Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic nie podkrecane.

respi sie - sprawdzone

Licznik nie jest podkręcany... Kurwa posikać się idzie... Serwer był OFF i 760 + non stop <brawa> za szczerość..

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Licznik nie jest podkręcany... Kurwa posikać się idzie... Serwer był OFF i 760 + non stop <brawa> za szczerość..

Ty tępaku zaćmaklany kutasem mojej matki.

Pisało że serwer off, ale normalnie działało idioto.

Liczyło dobrze graczy tylko pisał że all CH off itd. lecz w grze dało się grać, logować itd.

quetti.png
Opublikowano

Logowanie mogło być off nie koniecznie serwer

Poza tematem tak , czy tylko ja tak mam , że jak wbijam na ten temat i tą stronę to avast wykrywa wirusa :P ?

Opublikowano

Ty tępaku zaćmaklany kutasem mojej matki.

Pisało że serwer off, ale normalnie działało idioto.

Liczyło dobrze graczy tylko pisał że all CH off itd. lecz w grze dało się grać, logować itd.

Fajnie że twoja matka ma kutasa ....

Nie wiem nie gram na tym ścierwie ale na pewno nie ma tyle graczy.

Zamknij pysk.

Opublikowano

to, ze pisze off to nie znaczy , ze serwer jest off wystarczy odswiezyc strone i bedzie pisalo online, licznik odsiweza sie po ok. 2-3 minutach.

REJESTRACJA DZIAŁA

sygna1.png
Opublikowano

to, ze pisze off to nie znaczy , ze serwer jest off wystarczy odswiezyc strone i bedzie pisalo online, licznik odsiweza sie po ok. 2-3 minutach.

REJESTRACJA DZIAŁA

Działa fakt ale sprawdźcie działanie 4+4 bo jak nie 8 to nie wiem :D

Opublikowano

nic nie podkrecane.

respi sie - sprawdzone

ta chyba 1 h ...

4uc581.jpg

Opublikowano

Co ile sie repsi ten metin w dt ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Lipa z bossami i metkami w red.... respią raz na ruski rok i z elit zjawy zero dropu. Strasznie ciężko o przpustki... a resp to nie wiem co ile ustawiony, 3h ?!

Opublikowano

STRONA ALIEN2.PL JAK I ALIEN2.EU DZIAŁA, ZAPRASZAM NA TS3 + REJESTRACJI I GRY.

znalazłeś buga?! napisz nam o tym na forum.

Lipa z bossami i metkami w red.... respią raz na ruski rok i z elit zjawy zero dropu. Strasznie ciężko o przpustki... a resp to nie wiem co ile ustawiony, 3h ?!

respią się co 40min

sygna1.png
Opublikowano

Od jakiego lvla katakumby ?

hahahhahah czemu jak grupa cche ubic Berana-setaou to przed tym zacna informacja ejst przedrostek [Tuor.pl] ? Ktos tu chyba cos komus zwedzil :)

4uc581.jpg

Opublikowano

hahahhahah czemu jak grupa cche ubic Berana-setaou to przed tym zacna informacja ejst przedrostek [Tuor.pl] ? Ktos tu chyba cos komus zwedzil :)

4uc581.jpg

Opublikowano

Ponieważ są to pliki Tuora, lekko edytowane oraz coś tam jest dodane, ProBoszcz zrobił pliki na Tuor'a to sobie ich użył również tutaj. Co do serwera, jest kilka śmiesznych spraw, ale wystartował i działa ( jeszcze ). Zobaczmy jak długo postoi, metki w dt respią się standardowo chyba.

Opublikowano

Gdzie dropi przepustka do Katakumb ?

P.S . Z ripera nie dropi ...

4uc581.jpg

Opublikowano

Zwiekszcie i przyspieszcie resp metkow w red lesie , bo to ejst normalnie masakra

4uc581.jpg

Opublikowano

+ najlepiej metki do groty v1 i v2

4uc581.jpg

Opublikowano
+ najlepiej metki do groty v1 i v2

Pomyślimy.

Zapraszamy do gry! Nic nie pada, wszystko pod kontrolą ;-)

sygna1.png
Opublikowano

Parę nowości jest i ogromny plus to drop kuponów w grze, gdzie wszyscy bd mogli korzystać z ISa.

Domena .eu długo się włącza.

// Moglibyście podać ceny przedmiotów w IS bo tak to ciężko trafić co ile kosztuje :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...