Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer póki co sprawuje sie świetnie :> , dobrze byłoby jeżeli wprowadzilibyście 250lv, lecz żeby exp lecial nie tak jak do 180lv, o 95% wolniej, iż w jeden dzien da sie wexpic od 160 do 180 .

@Edit, Dlaczego mam błąd połączenia się z serwerem . ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktos sie wjebał do bazy i okradli kilka kont. Np moje^^

jak się ma to samo id i hasło do maila i wszystkich kont które założyłeś na różnych serwerach to się nie dziw ;]

serwer pomimo moich początkowych przypuszczeń wyszedł fenomenalnie nie ma praktycznie bugów a te które są np. z expem to tylko utrudnią grę tym którzy go używają, zapraszam na serwer ;]

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

czy jakis gm zaglada tu albo na forum servera? od wczoraj czekam na teleportowanie mnie do m1 bo mi sie postac zbugowala jak chcialem sie przeniesc przed swiatynie smoka.ciagle wywala mnie do windowsa.musze zalozyc nowa postac zeby moc grac? pieknie kurwa.

Opublikowano

Jak narazie gra przebiega spokojnie, nie ma zakłóceń i wszystko gra. Zapraszam serdecznie do Chunjo. :D

Skończ pierdolić i nabijać bezsensowne posty. Najpierw wejdź na serwer, wbij 100+ i napisz że gra przebiega spokojnie i bez zakłóceń.

Szkoda, że postać mi się zbugowała kiedy chciałem się przenieść na mapę od 100 poziomu. Uszanowanie dla administratorów tego serwera za jakiekolwiek zainteresowanie graczami i serwerem. Nie pozdrawiam.

g0Tef.jpg

Opublikowano

NIE MOZNA SIE ZALOGOWAC?????????

Jest przerwa techniczna bezmózgu,chyba miałeś na ogólnym "Zostaniesz wylogowany za .. "

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

a co moze nie gralem wczesniej????????

To po co spamiesz,wystarczy wejsc na forum serwa ..

Opublikowano

Skończ pierdolić i nabijać bezsensowne posty. Najpierw wejdź na serwer, wbij 100+ i napisz że gra przebiega spokojnie i bez zakłóceń.

Szkoda, że postać mi się zbugowała kiedy chciałem się przenieść na mapę od 100 poziomu. Uszanowanie dla administratorów tego serwera za jakiekolwiek zainteresowanie graczami i serwerem. Nie pozdrawiam.

Gra przebiega spokojnie i bez zakłóceń.

Opublikowano

jakoś nikomu sie nei buguje tylko tobie nie trzeba było na jakiś modach latać server nie ma bugów a jak ma to minimalne bo zawsze jakieś są

koleś nie pokazuj jakiś starych ss przez przerwą i resetem wszystkiego nie wiem co chcesz udowodnić chcesz żeby serv padł

TEGO JUZ NIE AM BYŁO TYLKO NA PIERWSZEJ ODSŁONIE ETHANA

To było wczoraj debilu -.-

................

Opublikowano

kontakt z administracja jest zerowy.2 dni juz pisze do kazdego z gm proszac o odbugowanie postacie bo po przeniesieniu pod komnate smoka zbugowala sie. ciagle wywala mnie do windowsa po wyborze postaci.nie iwem,moze wg nich musza zalozyc nowa postac i od nowa grac...nie pomagaa pw,nie pomagaja temmaty na ich forum.komedia po prostu.grac sie da.ale jesli juz jest jakis problem to nie macie co liczyc na pomoc administracji!!

Pomocnik
Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Polecam w 100%

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Serwer polecam przyjemny exp na mapce od 100 lv , łatwo idzie zdobyć eq oraz ulepki dropią w czasie expa...

Aktualnie na serwezr odbywa się Idol

Opublikowano

Ma ktoś jakieś info o nowej mapce bo GM mają wszystkich w dupie i nie odpisują.

Ani PW FORUM ani w grze, NIC 0 kontaktu z GM ..

Opublikowano

Ma ktoś jakieś info o nowej mapce bo GM mają wszystkich w dupie i nie odpisują.

Ani PW FORUM ani w grze, NIC 0 kontaktu z GM ..

Z tego co pisałem wczoraj z jednym GM to pisał że dzisiaj na 100% ma być mapka.

A dzisiaj pisałem z innym GM i napisał że dzisiaj nie będzie mapki i że może będzie w tym tygodniu.

Więc widać jak się sama administracja ze sobą kontaktuje.

Jeden mówi co innego drugi co innego.

A tak poza tym to śmiech na sali żeby odblokować lvl a nie wprowadzić nowej mapki.

Ja myślałem że najpierw wprowadza się nową mapkę a potem odblokowuje lvl.

Oni jacyś odwrotowce.

Ale cóż trzeba czekać bo co innego nam pozostało.

Ps.Zawsze jest kontakt z GM wystarczy chwile poczekać.

Mi tam zawsze odpisują na pw i nie mam do nich zastrzeżeń co do kontaktu.

Opublikowano

Witam.

Z góry chcę podziękować administracji za stworzenie dobrego serwera. Wszystko jest dopasowane i grało się przyjemnie.

Niestety do czasu.

Na żadnym serwerze nie spotkałem się z tak nieinteligentną społecznością.

Pełno tu ksujących dzieci, które się zawsze wchrzanią bez pytania, czy wolny spot.

Do tego wysokie lvle, które pomagają niskim odbijać spoty... Wszystko fajnie, ale gdzie tu sens zabawy?

Mam szukać innego kanału, by po chwili znów jakiś cymbał odbijał spota?

Administracji radzę ogarnąć spoty, bo mooby respią się powoli, a chętnych na exp jest pełno.

Niestety ja podziękuje ze względu na bardzo niską średnią IQ graczy.

Nie mówię tu o wszystkich, ale niestety...

Jeśli chcecie tu zagrać to naprawdę POLECAM bo rozgrywka jest ciekawa, ale musicie wiedzieć, że DZIECIARNIA gra tutaj OGROMNA.

Administracjo - odstrasza to ludzi, którzy chcą pograc dla przyjemności, nie do bycia mięsem dla gimbusów z dużymi lvl. Radzę z tym coś zrobić.

Pozdrawiam.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Witam.

Z góry chcę podziękować administracji za stworzenie dobrego serwera. Wszystko jest dopasowane i grało się przyjemnie.

Niestety do czasu.

Na żadnym serwerze nie spotkałem się z tak nieinteligentną społecznością.

Pełno tu ksujących dzieci, które się zawsze wchrzanią bez pytania, czy wolny spot.

Do tego wysokie lvle, które pomagają niskim odbijać spoty... Wszystko fajnie, ale gdzie tu sens zabawy?

Mam szukać innego kanału, by po chwili znów jakiś cymbał odbijał spota?

Administracji radzę ogarnąć spoty, bo mooby respią się powoli, a chętnych na exp jest pełno.

Niestety ja podziękuje ze względu na bardzo niską średnią IQ graczy.

Nie mówię tu o wszystkich, ale niestety...

Jeśli chcecie tu zagrać to naprawdę POLECAM bo rozgrywka jest ciekawa, ale musicie wiedzieć, że DZIECIARNIA gra tutaj OGROMNA.

Administracjo - odstrasza to ludzi, którzy chcą pograc dla przyjemności, nie do bycia mięsem dla gimbusów z dużymi lvl. Radzę z tym coś zrobić.

Pozdrawiam.

wszyscy w domu trzeźwi ?to metin a nie lol kto ma lepsze eq ma spota proste, kto ma gildie ten ma spota, kto ogarnia gre ten ma spota jezeli konczysz gre ze wzgledu na to że ci ksują na BO to, nic ci nie pomoże.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...