Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo polecam serwer zapowiada sie proo !!! wlasnie sciagam clienta !!! i lecimy so shinso ., ludzi tez nie jest malo bo 300 online o tej porze to niezle :D a jest 9:00 xD

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po dzisiejszej łatce nie da sie normalnie grać :

- minute czekam az wejdzie albo zejdzie na wierzchowca

- sklepy tak samo sie otwieraja z opoznieniem

- expi sie normalnie bez lagow

ogolnie to tragedia i prosze abyscie to szybko naprawili

@ edit polecam reinstalowac metka :) juz normalnie dziala

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

lagi są grac sie nie da 10min przenosi / loguje. Do niczego ta aktualizacja. A wczesniej po 4-5 metków na lajcie odpalałem.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Kiedy był nowy update serwera ? Jakie nowości ?

Jest łatka z 21 maja. www.ethana.eu dział Download, luknij se.

Opublikowano

Mi tutaj nie chodzi tak jak wam o spocik tylko o spota. ;] zazwyczaj biorę takiego że ho ho. :>

Sztabek 10kk nie idzie sellnąć. :> Proszę o naprawę.

Spocik?

Jeżeli spocikiem nazywasz największy spot na mapie to pozdro, po prostu nie ogarniasz i tyle :D

@top

Nie wiem czemu, ale są jakieś cholerne lagi, co chwilę gra mi się zatrzymuje, jak napiszę coś na czacie to wyświetla się po 15-20 sekundach, to samo z otwieraniem sklepów/przenoszeniem się.

Opublikowano

Nie mogę się zalogować. Założyłem konto na forum wczoraj i do dzisiaj nie ma potwierdzenia.

Fajny server naprawde. Przyjemnie się gra.

Opublikowano

Lagi takie że po wywaleniu z WW zniknął mi Runiczny +6 53 sr, epicka bransoleta i trochę potów.. Na lagi nie pomogło pobranie od nowa klienta ani wklejenie tej waszej łatki. Przedtem serwer ocenił bym 8/10 ( z powodu padających channeli) teraz mogę dać najwyżej 3/10..

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Serwer jest świetny. :) dość szybki exp ( 4 h 130 lv) ynagi też nawet, nawet. :>

Nie ładowałem w isa a mam fryz,petsa,lizaka + w planach jeszcze kilka itemów.

Aktualnie chce ogarnąć jakąś topową postać ale no właśnie...

Wpkiem 145 lv full eq diabły i wgl pro.... + dopalacze nie ogarniam mapki 145 lv hitając 19k w moby. :)

Jedynym minusem na serwie są mapki 100/145 dlaczego. ? Przez te animacje mobów. :>

Tylko mental 3 ma się twardo ale co po tym jak nie łatwo mu spota ogarnąć.

Te animacje mobów powinny być usunięte bo biorę spota i dostaje z 7 razy ten skil odpychający do tego moby się bugują i ida pod konia tzn są moby ale ich nie widać.

Sporo ludzi gra na serwie nawet dość ogarniętych. :>

Jak najbardziej polecam ale Krzychu te moby i mapki to ty ogarnij bo tam idzie spota utrzymać na klacie tylko na WH podobno. :>

Pozdrawiam.

Ale pieprzysz głupoty.

Po pierwsze 145 smok spokojnie ogarnę cały spot bez problemu i bez dopalaczy.

Twoje pro eq to chyba eq na 54lvl +9 (muszę Cię poinformować, ze jeśli tak jest to jest ono pro na 54 lvlu)

Co do tego "w 4 h 130lvl" to trochę przegiąłeś, ponieważ trzeba około 10h jak sama administracja napisała na wbicie 100.

Ja dropem WPkiem w 13 h mam 139 od zera myślę, a nawet jestem pewien, że ten 130 to wbiłeś tak bez biologa, dungeonów i zabawy w metki itd. w jakieś 10h minimum. Na pewno nie w 4h ;) w 4h może się uda samym expem ubić ten 90-95 max.

(gram bez ISU)

Opublikowano

Ale pieprzysz głupoty.

Twoje pro eq to chyba eq na 54lvl +9 (muszę Cię poinformować, ze jeśli tak jest to jest ono pro na 54 lvlu)

Co do tego "w 4 h 130lvl" to trochę przegiąłeś, ponieważ trzeba około 10h jak sama administracja napisała na wbicie 100.

Ja dropem WPkiem w 13 h mam 139 od zera myślę, a nawet jestem pewien, że ten 130 to wbiłeś tak bez biologa, dungeonów i zabawy w metki itd. w jakieś 10h minimum. Na pewno nie w 4h ;) w 4h może się uda samym expem ubić ten 90-95 max.

(gram bez ISU)

90-95 widzę że kolega nie ma pojęcia o expie... w av2 na 1 pd idzie wbić od 90-100 spokojnie tylko trzeba umieć...

Nowicjusz
Opublikowano

Ale pieprzysz głupoty.

(gram bez ISU)

Rozbawiłeś mnie ;p

bite 4 h jak nie mniej. :) wbić 100 lv to max 1h... a reszta to z 2-3 h. :>

Wystarczy tylko potrafić expić i wiedzieć gdzie i z czym.

też gram bez ISa. :> Ale mam pets'a , lizaka , fryzkę.

Przygotowuję teraz postać pod exp... jeszcze lepsza z biologiem i zobacze czy dam radę uciągnać full 145 lv mapkę.

Bo tym WP nie dam rady ;p

Jbc gram bez WH więc to też jest minus.

PS: Nie miałem czasu na ulepszanie epików do expa. :>

Ale teraz o to zadbam o ile serwer się nie posypie.

wSK.png

Opublikowano

A Ja się zawiodłem na serwerze z kilku powodów ...

1. Olewka Administracji , piszę żeby zbanowali za to że ktoś na NH gra a oni że nie mają czasu , a sami siedzą na TS3 i nic nie robią

2. Bony , trzeba wydać z 100kkk jak nie wiecej żeby uzyskać bony minimum 3x15 , już nie mówiąc o perfectach nie każdy ma czas siedzieć 24/h i dropić kasę . same 15 % wchodzi raz na milion . Jeśli to miało uniknąć BS to śmieje się z was

3. Monotonność gry , na serwerze nie ma co robić tylko kase dropić i nic więcej , administracja jest bez wyobraźni , już 5 letnie dziecko wiedziałoby jak dopasować serwer żeby przyciągnąć a nie odepchnąć gracza od gry .

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Zamierzam dołączyć do serwera. Mam pytanko do grających - które królestwa są najliczniejsze? Oraz jak oceniacie moje szanse podgonienia z lvl i grania bez ładowania w is? I chciałbym się spytać czy często tam gra ktoś na hackach?

Opublikowano

Fx3mous masz na dole na pasku obrazki mieczy, po lewej sobie ustaw automatycznie, a po prawej na kamerke ;d

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Zamierzam dołączyć do serwera. Mam pytanko do grających - które królestwa są najliczniejsze? Oraz jak oceniacie moje szanse podgonienia z lvl i grania bez ładowania w is? I chciałbym się spytać czy często tam gra ktoś na hackach?

Jinno najlicznejsze jak zawsze

Topki nie dogonisz raczej bo oni 16/24h expia

Bez isu zawsze sie da grać

Mało ludzi gra na hackach

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Bardzo przyjemny exp, oraz dobrze dopasowany drop yang :) a wiesz Kakarotek, wcale nie trzeba 100kkk jak to napisales, po 1,5kkk spokojnie wchodzi 3x15. Wiec wiesz, tylko dobrzy gracze sie wybija i to jest fajne a nie ze kazdy lata z perfect i gdzie tu sens... Polecam !

Opublikowano

Szkoda , że licznik podkręcony bo Ciągle o tej godzinie jest 1.1k graczy ... , Co na pewno nie jest prawdą ,Bo nawet w prezentacji 20 luda ? , I jest max 400 ludzi , Ale serw i tak polecam :)

Opublikowano

Lagi takie że po wywaleniu z WW zniknął mi Runiczny +6 53 sr, epicka bransoleta i trochę potów.. Na lagi nie pomogło pobranie od nowa klienta ani wklejenie tej waszej łatki. Przedtem serwer ocenił bym 8/10 ( z powodu padających channeli) teraz mogę dać najwyżej 3/10..

Mi też poznikało eq, min. bronie -.- , pdki , ulepy, sztabki -.-.. Zacząlem pisać z connorem a on powiedział że mnie tylko okradziono i że administracja nie oddaje eq, a po tym się wylogował -.-.. Bardzo pomocny, proszę go pozdrowić.

Opublikowano

Szkoda , że licznik podkręcony bo Ciągle o tej godzinie jest 1.1k graczy ... , Co na pewno nie jest prawdą ,Bo nawet w prezentacji 20 luda ? , I jest max 400 ludzi , Ale serw i tak polecam :)

Śmieszne.. Powiedz po co ktoś już grający na serwerze ma siedzieć w prezentacji na mpc? Wystarczy wejść na serwer i pobiegać po miastach i expowiskach, żeby się przekonać ile jest ludzi :P

Mi też poznikało eq, min. bronie -.- , pdki , ulepy, sztabki -.-.. Zacząlem pisać z connorem a on powiedział że mnie tylko okradziono i że administracja nie oddaje eq, a po tym się wylogował -.-.. Bardzo pomocny, proszę go pozdrowić.

o.O Jak to możliwe. że przez "lag" mogło zginąć eq. Strasznie mnie to ciekawi...

Kilka osób ma lagi przez nową łatkę, jednak nie sądzę, żeby przez to ginęło eq a na forum jest wyraźnie napisane, że nie mają dostępu do itemków i navicat . Bez dowodów nic nie ugrasz :P Jak je masz to na forum leć ; P

Opublikowano

Co miał zrobić? Proszę :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Śmieszne.. Powiedz po co ktoś już grający na serwerze ma siedzieć w prezentacji na mpc? Wystarczy wejść na serwer i pobiegać po miastach i expowiskach, żeby się przekonać ile jest ludzi :P

o.O Jak to możliwe. że przez "lag" mogło zginąć eq. Strasznie mnie to ciekawi...

Kilka osób ma lagi przez nową łatkę, jednak nie sądzę, żeby przez to ginęło eq a na forum jest wyraźnie napisane, że nie mają dostępu do itemków i navicat . Bez dowodów nic nie ugrasz :P Jak je masz to na forum leć ; P

Nie przez lag. Przez pare dni nie wchodziłem na serwer,a dzisiaj wszedłem obczaić jedynie sklepy, a tu patrze nie ma eq..

@up. Nie spierdalać, bo to na pewno wina serwera że zniknęło eq a nie , że zostałem okradziony..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...