Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 173 poziom, więc wiem co sie dzieje na serwerze. ADministracja sie stara i nie płaczcie o te sztabki - 1.5kkk to 1h roboty w v2.

tylko 1.5kkk to jest gowno teraz. jak na kazdy + trzeba perly itd.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko 1.5kkk to jest glowno teraz. jak na kazdy + trzeba perly itd.

Dokładnie itemki na większy lvl żeby ulepszyć to trzeba mieć masę kasy, głownie dlatego już nie gram na tym serwerze .

Opublikowano

Naprawicie wkońcu ten drop sztabek? Bo to wkurza nie dość że pali to kasa potrzebna a sztabki nie dropią. Jeżeli tego nie naprawią to podziekuję za serwer.

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

To sie ciesze ale nie każdy ma 180lv i nie dropi tam kasy....

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Podziękuje już temu serwerowi. Widać jaka administracja ogarnięta... Usunęli drop sztabek i jak ludzie mają robić to eq? Wczoraj jeszcze leciały sztabki po 5kk a dziś już nic? No śmiać się chce. Jak ludzie mają zrobić to eq? Już nawet nie wspomnę że na bony trzeba w chuj kasy wydać aby jakieś sensowne weszły a co dopiero ulepszenia. Jeżeli myślicie że zmusicie tym ludzi do dłuższej gry to się grubo pomyliliście, właśnie ludzie przez to zaczną odchodzić. Poza tym na serwie i tak nie ma zbytnio co robić. Teraz to już w ogóle zacznie się robić burdel ze spotami i expieniem jakby wcześniej było tego mało. Oczywiście zawsze można iść do WW, gdzie trzeba mieć dobre eq żeby dawać rade a drop jest TAKI SAM jak z króla pająków.

Nowicjusz
Opublikowano

Teraz to się nie trzyma ani dupy ani kupy to co się dzieje na serwie. :)

Jak widzicie już 250 lv jest w ranku do tego zapewne ma full eq ;p

Więc jaki jest sens grania skoro to serwer na tydzień czy też dwa. ?

Coś mnie znichęciło do tego serwera.

Nwm może administracja która zlewa graczy. ? Czy też nie miła atmosfera panująca na serwie.

Dzięki za grę i życzę powodzenia w dalszym rozwoju serwera. :)

wSK.png

Opublikowano

Popieram osoby wyżej. Usunięcie dropu sztabek powinno łączyć się z obniżeniem cen ulepszeń jak i u handlarzy - a zwłaszcza zmianek!

Wystarczającym utrudnieniem jest to, że wchodzą ABS 10/12/15%. Usunięcie dropu sztabek to absurd. Chyba, że zwiększycie drop Yang.

Opublikowano

A tu widze dalej trwa płacz :D Beke mam z ludzi którzy nie potrafią zarobić na tym serwerze.

Jak dla mnie serwer prosty w 1h idzie spokojnie wydropic z 5kkk jak się chce. I w sumie dobrze, że juz te sztabki nie lecą bo na 180 lvlu leciały sztabki 10mln nawet na psach ludzi juz boty stawiali na sztabki bez sensu ja tam się ciesze ze juz ich nie ma a z kasą i tak jest w huj łatwo.

PS Typ%20Serwera.png

Medium

Właśnie medium a nie easy a wy po 1.5 tyg byście chcieli juz mieć all a i tak jest bardzo łatwo :)

Nowicjusz
Opublikowano

Najlepszy sposób na zarobek.

- 145 lvl mental lub Wp.

- W buty / naszyjnik / tarcze wbijamy po 30 % yang. :)

- Lecimy na mapke od 145 lv. :>

Za spota takiego ogarniętego miałem ok 300kk + ulepki i sztabki jak były. :>

Z kasą jest łatwo ale BS bd Ci stał na kilku kontach chyba z tydzień żeby zrobić 4x 15 + hp/lud.

PS: Takim sposobem z rana w ok 2h miałem 1 strone Depo bryłek. :>

Zostajemy na 145 lv używamy ANTY EXPA !

wSK.png

Opublikowano

hmm... ciagle mam logowanie... tez nie mozecie wbic?

Też nie moge wbić , może w końcu wzięli się do roboty i coś naprawiają i chwilowo wyłączyli logowanie , ale znając życie to pewnie sie coś zjebało i logowanie padło

9kf9.png

Opublikowano

Też nie moge wbić , może w końcu wzięli się do roboty i coś naprawiają i chwilowo wyłączyli logowanie , ale znając życie to pewnie sie coś zjebało i logowanie padło

tylko się zjebało bo moja jest w grze normalnie a ja nie mogę wbić na gre

Opublikowano

Dzisiaj o 0.30 został wznowiony drop sztabek więc nie macie co już się gniewać i pisać że zła administracja :P

Poprostu mieli błędy z dropem sztabek dlatego go wyłączyli.

A co od tych 250lv powiem jedno jak ktoś chce to może to osiągnać nie wydając ani 1zł na IS.

Sam nie wydałem na IS a wbiłem ten max lvl i widnieje na ranku.

Expiąc tylko od 182 do 250 nadropiłem 50+ bryłek więc nie widzę problemu ze kasa mało leci.

Tak jak wspomniałem wcześniej nie wydając na IS w grze mam peta,fryzurkę oraz pierścień z IS-które razem są warte 60+zł

I tak na koniec polecam serwer bo jest ciekawy tylko mam jedno ale,że dodali nowe mapki a o eq to już zapomnieli ^_^

Opublikowano

Dzisiaj o 0.30 został wznowiony drop sztabek więc nie macie co już się gniewać i pisać że zła administracja :P

Poprostu mieli błędy z dropem sztabek dlatego go wyłączyli.

A co od tych 250lv powiem jedno jak ktoś chce to może to osiągnać nie wydając ani 1zł na IS.

Sam nie wydałem na IS a wbiłem ten max lvl i widnieje na ranku.

Expiąc tylko od 182 do 250 nadropiłem 50+ bryłek więc nie widzę problemu ze kasa mało leci.

Tak jak wspomniałem wcześniej nie wydając na IS w grze mam peta,fryzurkę oraz pierścień z IS-które razem są warte 60+zł

I tak na koniec polecam serwer bo jest ciekawy tylko mam jedno ale,że dodali nowe mapki a o eq to już zapomnieli ^_^

Co do EQ, to obecnie nie mam aż tyle czasu, ale nie ignoruję tego, niedługo zacznę prace nad nowymi przedmiotami. :)

sygna1.gif

Opublikowano

Usuńcie z abs możliwość wbicia 10% bo to jest patologia !! -.-

Chcesz aby każdy latał z 4x15 ? To lepiej odpuść ten serw i idz na easy jak nie ogarniasz.

Wszystkie ch on a ja nie mogę się zalogować. O co chodzi?

Pobierz łatkę z 21 maja

Link : xxx

Jeśli dalej nie działa to pobierz od nowa clienta i nic do niego nie wrzucaj.

kmr3.gif

Opublikowano

Niedawno wszyscy stali na 180/181 az tu nagle patrze na stronke a tam juz 250 lvle powiecie co tak nagle ruszylo graczami ze zaczeli napierdalac?

Opublikowano

@up nowa mapka, na której exp ustawili nieco za wysoki i właściwie nie ma już na serwie co robić, prócz pvp...

Trochę lipa, no ale cóż.

Myślałem, że to trochę dłużej zejdzie.

Co do serwera gra się fajnie, w sumie nie wiem jak oni tak szybko powbijali te 250.

Ja ledwo co 148.

Co chwile na ch1 m1 mam błąd Microsoft visual C+++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...