Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NO już jest po serwerze zapowiadał sie ciekawie już w bardzo dużo osób odeszło ale widze maja jescze 900 /1000 choc mieli 1500 + ludu ....
kurde ekipa okej bo robia czaly czas cos z serwerem i pewnie utrzymia sie dlugo :) moze sie jescze rozwina ...

Opublikowano

NO już jest po serwerze zapowiadał sie ciekawie już w bardzo dużo osób odeszło ale widze maja jescze 900 /1000 choc mieli 1500 + ludu ....

kurde ekipa okej bo robia czaly czas cos z serwerem i pewnie utrzymia sie dlugo :) moze sie jescze rozwina ...

Serwer jeszcze trochę pociągnie. Jedni odchodzą, drudzy przychodzą.

76561198001815076.png
Rekrut
Opublikowano

Przydał by się jakiś dowód że to velestia server. W filmiku takiego dowodu nie ma, nie ma pokazane ze to velestia, wiec wnioskuje ze to fake. Następnym razem więcej dowodów ze to ten server.

Filmiku nie nagrywał simply tylko Master1337(job allias - Immortal). Fake to nie jest, proponuje przejsc sie do JG i nie gadaj głupot których nie wiesz.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Nie chce mi sie czytac całego tematu,ktoś z polaków gra na tym serwie i czy fajny serw? Tylko nie piszcie o tym bugu z traderką bo nie ma dowodów ze to ten serw.

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Serwer fajny nawet bardzo dawno takiego serwa nie bylo ludzi wszedzie ogrom

Polakow spotkalem :))nie chce mi sie juz samemu expic ale z goldem na taxi tez ciezko ;d

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

ja już dawno odszedłem nic ciekawego nie wiem co ludzi tak przyciąga :)

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

szkoda tylko ze przez 2tyg które nie grałem zostałem okradziony z seta/broni+9 i innych rzeczy :(

Nie mam nawet jak zacząć od nowa grać brak kasy i wogole, miło się z Wami grało koledzy :) Pozdrawiam MegaNuker

29979.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona bajeczna , rate bajeczne i cap 90 mrrr :D

Polecam Serdecznie ! Licze że to będzie serwer na dłużej !

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Gm Velestii postanowił otworzyć na nowo serwer. To oznacza wipe/postawienie nowego serwera. Jak wiemy, serwer żyje dalej i ma się dobrze ~300 graczy, lecz niebawem powrócą te czasy, gdy wskaźnik graczy wskazywał 1500. Można powiedzieć "nowa Velestia", bez jakichkolwiek bugów, serwer stabilny. Będzie masa hejtów etc., jednak team jest zgrany i dotrzymuje obietnic. Otwarcie serwera 04.05.2013, dziś 21.06.2013 - oto dowód na to, że serwer nie padnie po 1-2 tyg. jak masa innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...