Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się okazało: niezbyt poprawny dobór członków administracji.

Dwaj panowie GM się zaczęli bawić.

Nie polecam teraz grać, bo pożytku z tego nie będzie.

Trzeba czekać na Av3nGeR'a.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Tak to jest jak się bierze idiotów do teamu oraz nie ma się pojęcia o zabezpieczniach.

Hasła do wszystkiego również idiota musiał wymyślać :)

Popracujcie nad zabezpieczeniami i weźcie ogarnięte osoby do Teamu :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

To, co się dzieje jest efektem niezbyt skrupulatnego doboru członków do Teamu. Dwóch panów poczuło potrzebę zabawienia się nie tylko kosztem głównego administratora, ale też krwawicy graczy i proszę - mamy co mamy.

Pozostaje mi mieć tylko nadzieję, że dojdzie do reaktywacji z lepszym, bardziej profesjonalnym, skrupulatniej dobranym i przede wszystkim BARDZIEJ KOMUNIKATYWNYM teamem. Serwer obecnie według mojego skromnego zdania stanowi punctum na arenie polskich serwerów prywatnych metin2. Szkoda byłoby, gdyby taki potencjał miał pójść w diabły przez dwóch imbecyli.

Mimo wszystko do końca liczę na to, że jednak się Wam uda.

Jesteśmy z Wami całym sercem, kochani.

Imaginarium.

Opublikowano

Jak będzie reaktywacja, serdecznie polecam zaufać opinii graczy i ze tak powiem pozmieniać pare rzeczy. Pozdrawiam i zyczę powodzenia.

Opublikowano

Cofka sprzed tego wydarzenia i ok... lipa troche ;/ tak milo sie gralo ...przy calkowitej reaktywacji na pewno mnie juz tutaj nie bedzie ; ) no to nic, czekac tylko na nasze wybawienie, a mianowicie serwer Alis*ria, znajdziecie info o nim na kanale Teodena bo kompletnie nic co by sie wybilo nie wychodzi a tam czuje ta gwarancje profesjonalizmu.. Czekac ... ;/

Opublikowano

Kurwa a chciałem sms wysłać na peta, wbic z 200 +, robic eq a tu jebutttutututut!

Jebać serwer jak nawet administracja nie może dostarczyć poczucia bezpieczeństwa w postaci zabezpieczeń strony,bazy itp... dziwie się czemu tego forum nie wyjebali itp ;d

Szkoda moich 10h + jak by ktoś był ciekawy podobno kamer maczał w tym palcE !

Opublikowano

Szkoda... Na serwerze grało troche osób, nie była to mała garstka... Dobrze, że nic z is'a nie zamawiałem, bo byłaby klapa.

Zobaczymy co będzie, bo raczej cofka mało da, więc reaktywacja, a na to trzeba będzie troche poczekać...

Opublikowano

Za kilka dni znow ruszy o innej nazwie ,znow kase nabija w is i znow zamkna:)

Bochenek chleba masz zamiast głowy? -.-

Poczekajmy na oficjalne info od administracji a nie na własną rękę mówić co będzie a co nie. ;)

Opublikowano

Poczekajmy na oficjalne info od administracji a nie na własną rękę mówić co będzie a co nie. ;)

Jakie info ? Przecież główny administrator nie wejdzie... Ma zbanowane konta, a hasła wszędzie pozmieniane...

Opublikowano

Jakie info ? Przecież główny administrator nie wejdzie... Ma zbanowane konta, a hasła wszędzie pozmieniane...

Kto powiedział że ma wchodzić do gry. Boże święty. Pomyślałeś może o czymś takim jak forum? Nawet tutaj można dać info, odzyskać stronę trudno też nie jest. Poza tym nie wyobrażam sobie tego aby nikt tutaj żadnej informacji nie dał. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...