Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weź wyjdź. Jeżeli bronisz takich śmieci z Teamu jaki ma ten serwer. Oświecę Cię ProBoszcz jest w Teamie na 100% , nie chcecie nie wierzcie ... On rozwalił 90% serwerów jakie wgl. próbowały wystartować , mało tego ojebał ludzi o 4tysiące i spierdolił. Współczuję tym którzy chcą tracić czas na ten serwer, lepiej pograć już na PLu niż tutaj gdzie was ojebią i po miesiącu się zwiną z całą kasą.. I proszę Cię.. narobili się.. Tuor skopiowany, wyczyszczony i pododawane kilka questów i nowości ( słowa ProBoszcza ) Teraz niech się wypowie tam gdzie inni robili serwery przez kilka miesięcy a on je rozjebał w ciągu kilku minut.

Spoko chłopie, jeżeli taka sytuacja zaistniała to przepraszam jeżeli was uraźiłem. Nie intereswoałem się jak do tąd co się dzieje z tymi serwerami i nie wiem kto to Proboszcz tak więc sorry.

Chlopaki ddosujcie :)

Aha co do mojej wyższej wypowiedzi, miałem na myśli tylko to, że nie znosze jak ktoś wlozy kupe pracy w serwer a ktoś to rozpierniczy bezmyślnie dla swojej podniety, nie miałem na myśli tego serwera ale wszystkie fajne projekty.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Oj chyba ten super server nie wyjdzie ';)

Serwer chodzi , są ataki na stronke jak na każdym stracie serwera. Ci którzy nie zarejestrowali się mają pecha reje było włączone 5 dni temu :)

479f7bd727c6a.png

Opublikowano

Serwer chodzi , są ataki na stronke jak na każdym stracie serwera. Ci którzy nie zarejestrowali się mają pecha reje było włączone 5 dni temu :)

Wybacz, ale nie każdy siedzi tygodniami na kompie . Myślisz, że jak teraz się nie można zarejestrować to dobrze ? . Nie którzy czasu nie mają, zaraz koniec roku szkolnego, gdzie komputer trzeba odłożyć na BOK. A jeżeli TY siedzisz 24/7 to już twoja sprawa. Miałeś farta rejestrując się. Inni... No niestety się do nich zaliczam . ;]

Ps. W rzaden sposób nie chcę Cię obrazić ; 3

99523830871009328537.png

Opublikowano

Zrobcie jakas strone zastepcza z rejestracja !

4uc581.jpg

Opublikowano

W dt metin sie nie respi , prosze o szybkie naprawienie bledu !

4uc581.jpg

Opublikowano

W rejestracji nie pojawia się kod, naprawcie :/

up2@ nie jest podkręcony .. wejdź na serw i zobacz ile ludzi :] każdy serw który ma teraz na liczniku 900+ to jest podkręcony spk .. eth...na, alien2 ;]

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

haha licznik pokazuję 921 graczy online ładnie podkręcony /:D moda poproszę o 5% :)

nic nie podkrecane.

W dt metin sie nie respi , prosze o szybkie naprawienie bledu !

respi sie - sprawdzone

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...