Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny, lecz są pewne niedociągnięcia.

1. Popraw ss handlarzy w prezentacji, bo są niezgodne.

2. Pierścień Anty-Expa kosztuje 100kk a nie 1kk -.-

3.
Na filmiku widać, że woj ma na start 2 typy broni, a szaman 1 i to w
dodatku wachlarz. Już w ogóle pomijam fakt, że totalną głupotą jest
dawania szamanowi wachlarza zamiast dzwonka, widział ktoś kiedyś
szamana, który bije wachlarzem na koniu..?

4. Troche sie zawiodłem, gdy sie dowiedziałem że pety sa dostepne z IS...

5. Co do bonów, to z tego co pamiętam to weszło mi 20% szybkości ruchu, a z prezki wynika że niby jest max 10

stop1.png

4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum

lub spójność wątków może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony,

a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No zacząłem dziś grać nawet fajny serwer , a Mavex wiesz w ogóle kogo w gildii trzymaliscie ? Ludzi na Ninja hackach ?^^ Poza tym serwer na razie ujdzie tylko w 6,7 bym pozmieniał te całe bony w status bo mało dają i odbugował Egzekutora bo nigdy nie wiadomo co za wojny sa i czy ktoś tam dziwnych oprogramowań nie używa^^

Wiesz .. mogę się przyznać przy wszystkich że takich rzeczy używamy tylko do EXPA ;) na wojnach bijemy się czysto w przeciwieństwie co do niektórych ;)

Szkoda że administracja też tak mało interesuje się serwerem ;\ jakby było większe zainteresowanie to byłoby super ;)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Wbiłem i gram : ) Server naprawde fajny , fajnie się gra pomijając to ze Bs'a co chwile wywala i jak się telportujemy to też wywala ;) Ale idzie to znieść ;) Bony wbijają lajtowo. Polecam i zapraszam do chunjo. U góry ktoś napisał ze p.antyexpa kosztuje 100kk zamiast 1kk , jakies 3 dni temu kosztował jeszcze 1kk ale admini to zmienili ;) Ale 100kk to 5minut dropu ;)

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Widze,ze w prezentacji wrzucacie same filmy.Od tego sluzy dzial media ^^

top@Serwera nie polecam.Glownie ze wzgledu na administracje,chociaz po wejsciu na serwer widzialem kilka wiekszych i mniejszych bugow,z ktorymi ProBoszcz nie moze sie uporac od poczatku serwera.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na ,,Proboszcza''

Jak wyjdzie lepszy serwer i juz wie ze graczy braknie to atakuje inne serwery..

I tak to gowno padnie jak juz jego pare serwow.

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Ściągnełem wbiłem na serwer ...

od 1 lvla do 75 wydropiłem 120 kk :D i teraz stalkę sura wdziałem po 70-90 kk ..:D Gdzie KD ?? gdzie bonki ??:D

Tak jak piszę sprawdzałem tylko drop bez żadnego ubijania mietków ... czysty exp ...:)

I co do yang moim zdaniem słabo lecą :D

Opublikowano

Ściągnełem wbiłem na serwer ...

od 1 lvla do 75 wydropiłem 120 kk :D i teraz stalkę sura wdziałem po 70-90 kk .. :D Gdzie KD ?? gdzie bonki ?? :D

Tak jak piszę sprawdzałem tylko drop bez żadnego ubijania mietków ... czysty exp ... :)

I co do yang moim zdaniem słabo lecą :D

Dropiąc yang w m2 w ciągu 60min/1h można uzbierać 800 KK - 1.1 KKK

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Dropiąc yang w m2 w ciągu 60min/1h można uzbierać 800 KK - 1.1 KKK

Na dropku możliwe :) Ja tylko przedstawiłem drop z normalnego expa :)

Opublikowano

Aż mi się wierzyć nie chcę iż uzbierałeś jedynie 120kk do 75lvl. Na tym serwie yang leci aż za dużo :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!

SERWER PADNIE JAK ZWROCI SIE ZA MASZYYNE !!!

WLASCICIEL SERWERA TO DZIECIAK ( DOROSLY ALE ZACHOWUJE SIE JAK DZIECKO )

SERWER DNO !!!

ZAPRASZAM NA SERWER VERTIA.COM.PL.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Też chętnie bym pograł na Verti, Ponieważ serwer ten zapowiada się całkiem pozytywnie. Podobno ProBoszcz stoi za atakami na owy serwer. Ale szczerzę mam to w dupie. Dla mnie ważny jest komfort jak i radość czerpana z gry. Alien2 to stabilny i całkiem pożądny serwer. Gra na nim sprawia mi przyjemność. Więc mam w dupie co robi administracja puki zostanie tak jak jest ;d

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!

SERWER PADNIE JAK ZWROCI SIE ZA MASZYYNE !!!

WLASCICIEL SERWERA TO DZIECIAK ( DOROSLY ALE ZACHOWUJE SIE JAK DZIECKO )

SERWER DNO !!!

ZAPRASZAM NA SERWER VERTIA.COM.PL.

Po co reklamujesz ten syf tutaj? ;) z tego co wiem Alien miał paść po tygodniu a dalej stoi i gra 1k+ typa :\

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Serwer fajny, lecz są pewne niedociągnięcia.

1. Popraw ss handlarzy w prezentacji, bo są niezgodne.

2. Pierścień Anty-Expa kosztuje 100kk a nie 1kk -.-

3.

Na filmiku widać, że woj ma na start 2 typy broni, a szaman 1 i to w

dodatku wachlarz. Już w ogóle pomijam fakt, że totalną głupotą jest

dawania szamanowi wachlarza zamiast dzwonka, widział ktoś kiedyś

szamana, który bije wachlarzem na koniu..?

4. Troche sie zawiodłem, gdy sie dowiedziałem że pety sa dostepne z IS...

5. Co do bonów, to z tego co pamiętam to weszło mi 20% szybkości ruchu, a z prezki wynika że niby jest max 10

ty pomyśl ze dzwonek jest bodajze na 5 lub 10 lvl więc do 5/10 będzie z pięsci bil?

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Niezłą opinię ma ten cały PROBOSZCZ.

Po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy zastanawiam się, czy w ogóle warto tutaj grać.

O ile jeszcze będzie na czym grać :) Najpierw zrobili ludzi w chu... z isem, teraz wyłączył serwer, bo uzbierał już wystarczającą sumkę na wakacje. Tuor też tak skończył. Tylko czekać aż pojawi się informacja od teamu na temat włamania, ataku czy też inwazji kosmitów na serwer tłumacząca jego upadek. Nie martwcie się za parę tygodni hajs się skończy i otworzy Alien 3. ;)

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...