Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wchodza maksymanle bony + bs nie działa ? Niee, to nie dla mnie.

Serwer ogólnie zajebisty, tylko te bony eh... Szkoda, a chętnie bym zagrał.

Co nie zmienia faktu, że jeśli ktoś lubi bawić się z bonami to serwer będzie dla niego super ;)

Bs dziala,poszukaj w dziale cheaty ;P

Jednakze,serwera nie polecam ze wzgledu na zaklamanego administratora ProBoszcza

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tej osoby nie ma już w teamie ;) w grze nie miała jakichkolwiek praw :) wczoraj została zbanowana na TS na zawsze i straciła wszystkie rangi tak więc możesz już polecić serw ;)

Co do tych jeb*nych dziur o bosh może jakiś większy dowód nie tylko ss ? pozdro :D

Licznik nie jest podkręcony ;) chu*owe hejty lecą z waszej strony - kurw* co ja pisze hejty ? kłamstwa :\

Polecam serwer i zapraszam ;) bardzo miło się gra ...

Co do sm'ów które nie doszły czy coś .. zgłoś cie się na ts i admin wam pomoże

Evangelie@ Wczoraj na ts siedziałem i rozmawiałem z Kernelem i była też osoba której nie doszły itemy z is zostały mu oddane + Kernel sprawdzał czy jemu dojdą itemy - kupił 10x dodanie 6/7 doszło mu 7 po ponownym otwarciu depo miał już 10 ;) tak więc ..

Nie mam obowiązku wchodzić na tsa i żebrać o zwrot sm, od tego jest forum serwera, ale skoro nie umieją czytać, to świadczy o nich. Pół forum to skargi o niedziałające kody, niedochodzące itemy - ślepy by zauważył. Tymczasem 0 reakcji, moderator usilnie zamyka tematy odsyłając do linku, w którym podane są pw do administracji (oczywiście wysłanie wiadomości mają zablokowane) lub usuwa negatywne posty. Na serwerze już nie gram, bo uważam, że sprawa z is to celowe wprowadzanie ludzi w błąd, żeby wysyłali smsy. Mam też nadzieję, że administracja udławi się moimi 12 złotymi, wydanymi na ten badziew.

2mzof5.jpg
Opublikowano

serwer spoko tylko co niektorzy widze uklady z gm gosc gra sobie legalnie na wh i bana wgl nie dostal kurwa jebany team ogarnijcie sie bo ten serwer padnie do chuja

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

@up

To nie jedyny taki... ;D Ale.. Mniejsza o to ^^ Dzisiaj patrzę w sklep, a dokładnie w NPC xD a tam roska na magię... No oczywiście ^^ do tego jeszcze ta miksta na 40+ co daje 10% i chuj.. Można mieć +80% na magię... Z najlepszej postaci na serwerze, sura i szaman staną się popychadłami... ^^ Ale.. Chuj z tym. Chodzi przede wszystkim o to, że szanowna administracja postanowiła nie spełniać próśb graczy i zamknąć dział na forum, a mianowicie "Propozycje"... Dlaczego? M.in. dlatego, że wszystkie proponowane przez graczy dla szanownego Rosswella są beznadziejne, bo jeśli je wprowadzą to gra będzie zbyt łatwo. Ta sama odpowiedź padła na prywatne dt, a wydaje mi się, że po prostu nie potrafią dodać.. ._.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Ja takze poprosilbym o info o serwerze, bo wlasnei mialem zaczynac grac.

Macie ataki czy awaria jakas poprostu? Informujcie nas troszkę!:)

Ja to mam pecha ;_:

Czekamy az wlaczycie. Pozdrawiam! :)

bpfn.png

Opublikowano

Proboszcz wzial kase powie ze ddos padl i zniszczylo pliki stara bajeczka. Serwera nie polecam, szkoda tlyko na niego czasu podstawowych bugow nie potrafia naprawic.

Opublikowano

FertZ jakie Ty jestes niedojebane dziecko neo, kurwa gdzie cie robili przychlascie??,. Serwer jest On-Line

Opublikowano

FertZ jakie Ty jestes niedojebane dziecko neo, kurwa gdzie cie robili przychlascie??,. Serwer jest On-Line

zamknij dupę pizdolizie proboszcza, wyrucha cię w dupę za to lizanie jak wszystkich swoich murzynów.

Opublikowano

NetrisMt2 powiedz mi kto ci kurwa dał dostęp do internetu? kto w ogole pozwolił na top by taka szmata siedziała przed komputerem, pytam się kto dopuścił sie takiego błędu. Dziecko drogie wypierdalaj do nauki. Pizdy nigdy na oczy nie widziałes a masz wiekszy ryj niż połowa mpc. ciężko jest zyc w otoczeniu tak zjebanych osób jak Netris. Pozdroo aa i przed 21 umyj dziecko raczki , paciorek i spierdalaj spac

Opublikowano

Mialem nie grac na serwie ze wzgl, na Proboszcza ,ale serwer trzyma sie i nadal nie zamknięty ,więc zaczołem gre i jak narazie jest super;)

sygna1.png

Opublikowano

NetrisMt2 powiedz mi kto ci kurwa dał dostęp do internetu? kto w ogole pozwolił na top by taka szmata siedziała przed komputerem, pytam się kto dopuścił sie takiego błędu. Dziecko drogie wypierdalaj do nauki. Pizdy nigdy na oczy nie widziałes a masz wiekszy ryj niż połowa mpc. ciężko jest zyc w otoczeniu tak zjebanych osób jak Netris. Pozdroo aa i przed 21 umyj dziecko raczki , paciorek i spierdalaj spac

Koleś ;) ciekawe czy byś był taki cwany, jakbyś koło mnie stał.

Nie chcę tu wszczynać kłótni , ale daj spokój z tym lizaniem dupy, bo i tak na cukierki od proboszcza nie dostaniesz.

@ nie polecam.

Opublikowano

zamknij dupę pizdolizie proboszcza, wyrucha cię w dupę za to lizanie jak wszystkich swoich murzynów.

Jaki napinacz oO serw dalej stoi nie sraj się tak ;) dupe liżesz mi codziennie jak skończę srać

Fajny serw ponad 1,1k ludzi tyle gildii ... ale nikt wojny nie bierze :/ tak każdy nam pisał/mówił że będziemy mieć pograne,ksute i będziemy bici a tutaj co? wszyscy siedzą posrani

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Jaki napinacz oO serw dalej stoi nie sraj się tak ;) dupe liżesz mi codziennie jak skończę srać

Fajny serw ponad 1,1k ludzi tyle gildii ... ale nikt wojny nie bierze :/ tak każdy nam pisał/mówił że będziemy mieć pograne,ksute i będziemy bici a tutaj co? wszyscy siedzą posrani

Dokładnie, wszyscy się ich boją ;d
Opublikowano

No zacząłem dziś grać nawet fajny serwer , a Mavex wiesz w ogóle kogo w gildii trzymaliscie ? Ludzi na Ninja hackach ?^^ Poza tym serwer na razie ujdzie tylko w 6,7 bym pozmieniał te całe bony w status bo mało dają i odbugował Egzekutora bo nigdy nie wiadomo co za wojny sa i czy ktoś tam dziwnych oprogramowań nie używa^^

GLELTm4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...