Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie znów wasz kochany dzieciak zabierze wam kasę i będzie koniec serwera. Dla mnie on nie ma prawa bytu, ale każdy swój rozum ma i czy tam gra czy nie to jego sprawa.

Serwera oczywiście nie polecam, z wiadomych względów które nazywają się proboszcz czy jak mu tam.

Opublikowano

Weź wyjdź. Jeżeli bronisz takich śmieci z Teamu jaki ma ten serwer. Oświecę Cię ProBoszcz jest w Teamie na 100% , nie chcecie nie wierzcie ... On rozwalił 90% serwerów jakie wgl. próbowały wystartować , mało tego ojebał ludzi o 4tysiące i spierdolił. Współczuję tym którzy chcą tracić czas na ten serwer, lepiej pograć już na PLu niż tutaj gdzie was ojebią i po miesiącu się zwiną z całą kasą.. I proszę Cię.. narobili się.. Tuor skopiowany, wyczyszczony i pododawane kilka questów i nowości ( słowa ProBoszcza ) Teraz niech się wypowie tam gdzie inni robili serwery przez kilka miesięcy a on je rozjebał w ciągu kilku minut.

Płaczesz śmieciu bo Twoja była Nexalia.pl która padła po 4dniach
Opublikowano

Dla mnie serwer super. Działa cały czas , nie ma lagów , nie ma bugów ( a jak są to jakies pierdoły małe niedociągnięcia ) Plecam dawno takiego ogarnietego serwa niebyło

Opublikowano

Dla mnie serwer super. Działa cały czas , nie ma lagów , nie ma bugów ( a jak są to jakies pierdoły małe niedociągnięcia ) Plecam dawno takiego ogarnietego serwa niebyło

A wiesz ze byla luka w isie i 3/4 graczy sobie nabugowalo smy ?

4uc581.jpg

Opublikowano

hahaha klejny który w to wieży hahahah ciecko forgame:D:D: Nie było zadnego włamu dziś nam to udowodnili. Ale wam cos się powie to powtarzacie . masakra

Opublikowano

Dokładnie jak up, mimo iż spami to potwierdze cały haya może kupił sms bo przecież z serwerów tyle zarabia, dziur nie było.

sygna1.png
Opublikowano

Eh, a myślałem że sobie pogram ... no nic lipa .. kolejny serwer rozjeb*ny przez włam >.>

Serwer BYŁ super lecz no wydarzyło się co się wydarzyło

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Wchodze do prezentacji, widze nazwa strony i mowie po cichu "Aha pewnie nie dziala" odpalam Ja, odziwo zadzialala a na srodku " ProBOSZCZ ty kurwo, pamietaj ze my nie zapominamy " :D beka

POTEM WIDZIALEM BYL WPISY DARMOWE KODY 30ZL PRZELEW TO 2 ZDARZYLEM PRZEPISAC I POTEM SKASOWALI ZE STRONY XDD

nie polecam serwera jedno wielkie gowno :)

ps. nie jestem z jakiegos innego serwera, bo w metina nie gram od paru miesiecy, i smiac mi sie chce jak czytam zapowiedzi serwerow a potem przedluzanie :D

Opublikowano

Jeszcze taki jeden szczegół ;D

na servie jest już od chu*a navi...

Widziałem juz z 5 broni na 75lv 32767 sr....

GM wszystko właśnie usuwa co było zdobyte przez te kilka minut ;) co do sm zdobytych uczciwie .. pewnie będzie coś w stylu, żeby podać kod SMS czy też przelewu

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...