dziurawą stronę jak ser szwajcarski.

Serwera nie polecam,administracja nieogarnięta może i prezką mają ładną ale ile tego ładnego tyle bugow.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Zapraszam do udziału w naszych konkursach!

Ja Pierdole Licznik Podkręcony 5x HAHHAHAHHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA

ps Jak tam usuwanie EQ/SM z serwera ?

My nie wy, ze podkrecamy . Na dodatek 5x. Chyba nie byłeś u nas w grze . Idź lepiej na swoje co gra po 30-200 osób (200 to sent...). Oj ale coś wam się nie udaje i idziesz tutaj psuć opinię ?;(.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...