Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem tych którzy tam grają i wiedzą, że jest tam ten śmieci proboszcz.

Licznik podkrecony i to grubo luki w stronie, darmowe sm, które ludzie pewnie już wykorzystali. Pliki tuora , którego ktoś rozwalil i zajebal kase, pewnie tak samo będzie z tym , ci którzy wierzą tej dministracji są idiotami.

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nie rozumiem tych którzy tam grają i wiedzą, że jest tam ten śmieci proboszcz.

Licznik podkrecony i to grubo luki w stronie, darmowe sm, które ludzie pewnie już wykorzystali. Pliki tuora , którego ktoś rozwalil i zajebal kase, pewnie tak samo będzie z tym , ci którzy wierzą tej dministracji są idiotami.

Nie powtarzaj tego co mówią inni, darmowych sm nie ma, jego też. Ludzie jacy zrobiliscie się wredni.

sygna1.png
Opublikowano

Moze by ktos z temu wszedł na ts? Bo kupiłem 400SM, zakupiłem 4x 6/7 dodanie, a dostałem tylko 3x.. Oczywiście sm pobrało..

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Nie powtarzaj tego co mówią inni, darmowych sm nie ma, jego też. Ludzie jacy zrobiliscie się wredni.

Dziwisz sie? Bo ja wcale,

Straszysz ludzi ze będziesz ich DDOSowal, nie pozwalając młodym osobom, świeżym wystartować ze sowim małym serwerem na VPSie żeby zarobili na lepszy dedyk, Wiesz dobrze ze gdyby nie to że pomagałem 360TM z powstaniem Tuora w którym ty tez brałeś udział i masz wobec mnie ciągle duży dług do spłacenia czyli kasę która teraz wlozyłes w dedyka z HT, Wiesz ze dobry dedyk to nie wszystko sam widzisz co się dzieje z tym pseudo serwerem, pamietaj że ciągle assa w rękawie mam i to sie będzie ciągło za toba jak smród za gaciami dopoki nie spłacisz długu i nie przestaniesz tak cwaniakować ze swoimi boterkami ktorymi gasisz tylko serwery młodych ambitnych osob kotre chca sie wybic i zarobic na lepszy dedyk, na takim czyms daleko nie zajedziesz i to juź Ci obiecuje

Opublikowano

Dziwisz sie? Bo ja wcale,

Straszysz ludzi ze będziesz ich DDOSowal, nie pozwalając młodym osobom, świeżym wystartować ze sowim małym serwerem na VPSie żeby zarobili na lepszy dedyk, Wiesz dobrze ze gdyby nie to że pomagałem 360TM z powstaniem Tuora w którym ty tez brałeś udział i masz wobec mnie ciągle duży dług do spłacenia czyli kasę która teraz wlozyłes w dedyka z HT, Wiesz ze dobry dedyk to nie wszystko sam widzisz co się dzieje z tym pseudo serwerem, pamietaj że ciągle assa w rękawie mam i to sie będzie ciągło za toba jak smród za gaciami dopoki nie spłacisz długu i nie przestaniesz tak cwaniakować ze swoimi boterkami ktorymi gasisz tylko serwery młodych ambitnych osob kotre chca sie wybic i zarobic na lepszy dedyk, na takim czyms daleko nie zajedziesz i to juź Ci obiecuje

A ty dalej swoje, powtarzam idz pilnuj swoje serwery ;-). Nikt nikogo nie gasi, a na pewno nie przesZkadza tak jak wy. Czym wy się wykazaliscie?!. Niczym. Chłopie wyluzuj .. Idz się przewietrz, dobrze Ci to zrobi.. Ty po prostu chcesz nam zepsuć opinię, ale Ci się nie udaje.. Piszesz po ludziach aby podali Ci bugi strony bo samemu to nie.. Więcej już nie odpisze, więc się nawet nie mecz.

Zapraszam do udzialu w konkursach!!

sygna1.png
Opublikowano

Link aktywacyjny z forum juz pol h idzie a wysyłałem ponownie ...

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

A ty dalej swoje, powtarzam idz pilnuj swoje serwery ;-). Nikt nikogo nie gasi, a na pewno nie przesZkadza tak jak wy. Czym wy się wykazaliscie?!. Niczym. Chłopie wyluzuj .. Idz się przewietrz, dobrze Ci to zrobi.. Ty po prostu chcesz nam zepsuć opinię, ale Ci się nie udaje.. Piszesz po ludziach aby podali Ci bugi strony bo samemu to nie.. Więcej już nie odpisze, więc się nawet nie mecz.

Dokładnie ten cały smieszny haya to ma ryj za duży troche. taki kozak w sieci:D nic tylko się śmiać z takich masakra

Opublikowano

Kilka stron wcześniej mówiłeś ze Probsozcza nie ma w teamie aż wkońcu sam sie wyjawniłeś ;) Sami gracze widza jak są ciulani w temacie .

Pilnuje serwerów, tylko różnimy się tym ze ja się na swoich serwerach bawię się w wolnym czasie, i uwierz że nie siedzę na komputerze jak ty 24 h /7 bo mam zycie realne, rodzina, praca i inne

I nie kłam ze nie gasisz serwerów małolatów bo tylko na to cie stać i tutaj kończy sie twoja pozycja nad nimi, z tym ze oni maja więcej rozumu w głowie i oliwy niż Ty. Duzo osób sie skarzy na Ciebie i zapewnie któs wypominał juz tu w temacie lub zorbi to. I co ty czlowieku mwoisz ze ja pisze do kogos o jakis bugi w stronach , po co mi to?:) nie znam twojego toku myslenia...

Serwer skazany na porazke, i wiemy o tym ja czekam dalej nie cierpliwie na Twoja reakcje. I moge wrzucic rozmowe z gg w ktorej zobowiązujesz sie do splaty swojego dlugu, ciekawy jestem czy chociaz raz wyjdziesz z tego z honorem czy jak zawsze jak pajac ;)

I nie mow ze chce zepsuc opinei bo ta opinie zepsules sobie sam , wiesz o tym dobrze, to nie ja ani nie gracze psuja opinei tylko administracja a ze ty jestes w administracji to kazdy wie o co chodzi i zle koajrzy serwer, nikt glupi nie jest :)

Opublikowano

Obrączka dropi z metinów ;)

to chyba bardzo bardzo rzadko gdyż ktoś dziś chciał kupić jedną za 800kk nawet.

x

Opublikowano

Dokładnie ten cały smieszny haya to ma ryj za duży troche. taki kozak w sieci:D nic tylko się śmiać z takich masakra

Random Roku! xD gratuluje Cersei lizodupie skończ -.-

Darmowych SM nie ma? Tylko dziwne dlaczego mój koleżka siedząc centralnie obok mnie wstukiwał z napaleniem erotomana kody udostępnione przez Metin2Classic.

I dziwnym trafem 3/4 było aktywnych, więc skończ pierdolić jaki ty jesteś poszkodowany i się wszyscy na ciebie uwzieli.

Ja w przeciwieństwie do ciebie nie rozpierdalam konkurencji dla ściągnięcia graczy do siebie, taka postawa jest żałosna.

Tak wiem od jutra dosujesz wszystkie serwery, które wystartują. Tylko pamiętaj, że to działa w obie strony i jak się wpierdolisz to twojego aliena wkońcu też ktoś zdmuchnie.

Nie groże, nie wywyższam się tylko piszę jak jest, że jesteś w teamie wiedziałem od pierwszego dnia jak wystawiłeś zapowiedź.

Dzwoniłem wiele razy nie raczyłeś nawet odebrać telefonu więc sorry proboszcz ale twoje zachowanie sprowadza się do poziomu zera.

Bacznie obserwowałem ten temat nie raczyłem się wypowiedzieć do dnia dzisiejszego jak zacząłeś się wszystiego wypierać.

Człowieku choć raz pokaż, że masz jaja, a nie cipe i przeznaj się do błędu. Jak widzisz ja nie schowałem głowy w piasek jak ty i wystartowałem serwer pod swoim nickiem, trudno, niektórych to zniechęca ale dla mnie nie liczy się kasa tylko przyjemność jaką czerpie gracz z gry na moim serwerze.

Jescze dodam, że wasz koder, który wziął obstawiam nie małe pieniądze za zakodowanie tej gównianej strony, która posiada/posiadała więcej luk i błędów niż sobie wyobrażasz.

Niech się dzieje wola nieba.

Pozdrawiam.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Random Roku! xD Gratuluje :)

Darmowych SM nie ma? Tylko dziwne dlaczego mój koleżka siedząc centralnie obok mnie wstukiwał z napaleniem erotomana kody udostępnione przez Metin2Classic.

I dziwnym trafem 3/4 było aktywnych, więc skończ pierdolić jaki ty jesteś poszkodowany i się wszyscy na ciebie uwzieli.

Ja w przeciwieństwie do ciebie nie rozpierdalam konkurencji dla ściągnięcia graczy do siebie, taka postawa jest żałosna.

Tak wiem od jutra dosujesz wszystkie serwery, które wystartują. Tylko pamiętaj, że to działa w obie strony i jak się wpierdolisz to twojego aliena wkońcu też ktoś zdmuchnie.

Nie groże, nie wywyższam się tylko piszę jak jest, że jesteś w teamie wiedziałem od pierwszego dnia jak wystawiłeś zapowiedź.

Dzwoniłem wiele razy nie raczyłeś nawet odebrać telefonu więc sorry proboszcz ale twoje zachowanie sprowadza się do poziomu zera.

Bacznie obserwowałem ten temat nie raczyłem się wypowiedzieć do dnia dzisiejszego jak zacząłeś się wszystiego wypierać.

Człowieku choć raz pokaż, że masz jaja, a nie cipe i przeznaj się do błędu. Jak widzisz ja nie schowałem głowy w piasek jak ty i wystartowałem serwer pod swoim nickiem, trudno, niektórych to zniechęca ale dla mnie nie liczy się kasa tylko przyjemność jaką czerpie gracz z gry na moim serwerze.

Jescze dodam, że wasz koder, który wziął obstawiam nie małe pieniądze za zakodowanie tej gównianej strony, która posiada/posiadała więcej luk i błędów niż sobie wyobrażasz.

Niech się dzieje wola nieba.

Pozdrawiam.

#360 popieram Cię pod każdym względem . Proboszcz okazał się złodziejem co jest pazerny na kasę !! tak samo bd i z tym serwerem zobaczycie .. Zobaczy ,że dochody ma spore ,bo takie są i po pewnym czasie znudzi mu się to i zamknie serwer ..!!! PROBOSZCZ JEST PAZERNY NA KASĘ przyjmijcie to do swojej wiadomości ...

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Ten serv to jedno wielkie gó** zrobione tylko i wyłącznie pod Is...

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Boże ludzi co wy się przejmujecie jakimś idiotą jest debilem i tyle w końcu sam się chłopak przejedzie i będzie sam płakał kwestia czasu ;)
Serwera nie polecam ze względu na administracje i te darmowe sm :) bo chyba nie do końca je zlikwidowałeś

Opublikowano

Ktoś mnie tutaj wspomniał. Otóż nie, mnie w teamie nie ma, nie było i nie będzie. Serwera nie mogę polecić z wiadomych przyczyn, ktoś dalej czeka na swój hajs i nie jest to tylko Haya, pamiętaj ;)

95495145614730418249.png

Opublikowano

nie dziala pilot wytlumacz recznie... a co do serwera strata czasu na pobieranie clienta

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Up

Prosze skończ nie wiecie nnawet nic tylko powtarzacie po jednej osobie ;). To wam nie idzie na +.

Jak ja lubię takich ludzi, co udają, że niby nic się nie dzieje i jest wszystko fajnie ;) Pamiętaj ludzie nie są głupi :)

PS. Nadal czekam na odpowiedź, na maila, odnośnie mojego bana na forum i mam wrażenie, że sami nie wiecie dlaczego go dostałam, brak argumentów? ;)

yLrWtP3.png

Opublikowano

ahahhahah jeszcze te śmieszne boty na pandorze myślisz że ktoś pójdzie na takie dno jak będziesz gdzie indziej reklamował serwer dno hahahah porażka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...