Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie na daje się jużdo gry po ostatniej aktualizacji ponad polowa skarży sie na straszne lagi

Za słabe komputery macie..

Opublikowano

Za słabe komputery macLagi to nie wina sprzętu tylko systemu operacyjnego kto ma Win7/8 ma lagi bo metin jest akompatybilny do xp

Opublikowano

Eh. Jeśli macie lagi to zapraszam na forum serwera- tam macie wszystko wytłumaczone jak się ich pozbyć :P. Też miałem straszne lagi po aktualizacji lecz w mig da się to ogarnąć,

;p

Opublikowano

I na prawdę "wielcy informatycy" wierzycie że klient jest niekompatybilny z 7 i 8? :D Jakoś nigdy nie miałem nawet drobnego laga na tym serwerze, zarówno na 7, jak i na lapku, na 8.

Wejdźcie na forum i tam poczytajcie o tym, a nie tylko rozśmieszacie tu ludzi.

Fw15x0y.png

Opublikowano

Wyrażanie własnego zdania, a wyrażanie własnego zdania z wypisywaniem wszystkiego co przyjdzie mu na myśl przy czym to wszystko nie jest prawdą chyba się różni, przestań cały czas hejtować na osoby, które "bronią" ten serwer przed ludźmi takimi jak Ty, które wypisują byle gówno, a zapewne na serwerze nie grają (albo mają nie większy niż 100 lvl)

Bo Ty tam na pewno wiesz jaki mam lv i czy w ogóle gram, także teraz zniżasz się do poziomu tej osoby która wypisuje "byle gówno".

Zastosuj się w tym momencie do swoich własnych słów.

to samo tyczy się Ciebie z tym, że w odwrotną stronę.

btw.

koniec odpisywania, nie mam zamiaru dostać kolejnych warnów od jakże

wspaniałych modów za wypisywanie prawdy i pomaganie innym.

Chociaż to naprawdę żałosne że każesz innym stosować się do ich własnych słów a sam tego nie robisz, ani razu!. No cóż, najpierw zacznij od siebie a później skacz do innych.

Co do moich "hejtów" to zauważ że nie ma nic takiego w moich postach także mi nie dodawaj. Niestety uświadomię Cie że nie jestem z pokolenia dzieci, które każda negatywną opinie od razu utożsamiają z "hejtami". Niestety, przez takich ludzi jak Ty to te słowo zaczyna zmieniać znaczenie. Na następny raz próbuj coś wyciągnąć logicznego z moich postów ale widać że raczej to się nie zdarzy :P

ehh spokojnie .. nie napisałem tego, żeby się kłócić.. Napisałem to, ponieważ nie jesteś jedyną, która ma ten problem dlatego mnie to dziwi. Nie musisz od razu tak naskakiwać jakbym napisał coś złego -.-

Po prostu tak to odebrałam.Co do sytuacji z cofką na serwie dalej można zauważyć ludzi piszących o znikającym eq ale to jest spowodowane tylko i wyłącznie tym że nie każdy gra codziennie aby być na bieżąco i jak wchodzą przeżywają szok ;P

Opublikowano

Następnym razem to możesz przestać pieprzyć głupoty i sama zacząć wyciągać wnioski z postów, które piszę ja, Ty i reszta forumowiczów, ale najwidoczniej nie jest to Twoją najmocniejszą stroną.

Jesteś typową osobą, której nic nie pasuje i zawsze postawi na swoim, nie ważne czy przy tym musi skłamać, shejtować czy zrobić inne tego typu rzeczy.

Także powiem Ci jedno, nie oceniaj innych tylko spójrz najpierw na siebie, a swoje porady, jak to być lepszym człowiekiem zachowaj dla siebie, bo nikt Cię o żadne rady nie prosił.

Ja natomiast proszę Cię o jedno, żebyś już tutaj się nie wypowiadała do innych użytkowników w sposób "napisałeś raz, wypier*****", mimo że sama się do tego nie stosujesz.

Nie odpisuj już bo szkoda mi słów na Ciebie, gubisz się sama w tym co piszesz i jeszcze mówisz, że ja się gubię, świetnie.

Btw. Co do tego, że wiem czy grasz, gdzie grasz, który masz lvl itp.

Przeczytaj swoje posty.

Opublikowano

I na prawdę "wielcy informatycy" wierzycie że klient jest niekompatybilny z 7 i 8? :D Jakoś nigdy nie miałem nawet drobnego laga na tym serwerze, zarówno na 7, jak i na lapku, na 8.

Wejdźcie na forum i tam poczytajcie o tym, a nie tylko rozśmieszacie tu ludzi.

Otóż Wielki wszechwiedzący człowieku ...:D Owszem serwery mogą nie być kontatybilne z Windows 8 prosty przykład AvalonMt2

ale to nie znaczy że nie można już wogóle na nich grać , zabawa ze zgodnością , oczywiście w pełni zaktualizowany Windows może zdziałać cuda :) i oczywiście aktualizacja oprogramowania karty graficznej itd.

Lagi na tym serwerze nie stoją ani po stronie waszych komputerów ani po stronie serwera ...

Jak grałem jeszcze tu po jakimś czasie same lagi "ustały" a miałem ten sam problem :)

Ale jak tu koledzy piszą że już jest jakieś rozwiązanie , na ten problem na forum gry więc można sprawę uznać za rozwiązaną :)

Opublikowano

do tych co maja lagi i win 7:

kickalo mnie srednio co 2 minuty na mapie od 145. myslalem ze nic nie pomoze.

zrobilem tak:

prawym na ethana.exe wlasciwosci>>zgodnosc>> uruchom w trybie zgodnosci z win7. pomoglo mi w 100% gram teraz juz 30 minut i zero laga i kicka

Opublikowano

Otóż Wielki wszechwiedzący człowieku ... :D Owszem serwery mogą nie być kontatybilne z Windows 8 prosty przykład AvalonMt2

ale to nie znaczy że nie można już wogóle na nich grać , zabawa ze zgodnością , oczywiście w pełni zaktualizowany Windows może zdziałać cuda :) i oczywiście aktualizacja oprogramowania karty graficznej itd.

Lagi na tym serwerze nie stoją ani po stronie waszych komputerów ani po stronie serwera ...

Jak grałem jeszcze tu po jakimś czasie same lagi "ustały" a miałem ten sam problem :)

Ale jak tu koledzy piszą że już jest jakieś rozwiązanie , na ten problem na forum gry więc można sprawę uznać za rozwiązaną :)

Aktualizacja sterów od karty graficznej czy windy nie ma najmniejszego sensu w przypadku lagów jakie tam ludzie mają. Kolejna kwestia, może wszechwiedzący nie jestem ale przynajmniej zwracam uwagę na to, co czytam. Ósemką, ósemką - śmieciowy system, wszystko moze się zdarzyć, ale jak ktoś mi zarzuca że KLIENT nie jest kompatybilny z windą 7 to zalewa mnie krew. Pierwsze wydanie windy 7 było pod koniec 2009r. a klient którego używamy jest z roku 2010 (pierwsza wersja nowego klienta). Nie wspominając o tym, jakiego klienta dostarczają nam GA.

Fw15x0y.png

Opublikowano

Witam

mam problem z clientem
przy logowaniu się do gry wywala metka do PULPITU

czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

Opublikowano

wiecie jak zrobic to aby klient mi sie ciagle nie wylaczal ? po zalogowaniu albo po zmianie mapki wylacza mi sie

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Opublikowano

Witam

mam problem z clientem

przy logowaniu się do gry wywala metka do PULPITU

czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

masz full klienta?pobierz od nowa.mi to pomoglo

Opublikowano

ja mam win 7 i zero lagów

ja miałem ale jak reinstalowałem metka to pomogło i nie mam żadnych

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Serwer pod względem grywalności bardzo dobry.

Aczkolwiek przed ostatnią aktualizacją wydałem około 10 brył na drobne ulepszenia, nie wliczając ulepszaczy, i niestety po aktualizacji, itemki powróciły do stanu przed ulepszaniem, a kasa wraz z ulepszaczami poszła w błoto. Nie mam ochoty od nowa tracić czas.

Serwer: 9/10

Stabilność: 8/10

Zabezpieczenia przed utratą danych: 2/10

Pozdrawiam, Beowulf

Opublikowano

Ile ludzi gra?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Myslalem ze zagram ale nie bo ot stary serw wchodze se na stronke i patrze juz 250 levele

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Myslalem ze zagram ale nie bo ot stary serw wchodze se na stronke i patrze juz 250 levele

to jest nowy server.ma nie caly miesiac.250 lvl nie jest ciezko wbic.

Opublikowano

Chyba ktoś się im włamał na serwer, bo na ch1 wejść się nie da z powodu zabawy "adminów".

g0Tef.jpg

Opublikowano

Przed sekundą ch1, shinsoo pełne ripów a chwile później ch1 jinno pełne azraelów. ^^ + Bany za nic, no i OX dość ciekawe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...