Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam 1 Pytanie

1.czy na stronie to prawda ze jest 350 graczy

Nie, licznik jest kręcony będę w domu to ci powiem dokladnie ile jest ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

zagrałem chwile na tym sewerze i co moge napisać:

-gra mniej osób niż jest napisane na liczniku

-co chwile wywala klienta

-w av1 gorszy zarobek niż w v2

-100% na ulepszenie wszystkiego, nie wiem jak wam ale mi ani razu nie spalił przedmiotu a ulepszałem z 20

podsumowując straciłem 4 godzinki które mógłbym spędzić w przyjemniejszy sposób

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcony. Aktualnie gra 409 osób w tych godzinach jest bardzo dobrze. Serwer jest ON-LINE zapraszamy do gry

sygna1.png
Opublikowano

Nie, licznik jest kręcony będę w domu to ci powiem dokladnie ile jest ;)

ty wez się zajmij tym swoim syfiastym serwerem. widać ze zazdroscisz i nie mozesz sobie z tym poradzić ze zostałes wychujany jak ciota hahahaha:D:D Siema pajacu

Opublikowano

ty wez się zajmij tym swoim syfiastym serwerem. widać ze zazdroscisz i nie mozesz sobie z tym poradzić ze zostałes wychujany jak ciota hahahaha:D:D Siema pajacu

ty robisz z siebie takiego jebanego idiotę, że od twoich wypowiedzi głowa boli ch*ja wiesz a najwięcej do powiedzeni masz;)

Opublikowano

Ja mam pytanie gdzie znajde COMBO i dlaczego ciegle wywala z gry przy teleportowaniu sie na jakas mape ?

Opublikowano

A jakbys gral na tym syfiastym serwie to bys hejtowal ten a tamten bys wychwalal ... Pierdole logike idiotow... A co do 360 to wydaje mi sie ze nie jest jakas ciota ktora musi walic w chuya bo sama nie jest w stanie czegos zrobic...

Co do serwa... ZENADA zeby miec przepustke na mape 95 trzeba wydac w isa... Obstawiam ze do piatku serwer padnie :).

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Dobra kur*a widac , ze nie widzicie co z wami robi jedna osoba ? Pisze , ze dostala 233445455 sm ? Okej tez tak zrobie . Macie ss-a :>

http://scr.hu/0xae/2hjzr

Dlaczrgo niby dostaliscie 233333 monet ? Zrobi kotos ss-a ? Bo kłamac też umiem :> Wiec jeśli wam sie server nie podoba spier** za przeproszeniem . Server fajny . Gra bardzo dużo os . Wejdziecie zobaczycie . Wiec wyjdzcie i nie wracajcie okej ?

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Jest prawdą to że przez te bugi z sm jest problem bo sam się nawet na tym dorobiłem 7k sm :) Ale jeśli chodzi o sam serwer to polecam !! Miła atmosfera serwer jest fajnie zrobiony . Trochę jest problem z kasą ale no za łatwo być nie może :)
Polecam serwer , administracji i okoliczność powstania serwera nie znam dlatego tego nie ocenię
Licznik działa poprawnie wbijcie sobie na ch1 jino tam jest jakieś 100 osób spokojnie

Doliczyć do tego inne królestwa i chanele oraz mapy i macie średnio około 400 graczy

SERWER SERDECZNIE POLECAM !!!

Na serwerze posiadam 3 postacie każda z nich ma 80lvl + i zrobione eq co oznacza że spędziłem na serwerze jakieś 6h spokojnie

I pozwala mi to na wystawienie pozytywniej oceny
Jedno co mi się nie spodobało to ten włam czy coś o 3

Kiedy dodali expa było to trochę nie fair .

Ale mówię się trudno i gra się dalej .

Mam nadzieję że serwer postoi jak najdłużej .

Opublikowano

Wejdzie pajac na server i twierdzi ze nie gra +400 osob zalosne , pomysl baranie ile jest ch ile map nie kazdy bedzie stal w m1 i czekal az policzysz :)

Dla mnie server w pozadku doskwiera mi tylko brak Combo ale mam nadzieje ze to sie zmieni.

Opublikowano

Nie polecam serwera chociażby z jednego powodu, postawiliście bota na Diamondzie i myślicie że w ten sposób zareklamujecie serwer, żałosne. Proboszcz znam ciebie i zapewne po tygodniu ten serwer wyłączysz , jak to zwykle u ciebie bywa, więc czy jest tu sens gry ? moim zdaniem nie , no ale jak tam wolicie.

xD 

Opublikowano

Nie polecam serwera chociażby z jednego powodu, postawiliście bota na Diamondzie i myślicie że w ten sposób zareklamujecie serwer, żałosne. Proboszcz znam ciebie i zapewne po tygodniu ten serwer wyłączysz , jak to zwykle u ciebie bywa, więc czy jest tu sens gry ? moim zdaniem nie , no ale jak tam wolicie.

jesteś w błędzie ProBoszcz nie jest w team idioto :)

479f7bd727c6a.png

Opublikowano

Po pierwsze Proboszcz jest w teamie pod nickiem Kernel, pozatym ładne dziury nadal w stronce za ile ją kupiliście 2zł? Serwera nie polecam nie zachęcił mnie, pozatym Proboszcz w Teamie równa się upadek serwa i zajumienie kasy na następny serw (np.Tuor s19?).

Pozdrawiam.

Ps.Czas spłacić długi Proboszcz za ddosowanie, teraz ja się pobawię.

Opublikowano

Po pierwsze Proboszcz jest w teamie pod nickiem Kernel, pozatym ładne dziury nadal w stronce za ile ją kupiliście 2zł? Serwera nie polecam nie zachęcił mnie, pozatym Proboszcz w Teamie równa się upadek serwa i zajumienie kasy na następny serw (np.Tuor s19?).

Pozdrawiam.

Ps.Czas spłacić długi Proboszcz za ddosowanie, teraz ja się pobawię.

Kur*a tak piszecie że jest dziura w stronie ... a nikt jeszcze nie pokazał jakiegoś itemsa z navi typu 500 siła 500 ludzie itp - PSZYPADEG ? NIE SONDZE :/

Na serwerze gra się miło i przyjemnie .. co do licznika podkręcony nie jest a jak jest to może o 50 osób ^^ nie więcej ;] wystarczy wejść i zobaczyć ile osób jest

Pozdrawiam

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Srver moze ciekawy ale to jest raj dla noobkow grajacych na MH itp. Admini olewaja totalnie ta sprawe .

Opublikowano

@Fertz

Dowody? Owszem dziury w stronie były, ale już załatane, dasz jakiś dowód? Ok poczekamy.

@AW

Serwer fajny, tylko kilka bugów do naprawy.

Opublikowano

Byłem na ts w sprawie takiej że nie dostałem itemów z is (było ze mną z podobnym problemem ok. 3osoby). Modzi powiedzieli że trzeba czekać na Roota. Na pytanie kiedy pojawi się root otrzymałem odpowiedź - Jest teraz, ale jest wku****, więc nie przyjdzie. Żałosny serwer.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

No jeszcze takiego czegos jak tu nie widzialem goscie na exp botach w av2 , piekny server jeden z najlepszych .

PS. Poozdrawiam administracje srodkowym palcem wsadzcie sobie teki server wiecie gdzie :)

Opublikowano

Serwera nie polecam, administracja nieogarnięta ma wszystko w d....e , 80% graczy jedzie na Modzie lub WH itp.

Ja już zakończyłem tu grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...