Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja krótka ocena serwera po kilku godzinach gry...

1. Kasa dropi tragicznie, już wolałbym dropić rzeczy do misji z biologiem niż kupować...

2. Wchodzenie kamyków duchowych pozostawia wiele do życzenia... Potrafi ci 10-15 pod rząd nie wejść, jak na EASY to mocna przesada.

3. Zachowanie graczy na TS i w grze - co chwile wyzwiska, rzucanie mięsem, brak jakiegokolwiek poziomu.

4. Tragiczny respawn moobów - w v1 czekałem kilka dobrych minut na resp...

5. W godzinach szczytu lagi...

6. Zwój w IS do zmiany profesji postaci powyżej 30 lvl psujący całkowicie sens expienia... Noobek sobie wyexpi WPkiem Surę, na 200 zmieni na BM i nagle ma koxić?...

Co przemawia na plus?

1. Team chcący coś zrobić...

2. Ulepszanie Kamykami - chociaż to jest przyjemne ;p

3. Exp nie jest najgorszy.

4. Duża ilość graczy.

Jednakże ja chyba podziękuję ze względu na punkty minusowe od 1 do 6.

Ale reasumując gratuluję teamowi stworzenia serwerka, nawet go polecę ...

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tak samo dziękuję za serwer z powodu błędu c++ przez którego nie mogę grać :) jeśli zostanie to naprawione chętnie zagram, lecz teraz daję szansę innemu :)

Opublikowano

Ja tak samo dziękuję za serwer z powodu błędu c++ przez którego nie mogę grać :) jeśli zostanie to naprawione chętnie zagram, lecz teraz daję szansę innemu :)

bcdedit i sam sobie naprawisz

tak to jest jak sie ma 32 bitowy system a w cliencie sa zle spakowane paczki epk/eix

razerv.png

Opublikowano

tak to jest jak sie ma 32 bitowy system a w cliencie sa zle spakowane paczki epk/eix

Posiadam 64 bitowy system i na żadnym innym serwerze takie rzeczy mi się nie działy więc to już nie jest moja wina lecz ich :P

Opublikowano

Posiadam 64 bitowy system i na żadnym innym serwerze takie rzeczy mi się nie działy więc to już nie jest moja wina lecz ich :P

nie klam bo mnie wkurwisz

64 bitowy system sam przystosowuje pamiec fizyczna systemu a to zapobiega w 999999999999999999999999999999999999% wyskakiwania bledu C++ w grze metin2

razerv.png

Opublikowano

64 bitowy system sam przystosowuje pamiec fizyczna systemu a to zapobiega w 999999999999999999999999999999999999% wyskakiwania bledu C++ w grze metin2

http://scr.hu/0ews/00wi5

Proszę o to dowód, więc te twoje mądrości na tyle się zdały ;] spoko połowa serwera ma ten błąd :) wystarczy wejść na ich forum i poczytać :)

Opublikowano

http://scr.hu/0ews/00wi5

Proszę o to dowód, więc te twoje mądrości na tyle się zdały ;] spoko połowa serwera ma ten błąd :) wystarczy wejść na ich forum i poczytać :)

pirat xD

dobrze wiem co mowie ale nie wierzylem w to ze az tak masakrycznie zle spakowali paczki epk/eix a tym screenem mi to uswiadomiles xD

fuszera 100% xD

razerv.png

Opublikowano

Po graniu na servie kilku godzin jestem zdania że mi się nie podoba

-słabe zabezpieczenia

-strasznie wolny resp mobów np. v1 kilka minut się czeka przez co każdy każdemu ksuje

-stronka servera działa strasznie wolno

-niektórzy mają mnóstwo smoczych monet przez dziury w servie

+ to dużo ludzi

Opublikowano

Czy mi się zdaję czy gm straszy? napisał tak : A osoby które teraz piszą na wołaj bez nicku odpoczną od internetu.

200px-Cigarette.jpg

Opublikowano

Dzisiaj w nocy będzie przerwa;). Poprawimy wszystkie bugi ;-)

x

Dlaczego ten pan nie dostal bana? Dziekuje, kolejny serwer pod zarobek... Admini nie banuja tych za ktorych zarabiaja.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Czy mi się zdaję czy gm straszy? napisał tak : A osoby które teraz piszą na wołaj bez nicku odpoczną od internetu.

Hahahahhahahahahah, proboszcz chce ddosować ludzi nie ładnie :D

Opublikowano

Serwer na prezentacji wydawał się bardzo interesujący. Wbiłem 42lvl i szczerze powiem - mam dość.

Administracja nie pilnuje botów. Wiem, że każdy ma swoje życie i nie będzie siedział 24h/dobe, ale uważam, że jeśli teraz nie pilnują to nie będą w ogóle.

Na serwerze jest piorunująca dziecinada. Jakiś koleś na Modzie napisał niebieskim kolorkiem, że jest Event. Efektem tego było zebranie się połowy graczy na ch4 w Oazie.

Serwer jest taki sobie. Nie polecę go ani nie odradzę. Zostanę neutralny.

Opublikowano

Wiecie co mnie wkur*** ? Ktoś włożył pracy w serwer czy mało czy dużo na pewno włożył . A jakaś kur** zaczyna taki serwer DDOSOWAĆ niszcząc jego pracy .
Co to ku*** jest ? Grając na zagranicznych serwerach nie widziałem czegoś takiego . A tutaj oczywiście znajdzie się jakaś szma-- która DDOSuje i niszczy tym grę i prace innym . Gracz musi włożyć czas a czasem nawet i kasę w takie konto . A jedna osoba potrafi to zjeb** żyjemy w Polsce czyż nie ?
Ps.Sorry za przekleństwa ale się wkur****

Ps2 Pamięta ktoś pierwszy start Pandory jeszcze starej edycji ? Albo Tiveri czy innych ? Były wtedy DDOS NIE ! A teraz są bo ludzie zamieniają się na gorsze .

Opublikowano

Przyznaj, nie masz pojęcia o czym mówisz. Runtime/ ??? ???? nie sa powodowane ani błędnym spakowaniem, ani typem systemu, ani przydzielaniem pamięci.

"64 bitowy system sam przystosowuje pamiec fizyczna systemu"

o czym ty mówisz?

Anyway, serwer jest ujowy, grożenie graczom atakami nie jest przykladem profesjonalności.

Opublikowano

64 bitowy system sam przystosowuje pamiec fizyczna systemu a to zapobiega w 999999999999999999999999999999999999% wyskakiwania bledu C++ w grze metin2Przyznaj, nie masz pojęcia o czym mówisz. Runtime/ ??? ???? nie sa powodowane ani błędnym spakowaniem, ani typem systemu, ani przydzielaniem pamięci.

"64 bitowy system sam przystosowuje pamiec fizyczna systemu"

o czym ty mówisz?

Anyway, serwer jest ujowy, grożenie graczom atakami nie jest przykladem profesjonalności.

Mieliśmy problem iż nie wyskakiwal nick i to nie my pisaliśmy, już jest wszystko w normie.

sygna1.png
Opublikowano

Moim zdaniem serwer jako serwer jak ok wiadomo ,że nie pozbedziemy sie dzieci wiecznie probujacych cos zniszczyc bo tego zrobic sie nie da.Ale narusze tutaj temat strony serwera a glownie itemshopu pomine tutaj wolne dzialanie jej ze wzgledu ze graczy teraz jest od groma.Przejdzmy do itemshopu w którym najpierw trzeba miec monety zeby zobaczyc co ile kosztuje skad mam wiedziec ile musze zaplacic zeby kupic dana rzecz ? pomijam tutaj brak polskiej czcionki co jest po prostu nie do pomyślenia w tak designerskiej stronie.

65178280029936825182.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...