Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś jakąś łatke na te lagi? włączam gre, i sie wczytuje z 10 minut a potem lagi jak cholera nic sie nie da zrobic...

Opublikowano

BUG na expa

1,Wbijasz do ww

2.logasz postacie zostawisz tylko ten 130+

3.ubijasz metka i masz 80%

4.dobijasz te 20%

moze teraz admini to w koncu naprawia bo inaczej do nich nie dociera

pozdro

dziękuje za uwage dalej nic z tym nie zrobili

a co do serva kody na SM ktore byly na mpc pro admini

ten serv to jedno wielkie dno

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Chcesz aby każdy latał z 4x15 ? To lepiej odpuść ten serw i idz na easy jak nie ogarniasz.

Człowieku.. po całości stwierdzam, że to easy/medium z przewagą easy .. Bony nawet 12-15 ciężko wbić na ?x15 a gdzie tu z 10% .. Zastanów się zanim wyrazisz swoją opinię .

Opublikowano

BUG na expa

1,Wbijasz do ww

2.logasz postacie zostawisz tylko ten 130+

3.ubijasz metka i masz 80%

4.dobijasz te 20%

moze teraz admini to w koncu naprawia bo inaczej do nich nie dociera

pozdro

dziękuje za uwage dalej nic z tym nie zrobili

a co do serva kody na SM ktore byly na mpc pro admini

ten serv to jedno wielkie dno

Co Ci da ten bug jak co chwile musisz latac dobijać te 25% a exp i tak szybko leci i na tym bugu można tylko stracić bo nie dropisz kasy, ulepków ani nic co jest później potrzebne. Sam lvl gówno Ci da wiem bo na 140lv składałem 200 lvle

Opublikowano

Serwer spoko, tylko czuje lekką olewkę ze strony adminów. Przed startem było spoko, odpisywali na Pw itd, a teraz nawet nie napisali na forum o aktualizacji. Nawet nie wiadomo co nowego zostało dodane na serwer.

Ogólnie to przydałaby się aktualizacja prezentacji, bo jest nowa mapa i max lvl został zwiększony(podobno do 215 nie wiem jak teraz)

Opublikowano

xxx

Kurwa ostrzeżenia umiecie dawać, ale takiego chuja to nie umiecie zbanować i usunąć te posty ?

Teraz też dostane to posrane ostrzeżenie? Pewnie tak...

Zamiast dawać nam za byle gówno to bierzcie się za takich klientów!!!

Piona !

Nowicjusz
Opublikowano

Kurwa ostrzeżenia umiecie dawać, ale takiego chuja to nie umiecie zbanować i usunąć te posty ?

Teraz też dostane to posrane ostrzeżenie? Pewnie tak...

Zamiast dawać nam za byle gówno to bierzcie się za takich klientów!!!

Tym bardziej że gdzieś przed 17 wysłałem raporty i nie tylko ja. :)

Teraz widać ten cały " urok " leniwych modów na MPC. :)

@ Bez Spamu.

Zrobicie coś z tymi bonusami. ? :) 5 h mi miesza kolce i nie wbiło 12/12/12/15 nawet. :)

Do tego mapa na 145 lv jest zbugowana jeśli chodzi o mentala nie odpadamy przez animacje owych mobów.

Mental stoi ale moby odbiegają od niego i dostaje DMG będąc z 5 metrów od nich. :)

wSK.png

Opublikowano

mapa 145 porażka...

nie da się expić , ba z full abs magia + diabły wale daggerem po 10k ;D

spota nie idzie ogarnąć bo zanim uderzysz to już lecisz w 4 miejsca na raz odpychając się od następnych 5 miejsc. lol ?

buffa nie tepniesz , bo wywala z mapy z ograniczeniem lvlowym :P

mam propozycję :

dałoby radę zrobić limit czasowy na wylogowanie z mapy ?

chodzi mi o tepanie przez pierścionek ślubny. Załóżmy że będzie to 5 sec. W te "5 sec" zdążę buffnąć sobie na główną postać. proste nie ? xD

74728028303046433710.png

Opublikowano

Mi osobiście serwer się znudził ...

Oddam konto piszę poważnie 145 lvl szaman smok z eq i @

Pisać na pw kto pierwszy napisze tego konto .... tak jak pisałem oddaje z meilem także kto chce pisać

Konto oddane użytkownikowi Dardo20

Pozdrawiam

Opublikowano

Myślę że bronie na szamana powinny mieć podwyższone DMG, ludzie nie maja wg. ASÓ'w i na 160 cisne im po 10k, to mało. Spróbujcie zwiększyć dmg broni na szamana

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Spotkałem sie z kilkoma dobrymi szamanami wiec jak sie chce to się da.

Po za tym powiedz mi kto nie ma abs na magie ?? Przecież to praktycznie ma każdy sama zbroja 25% + jeszcze roska + zawsze w tej branzie czy helmie i na magie wiekszość ludzi ma full :)

Opublikowano

Myślę że bronie na szamana powinny mieć podwyższone DMG, ludzie nie maja wg. ASÓ'w i na 160 cisne im po 10k, to mało. Spróbujcie zwiększyć dmg broni na szamana

W takim razie masz ciulowe eq jeżeli bijesz po tyle w ludzi bez abs.

@UPy

Wszystko od razu byście chcieli mieć, ogarnijcie troszkę bo serwer nie jest trudny, o hajs łatwo, o bonusy nie jest trudno.

Serwer jest medium, nie 4fun/easy i nie wszystko tutaj jest od ręki.

Opublikowano

Człowieku.. po całości stwierdzam, że to easy/medium z przewagą easy .. Bony nawet 12-15 ciężko wbić na ?x15 a gdzie tu z 10% .. Zastanów się zanim wyrazisz swoją opinię .

Po pierwsze nie mów mi co mam robić ,bo nie jestes wstanie ogarnąć tego intelektualnie oraz emocjonalnie.

Po drugie rozpędz się i jebni w ścianę jeżeli twierdzisz że to jest easy.

Po trzecie sam mam full 3x15 +hp i lud ,wystarczy ruszyć głową. No ale Ciebie to nie dotyczy ^^

kmr3.gif

Opublikowano

nuda jak chuj na serwie... nolify wbily lvl i zrobily eq i tyle, samo pvp zostalo nie ma co robic zobaczymy co bedzie po przerwie technicznej.

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

poco zwiekszac dmg broni dla szamana jesli bys wiedzial ze na szamana dziala abs na magie to bys wiedzial zwiekszenie obrazen w broni wplynie negatywnie na bilans postaci

Opublikowano

chaaaaachaaaaaaaaaaaaacahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa OJEBALI WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chaaaaachaaaaaaaaaaaaacahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa OJEBALI WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...