Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sory pomyliłem się chciałem napisać że Administracja to niedojebane dzieci !

Ładnie jestes jebnięty... Dobrze, że już tam nie grasz, jeden idiota mniej.

Opublikowano

@UP

Licznik zwiększony...

Co do serwera to porażka, 1 cofka - przestałem grać, potem zrobiłem nowe konto - kolejna cofka, znowu prawie wszystko straciłem, rly? o.O

Nie polecam ;>

Opublikowano

@ Wszyscy UP

Od kiedy to na serwerze jest podkrecony licznik ?:)

Polecam przejdzcie sie po wszystkich miastach na ch1 + do tego na wszystkich chanelach na v2, av1 + av2 i zobaczycie te wasze "PODKRECONE LICZBY"

Za taki post jak wasze powinien od razu leciec ban za oszczerstwa w strone serwera.

Fakt wczoraj byla cofka ale nie cofnelo wszystkiego.

Osobiscie stracilem jedynie zala ktory znajdowal sie na 1 z 4 postaci ktorymi gram.

Na ZADNEJ INNEJ NIC NIE ZNIKNELO, a gralem az do kicku serwa.

Wiec wszystkie placze typu " zal zniknelo mi eq 4x15+ hp" / "zniknelo mi 60brylek" jest poprotu zachowaniem gowniarzy ktorzy mysla ze wyciagna od ADMINOW eq badz brylki.

Serwer jest stosunkowo stailny, do tej pory 2 razy zdarzylo sie ze serwer mial klopoty.

Wczorajsze klopoty spowodowane byly wedlug mnie brakiem miejsca na dysku serwera i nadpisywaiem danych.

Z tego powodu musieli walnac cofke.

W tym momencie wbice od 0 do 150 poziomu zajmuje okolo 10h expa wiec nie jest to duzo.

Serdecznie zapraszam kazdego kto wacha sie czy zagrac czy pominac serwer i szukac dalej.

Jest to serwer na dluzsza mete, na ktorym mozna spotkac mila ekipe, swietnie sie zabawic.

PS. Do wszystkich ukochanych hejterkow;)

Piszscie dalej te bzdety i tak ludzie wiedza swoje.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Pomocnik
Opublikowano

@ Wszyscy UP

Od kiedy to na serwerze jest podkrecony licznik ? :)

Polecam przejdzcie sie po wszystkich miastach na ch1 + do tego na wszystkich chanelach na v2, av1 + av2 i zobaczycie te wasze "PODKRECONE LICZBY"

Za taki post jak wasze powinien od razu leciec ban za oszczerstwa w strone serwera.

Osobiscie stracilem jedynie zala ktory znajdowal sie na 1 z 4 postaci ktorymi gram.

Wiec wszystkie placze typu " zal zniknelo mi eq 4x15+ hp" / "zniknelo mi 60brylek" jest poprotu zachowaniem gowniarzy ktorzy mysla ze wyciagna od ADMINOW eq badz brylki.

Serwer jest stosunkowo stailny, do tej pory 2 razy zdarzylo sie ze serwer mial klopoty.

Wczorajsze klopoty spowodowane byly wedlug mnie brakiem miejsca na dysku serwera i nadpisywaiem danych.

Z tego powodu musieli walnac cofke.

W tym momencie wbice od 0 do 150 poziomu zajmuje okolo 10h expa wiec nie jest to duzo.

Serdecznie zapraszam kazdego kto wacha sie czy zagrac czy pominac serwer i szukac dalej.

Jest to serwer na dluzsza mete, na ktorym mozna spotkac mila ekipe, swietnie sie zabawic.

PS. Do wszystkich ukochanych hejterkow;)

Piszscie dalej te bzdety i tak ludzie wiedza swoje.

No dokladnie, polac mu !

Wszystkich serdecznie zapraszam, na serwerze gra sie bardzo przyjemnie licznik nie jest podkrecony.

Co do dzieci to zawsze, zawsze beda sie zalic i pisac rozne bzdety poniewaz nie potrafia wytrzymac 1 dzien bez metina... :)

Pozdrawiam wszystkich grajacych GRASS.

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Serwer jest godny polecenia, lecz wiele osób ma lagi, konkretne lagi, które uniemożliwiają grę na serwerze. Gra się fajnie, miła atmosfera. Można powiedzieć, że najlepszy serwer dotychczas w mojej karierze.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Nie polecam , cofki są po cofkach zabiera eq,ulepszacze,yangi a administracja nic nie chce zwracać . 90% osób gra na ninja hacku , wait hacku . Bany leca ale gm swoich znajomych nie zbanuje . Perfidnie człowiek przy GM bije na ninja hacku a gm do niego nic . wchodze na ts to zgłosic a ten ninja to jakis kumel gm . Na serwerze kręci się eq z navi . serwer zrobiony pod zarobek 0 pomocy od administracji Nie polecam ! Lepiej zagrajcie na Alien'ie

Opublikowano

Sam mam dość duży problem z tym serwerem. Ogólnie w metka nie grałem, no ale, że sprawy potoczyły się tak, nie inaczej jestem uziemiony w kołnierzu ortopedycznym i muszę coś robić. Serwer jak dla mnie jest genialny, wszystko idealnie dostosowane. Dzięki temu, że się przyjemnie grało przymknąłem oko na aferę ze sztabkami 10kk i zarobkami ludzi rzędu 7kkk. Ale fakt, że straciłem broń, zbroję którą kupiłem po zajebistej okazji + to, że całkowicie wyjebało mi buffka dość mocno mnie wkurwiło. Ale z drugiej strony, obecnie nie ma żadnego serwera, który dorówna Ethanie... I co tu teraz robić? :D

Fw15x0y.png

Opublikowano

Pobrałem clienta przy każdym ch mam ... czy muszę coś pobierać jeszcze czy po prostu serwer off?

Pobierz jeszcze aktualizację ze strony głównej i wklej do clienta.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Nie polecam , cofki są po cofkach zabiera eq,ulepszacze,yangi a administracja nic nie chce zwracać . 90% osób gra na ninja hacku , wait hacku . Bany leca ale gm swoich znajomych nie zbanuje . Perfidnie człowiek przy GM bije na ninja hacku a gm do niego nic . wchodze na ts to zgłosic a ten ninja to jakis kumel gm . Na serwerze kręci się eq z navi . serwer zrobiony pod zarobek 0 pomocy od administracji Nie polecam ! Lepiej zagrajcie na Alien'ie

Pokaz mi kiedy byla cofka oprocz wczoraj.

Pokaz mi 90% na WH i NH to Ci dam 100 milionow zlotych.

Pokaz mi znajomych GA/GM :)

Pokaz mi osoby ktore za cheaty nie sa banowane.

Pokaz mi eq z navi:)

Pokaz mi co jest zrobione pod zarobek :)

A to o Al***** zostalo zgloszone :)

Zapraszam na serwer.

Wlasnie teraz w ciagu godziny expa z PD z gry wyexpilem ze 150 do 164 na 1 spocie bez bufa :)

Przy okazji kikalo mnie wielokrotnie przez moj internet. Gdyby nie to to spokojnie 168 dobilbym na 1 PD :)

Serdecznie zapraszam do gry :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

było już więcej cofek niż jedna i wez mi tu nie pierdol chłopcze...

nie polecam Administracja to niedorobione dzieci !

sory pomyliłem się chciałem napisać że Administracja to niedojebane dzieci !

Zamkniesz ten niewyparzony ryj zajebany pizdojebcu? Bardzo dobrze , że straciłeś te itemy , troche pokory się przyda dla takiego jebanego zerowca jak Ty. Do tej pory była tylko 1 cofka więc przestań pierdolić farmazony i bierz dupe w troki i wypierdalaj w podskokach na sralmantie albo chujmore jak Ci tu nie odpowiada imbecylu.

9kf9.png

Opublikowano

Pokaz mi kiedy byla cofka oprocz wczoraj.

Pokaz mi 90% na WH i NH to Ci dam 100 milionow zlotych.

Pokaz mi znajomych GA/GM :)

Pokaz mi osoby ktore za cheaty nie sa banowane.

Pokaz mi eq z navi:)

Pokaz mi co jest zrobione pod zarobek :)

A to o Al***** zostalo zgloszone :)

To Ty jesteś graczem na tym serwie? ;/ Bo ja myślałam że jesteś jakimś pasożytem siedzącym na głębokości 2m w dupie tego serwa. Każdy ma prawo do własnego zdania, koleś się wypowiedział negatywnie i miał do tego prawo, także ogarnij swoje żałosne próby obrony tego serwa, które tak między nami Ci nie najlepiej wychodzą. Podoba Ci się serwa? Poleć go i koniec Twoich śmiesznych postów. -.-

Ja pierdole, ale Ty jesteś tępy, człowieku. Chyba skoro była cofka to chyba logiczne że ludziom cofnęło eq czy lv. Pomyśl sobie - ktoś robił eq, wbił sobie bony a później cofka to chyba z dupy sobie wyciągnie te eq. ;/ Ludzie wtedy grali, robili coś. Sama straciłam 2dni na dropienie i grałam aż do kicka, później mi postać znikła (chociaż strat dużych nie było ale szkoda mojego czas) przez tą cofkę a cofka była chyba +/- dwóch ostatnich dni, czego jestem pewna bo jednego dnia wbijałam sobie lv a drugiego dropiłam. Także te płacze są spowodowane tym że ludzie rzeczywiście potracili te rzeczy oraz zmarnowali czas. ;)

Opublikowano

Dziwi mnie to, że straciliście coś sprzed 2 dni a cofka była o 24h. Coś tu jest nie halo prawda? : )

Opublikowano

Dziwi mnie to, że straciliście coś sprzed 2 dni a cofka była o 24h. Coś tu jest nie halo prawda? : )

Naucz się czytać. Coś tutaj nie halo ze wzrokiem czy z opanowaniem tych wszystkich rozbieganych literek? Napisałam wyraźnie że jednego dnia, w południe robiłam postać i jeszcze nią pod wieczór expiłam i dropiłam, a następnego dnia grałam nią na krótko przed kickiem i a jak serw został włączony to postaci już nie było a jakby była cofka o 24h to postać powinna zostać, dlatego też napisałam +/- 2dni.

Opublikowano

Czemu mam takie lagi na tym serwie przyjemnie się gra ale te lagi denerwują :/

Ja lagów żadnych nie mam, Masz lagi że jak bijesz np. moby to one nie dostają? Czy ci gre scina?

PS. Jak by ktoś nie wiedział czemu serwer nie działa to jest przerwa technicza gdzie maja naprawic rozproszenie i dodać możliwość łączenia brylek

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Naucz się czytać. Coś tutaj nie halo ze wzrokiem czy z opanowaniem tych wszystkich rozbieganych literek? Napisałam wyraźnie że jednego dnia, w południe robiłam postać i jeszcze nią pod wieczór expiłam i dropiłam, a następnego dnia grałam nią na krótko przed kickiem i a jak serw został włączony to postaci już nie było a jakby była cofka o 24h to postać powinna zostać, dlatego też napisałam +/- 2dni.

ehh spokojnie .. nie napisałem tego, żeby się kłócić.. Napisałem to, ponieważ nie jesteś jedyną, która ma ten problem dlatego mnie to dziwi. Nie musisz od razu tak naskakiwać jakbym napisał coś złego -.-

Po konserwacji ma być exp więc załączy się nocny maniak wielu graczom ;3

Opublikowano

To Ty jesteś graczem na tym serwie? ;/ Bo ja myślałam że jesteś jakimś pasożytem siedzącym na głębokości 2m w dupie tego serwa. Każdy ma prawo do własnego zdania, koleś się wypowiedział negatywnie i miał do tego prawo, także ogarnij swoje żałosne próby obrony tego serwa, które tak między nami Ci nie najlepiej wychodzą. Podoba Ci się serwa? Poleć go i koniec Twoich śmiesznych postów. -.-

Wyrażanie własnego zdania, a wyrażanie własnego zdania z wypisywaniem wszystkiego co przyjdzie mu na myśl przy czym to wszystko nie jest prawdą chyba się różni, przestań cały czas hejtować na osoby, które "bronią" ten serwer przed ludźmi takimi jak Ty, które wypisują byle gówno, a zapewne na serwerze nie grają (albo mają nie większy niż 100 lvl) bo to się już robi powoli nudne i żałosne.

Raz napisałaś co sądzisz o tym serwerze i to wystarczy, a sama piszesz "podoba Ci się serwer, poleć go i koniec", to samo tyczy się Ciebie z tym, że w odwrotną stronę.

Opublikowano

Polecam serwer. miło sie gra. :) . a to że była cofka.. to oni niezrobili tego specjalnie. ludzie zrozumcie. mi osobiscie zniknely 2 brylki ale nierobie z tego wielkiego płaczu i niezaprzestaje gry. czasem błędy sie zdarzają . To jest jeden z lepszych serwerów na których grałem od paru dobrych lat. :)

;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...