Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziwny trochę jednak ten serw. By gdziekolwiek iść potrzebujesz przepustkę, które nie dropią (szansa z 1% z metka o.O ) W prezce są kostiumy,pety itp. a na razie nic nie ma.

Malutki resp bossów do liczby graczy. Trochę chore ... na razie gram, wbiłem ten 90 ale gra robi sie coraz nudniejsza. Graczy niby troche jest, ale juz mniej niz wczoraj.

ZERO eventów czy zuo -.- ! Jak tak dalej będzie to skończę grę i polecać serwera zapewne nie będę.

Polecam zwiększyć resp i drop z metków i bossów 8S

Opublikowano

dziwny trochę jednak ten serw. By gdziekolwiek iść potrzebujesz przepustkę, które nie dropią (szansa z 1% z metka o.O ) W prezce są kostiumy,pety itp. a na razie nic nie ma.

Malutki resp bossów do liczby graczy. Trochę chore ... na razie gram, wbiłem ten 90 ale gra robi sie coraz nudniejsza. Graczy niby troche jest, ale juz mniej niz wczoraj.

ZERO eventów czy zuo -.- ! Jak tak dalej będzie to skończę grę i polecać serwera zapewne nie będę.

serwer drugi dzien stoi a ty chcesz eventy itd?

pojebany w chuj jestes

razerv.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, tyle luk, że ja pierdole.

Wczoraj SM + dosy, dzisiaj dosy + wydawanie sm :D

A co będzie jutro? Czołg w maszyne wiedzie i chuj proboszcz będzie miał swój Proboszcz Hack Team :)

Jak będziecie grzeczni to kolejna porcja kodów :)

Kongo ach ty pro koderze xD

serwer drugi dzien stoi a ty chcesz eventy itd?

pojebany w chuj jestes

Pojebany w chuj to jesteś ty.

Serwer nie stoi nawet jeden dzień, a już został złamany is i połowo serwera zapierdala z lewymi darmowymi monetami.

Ci co nie wiedzieli gdzie i jak je wpisac ich problem.

Enjoy i jeszcze raz pozdrawiam Kernela aka Proboszcza xD

SQL Error An error occured with the SQL server: mySQL query error: SELECT * FROM mpc_core_editor_autosave WHERE eas_key=

Już niebawem zapowiedź!

Opublikowano

Bo przepustki sąÎ w IS :) Serwer pod IS jak Tuor żeby na jakąś mapę wejść trzeba przepustki które bez IS trudno dropnąć.

Z przepustką na berana pewnie bedzie tak samo jak na tuorze dopiła tylko z Wrózki na którą łaziło ze 200 osób a smocze łuski i szpony na każdy epik na 100lvl oczywiście i łuski/ szpony i przepustki na berana są w IS :)

Opublikowano

Teraz przepustki z is to nie problem osobiscie z 5 kont wszedzie w chuj przepustek ulepków i ogolnie wszystkiego co jest w itemshopie.

Dla chętnych może komuś kiedyś oddam takie piękne konto :D

SQL Error An error occured with the SQL server: mySQL query error: SELECT * FROM mpc_core_editor_autosave WHERE eas_key=

Już niebawem zapowiedź!

Opublikowano

Nie polecam serwera,

Pojebany w chuj to jesteś ty.

Serwer nie stoi nawet jeden dzień, a już został złamany is i połowo serwera zapierdala z lewymi darmowymi monetami.

Ci co nie wiedzieli gdzie i jak je wpisac ich problem.

Enjoy i jeszcze raz pozdrawiam Kernela aka Proboszcza xD

jednak ty tez jestes pojebany bo napisalem 2 dzien a nie 2 dni wiec kurwo czytaj oczami a nie dupa

razerv.png

Opublikowano

jednak ty tez jestes pojebany bo napisalem 2 dzien a nie 2 dni wiec kurwo czytaj oczami a nie dupa

Ok ale to jutro. Bo dzisiaj sie zastanawiam jaką nazwę będzie nosił kolejny serwer proboszcza, jak po tych kodach chuja z isu wyciągnie.

@down Kim ty kurwa wogóle jestes randomie żeby mi z takimi tekstami wywalac xD?

Sam jako jeden z pierwszych siedziałeś ze wzrokiem pedofila i patrzyłeś na kody z myślą kurwa jak ich użyć <haha> :D

A pierdoisz najwięcej <3

Już niebawem zapowiedź!

Opublikowano

Ok ale to jutro. Bo dzisiaj sie zastanawiam jaką nazwę będzie nosił kolejny serwer proboszcza, jak po tych kodach chuja z isu wyciągnie.

okej to od jutra jestes pojebany a dzisiaj jeszcze masz ode mnie spokoj

razerv.png

Opublikowano

10 kamyków na p i jeszcze nie każdy wchodzi? 2013 rok? 21 wiek? Naprawdę? Rozumiem na jakimś hardzie, ale tutaj? Myślałem, że serwer będzie inny niż wszystkie... Ale exp okazał się jak na każdym medium...Ciurlać sztyletami w av2 do 95... I jeszcze dłużej bo nie będę mieć przepustki na mape... Ehh szkoda gadać -.-

Opublikowano

10 kamyków na p i jeszcze nie każdy wchodzi? 2013 rok? 21 wiek? Naprawdę? Rozumiem na jakimś hardzie, ale tutaj? Myślałem, że serwer będzie inny niż wszystkie... Ale exp okazał się jak na każdym medium...Ciurlać sztyletami w av2 do 95... I jeszcze dłużej bo nie będę mieć przepustki na mape... Ehh szkoda gadać -.-

twoim tokiem rozumowania jest to ze z roku na rok gra ma byc latwiejsza bo ludzie z roku na rok sa co raz glupsi wlacznie z toba?

jezeli cos pomylilem to mnie popraw

razerv.png

Opublikowano

twoim tokiem rozumowania jest to ze z roku na rok gra ma byc latwiejsza bo ludzie z roku na rok sa co raz glupsi wlacznie z toba?

jezeli cos pomylilem to mnie popraw

A ty chcesz być mądrzejszy od samego siebie ?

Już niebawem zapowiedź!

Opublikowano

Jak takie kozaki jesteście to na forum serwera piszcie, a nie zasmiecacie MPCForum debilnymi postami, z czego połowa należy do kilku osób...

tenor.gif

Opublikowano

@down Kim ty kurwa wogóle jestes randomie żeby mi z takimi tekstami wywalac xD?

Sam jako jeden z pierwszych siedziałeś ze wzrokiem pedofila i patrzyłeś na kody z myślą kurwa jak ich użyć <haha> :D

A pierdoisz najwięcej <3

oj chlopcze ja nawet nie gram na tym serwerze wiec na co mi kody?

walisz mi tekstami typu frajerskiego Nismo ktory jest takim samym plebsem jak ty

mowisz ze strona ma jakies luki a twoje hakerstwo poleca na wpisywaniu losowych "linkow" a moze sie uda, nie?

zejdz na ziemie bo jestes zbyt mierny

razerv.png

Opublikowano

Doszły mnie sluchy ze ktos reklamuje moj projekt na waszym , chciałbym oswiadczyc ze nie jest to nikt od nas z Teamu tylko jakas osoba trzecia.

Prosiłbym o podanie IP tego gracza mi na PW i sprawa zostanie rozwiazana juz na moim projektcie.

Pozdrawiam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

oj chlopcze ja nawet nie gram na tym serwerze wiec na co mi kody?

walisz mi tekstami typu frajerskiego Nismo ktory jest takim samym plebsem jak ty

mowisz ze strona ma jakies luki a twoje hakerstwo poleca na wpisywaniu losowych "linkow" a moze sie uda, nie?

zejdz na ziemie bo jestes zbyt mierny

Haha dziecinko chciałbyś być na takim poziomie.

Zrób, znajdź coś sam i uwierz mi, że jest jeszcze pare ciekawych luk, o których administracja nigdy nawet by się nie domyśliła, ani nigdy w życiu ich sama by nie znalazła.

Polecam serwer jeżeli za 2 dni chcecie płakać, że wpierdoliliście kupe pieniędzy oraz, że administracja się zwinęła. Ale co ja o tym mogę wiedzieć.

Jebane hejty kodów już nie będzie pierdolcie się :)

Na serwerze są tysiące, jak nie dziesiątki tysięcy lewych SM, co za tym idzie? Lewe EQ i szybkie expienie :D

Szczególnie polecam wbijanie w topke osobom, które się dopiero rejestrują.

Dla przypomnienia wasze 1000 online :) : http://scr.hu/0xae/1dp9j

Jak na te 1000+ online strasznie mało aktywnych kont macie :D

Może kiedyś udostępnie waszą stronke alien2.pl, kongo z kodem się nie postarałeś, fuszera jak we wszystkich innych.

Pozdrawiam ProBoszcz Hack Team. ( Szczególne pozdrowienia dla ProBoszcza "Itanos, Tuor, Alien2", oraz ESC "Revoir.pl" do ciebie ziomek nic nie mam )

Pozdro dla kumatych xD.

A dzieci "zostawiajcie ku**a hasj"

P.S Szkoda mi warnów na taki śmieć jak to narazie :)

Już niebawem zapowiedź!

Opublikowano

Odpuscilem sobie serwer po 1 dni.Mam prawie 100% pewnosc ze administratorem jest proboszcz.A na serwerze z zaklamana administracja nie mam zamiru grac.Gdyby przyznal sie,obiecal poprawe moglibysmy porozmawiac,bo serwer wypuscil dosyc dobry

Opublikowano

No jak patrzę to widzę ,że są to Pliki z Venoxa bo tylko tak jest graphic_change i dla old_browsers, w dodatku plik radio.pls

Przy okazji powiem,że używanie moich plików bez mojej zgody i wiedzy to łamanie moich praw autorskich.

Ty się lepiej weź za poprawianie stron, a nie sprzedajesz ludziom dziórawe strony to też można podciągnąć pod paragraf :)

Venox a Alien to te same gówniane skrypty :) Z is'em to dojebałeś kongo :D

Ciesz się że Crystal się rozpadł bo tam by była ta sama jazda co u was i poprzedników prac Mistrza zdobywcy nobla "Kongo"

Twoją strone aliena proboszcz zdobyłem w ten sam sposób co venox. Pozdrawiam

A pozatym to on napisał, że ma takie nie wiesz kto moze miec inne :)

Kongo jak nie potrafisz czegoś robić to się za to nie zabieraj tym bardziej tego nie sprzedawaj xD Żegnam :).

Życze wam panowie szybkich upadków :)

Już niebawem zapowiedź!

Opublikowano

Ty się lepiej weź za poprawianie stron, a nie sprzedajesz ludziom dziórawe strony to też można podciągnąć pod paragraf :)

Venox a Alien to te same gówniane skrypty :) Z is'em to dojebałeś kongo :D

Ciesz się że Crystal się rozpadł bo tam by była ta sama jazda co u was i poprzedników prac Mistrza zdobywcy nobla "Kongo"

Twoją strone aliena proboszcz zdobyłem w ten sam sposób co venox. Pozdrawiam

Kongo jak nie potrafisz czegoś robić to się za to nie zabieraj tym bardziej tego nie sprzedawaj xD Żegnam :).

Życze wam panowie szybkich upadków :)

Staram się tworzyć skrypty jak najlepiej umiem ;). Co prawda fakt , z kodami zjebałem ,ale naprawione :)

I to nie są te same gówniane skrypty gdyż Alien jest nieco poprawiony ;).

Opublikowano

Staram się tworzyć skrypty jak najlepiej umiem ;). Co prawda fakt , z kodami zjebałem ,ale naprawione :)

I to nie są te same gówniane skrypty gdyż Alien jest nieco poprawiony ;).

Jesteś jedyną osobą w tym temacie, która potrafi się do czegoś np. własnego błędu przyznać. Szacunek

Tworzysz je dobre tylko skrypter powinien testować swój wyrób z każdej mozliwej strony.

Wiadomo nie ma cudotwórców i nie każdy robi swoje bez błędnie.

Niemniej jednak bardzo się cieszę, że akurat ta strona trafiła na ten serwer :D.

Przy stronie Crystal2 strona ważyła ponad 12mb przy tym jak sie ładowała.

Wyobrażasz sobie grę, bądź korzystanie z niej przy mobilnym internecie? Bo ja nie za bardzo.

Już niebawem zapowiedź!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...