Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakies info od teamu ? bo byl to jedyny serwer medium gdzie gralo sie tak fajnie + grało duzooo osób

http://www.iv.pl/images/07282287906704080894.png

...

Jeśli chodzi o cofke... To wątpie aby to było do 16, czy nawet 15... Im dane sie co kilkanaście minut nie zapisują, więc coś czuje, że będzie to do rana, albo nawet do wczoraj wieczora... Jednak mam nadzieje, że sie myle ;>

Opublikowano

Powiem wam jedno. Są dużo lepsze serwery Medium, a tutaj na 100% zostanie eQ z navi lub GM będzie dawał je znajomym. Szara rzeczywistość ehh.

Wystartują, zbiorą kase do końca miesiąca bo do 13.06 jest maszyna i OFFną serwer. Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam.

~ravzdan

Opublikowano

Wyżej kolega podał SS co napisał Administrator.

Serwer wystartuje normalnie, nie będzie ŻADNEGO restartu postaci.

Oczywiście będzie cofka i nie chce słyszeć żali - chyba, że chcecie, aby przeciwnicy mieli Bronie 10000% śr i um.

Serwer pozbiera się jak po każdym błędzie i sprawnej naprawie.

Pozostaje czekać i duchowo wspierać Administracje jak ktoś bez Metka żyć nie może ^^

EDIT: Up. Wydaje się, że wiesz o serwerze z tego co ludzie Ci piszą.

Nie wiem czy do niektórych nie docierają pewne fakty, takie jak to, że był włam na serwer i wtedy dostało się Navi.

Będzie cofka więc ono zniknie. Nigdy na serwerze nie był poruszany temat Navi, więc nie wiem skąd takie wnioski.

Opublikowano

Żadnego Navi nie było, dokładnie sprawdziłem bazę danych i jest czysto. Ten screen to cheat engine. A ta sytuacja po prostu powstała przez niewłaściwy wybór teamu.

sygna1.gif

Opublikowano

Żadnego Navi nie było, dokładnie sprawdziłem bazę danych i jest czysto. Ten screen to cheat engine. A ta sytuacja po prostu powstała przez niewłaściwy wybór teamu.

Uważasz że nadal nie ma eq z navi? Musisz włączyć serwer i zobaczysz co będzie się działo ;]

Opublikowano

Uważasz że nadal nie ma eq z navi? Musisz włączyć serwer i zobaczysz co będzie się działo ;]

Ktoś tu nie rozumie znaczenia '' cofnięcie do danej godziny przed włamem '' ... Na dodatek jak pisali - to cheat engine, nie mamy pewności, że to jest navi... Pełno osób pisało na wołaj, że chcą 250 lvl i jakieś duperele i nic nie dostali, wątpię aby chciało mu sie dla jednej osoby robić navi... Miał lepsze rzeczy do roboty;>

Av3nger jeszcze będzie miał co robić, bo kilka osób dostało permy za nic.

Opublikowano

Większość osób włączy serwer. Nie będzie na nim Navi. Na szczęście większość serwera to ludzie dorośli lub dojrzali.

Grają dla zabawy a nie dla topki. Te kilkadziesiąt osób co płacze, że serwer off to mała cząstka serwera.

Serwer stanie na nogi tak jak po każdej naprawie...

Opublikowano

Większość osób włączy serwer. Nie będzie na nim Navi. Na szczęście większość serwera to ludzie dorośli lub dojrzali.

Grają dla zabawy a nie dla topki. Te kilkadziesiąt osób co płacze, że serwer off to mała cząstka serwera.

Serwer stanie na nogi tak jak po każdej naprawie...

Nexalia s3 jak ktoś już wcześniej napisał.

Opublikowano

Nexalia s3 jak ktoś już wcześniej napisał.

wez wypierdalaj z tego forum, bo jestes chujowy, elo.

Opublikowano

Popieram kolegę wyżej, choć nie w tak wulgarny sposób. Płacą Ci za zniechęcanie graczy do gry tu?

Jak ktoś jest ogarnięty to wie jak serwer staje na nogi a jak ktoś nie może oddychać bez metina to znajdzie inny serwer.

@TOPIC: Wypowie się ktoś z Administracji kiedy planowane włączenie serwera?

Opublikowano

@TOPIC: Wypowie się ktoś z Administracji kiedy planowane włączenie serwera?

http://www.iv.pl/images/07282287906704080894.png

Jeśli chcemy serwer, to admin nie może wchodzić na każde forum i pisać, że zaraz startują, bo to strata czasu...

A kiedy DOKŁADNIE to nie wie nikt, Av3nger mógł tylko napisać, że zaraz, a tak naprawde może to być jutro.

Ważne, że serwer ruszy.

@Edit

Na forum piszą, że info od Crooka - serwer dzisiaj około 23, albo jutro.

Pozostaje czekać.

Opublikowano

EiSnO.pngA jednak nie wystarczająco długo..

sygna.png

Opublikowano

Piszą że nie będzie cofki, a serwer został oczyszczony z efektów włamania ale ja pytam co z dropem, ludzie przecież multum ripów ubijali i nie tylko...

Opublikowano

Piszą że nie będzie cofki, a serwer został oczyszczony z efektów włamania ale ja pytam co z dropem, ludzie przecież multum ripów ubijali i nie tylko...

ponoc ma byc off o 1.00 i cofka do 15.40.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji mam takie kurewskie lagi ze grać sie nie da i prosze nie pisac ze to przez moj sprzet bo wczesniej nic nie lagowalo:)

Opublikowano

Dobrze ze bez coofki i wszytko tak szybko wrocilo do normy ;) no to gramy dalej . A juz chcialem eq wyrzucac bo bylem pewien ze cofka bedzie, fuks ^^

Opublikowano

Jak na razie cofki nie widze. Ciekawe czy będzie w ogóle...

Serwer jak widać działa, i macie to swoje '' off 4 ever '' ;>

Najlepsze jest to, że niektórzy eq wywalali... Może faktycznie chcieli skończyć gre, albo po prostu myśleli, że to koniec serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...