Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie... Jak coś masz do SZLACHTY to masz coś do mnie... ;x (również uwzględniam tu samoocenę :B)

Day dodał nowe accki... Na razie testowe :D

zSCFQrN.png

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba pedał xDeyEnd widzisz ta odp mi wystarczy jaki jesteś. :) A zapomniał bym odpalaj server bo mam kilku takich znajomych co ci mogą zakończyć dzień dziecka będzie tak jak zrobiłeś na Hard :) uwierz mi nie tylko ty tak potrafisz są lepsi...

Nie dotykaj Pana xDayEnd , on jest pro,Ty nie

@Pan xDayEnd w game będzie miał nick [DEV]xDayEnd ?

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Co myślicie o specjalnym World Bossie? Polegałoby to na tym, że nie dałoby się go wywołać, tylko GM mógłby to zrobić podczas Eventu. Leciały by z niego jakieś dobre itemki + title z niezłymi sealami. Każda wypowiedź będzie mile widziana. ;)

Dobry pomysł.. A może kilka world bossów do ograniczenia poziomowego .. np 1- 50 i ten np dropi set 50+10 lub coś :) i większe lvle ;)

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Na start... w dungeonie poczatkowym, umiescic bossa, z ktorego dropi box z setem 50-52+10 lub +12 oraz 2 wepami +15.. u szelmy xbow i daggery np.

Opublikowano

Na start... w dungeonie poczatkowym, umiescic bossa, z ktorego dropi box z setem 50-52+10 lub +12 oraz 2 wepami +15.. u szelmy xbow i daggery np.

Like for u :)

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

To ten boss by musiał mieć 1-5lvl, skoro level startowy to 1. -.-

Opublikowano

Chodzi mi o tego smoczna za zombie ^^ Napewno przeszliscie choc raz ten dungeon, wiec wiecie xD

Boss ma 3 lvl o ile dobrze pamietam.

Opublikowano

No tak... To sa zombie xD przypatrz sie kiedys xD

pomysl z setem 50-52 to tylko propozycja... moze byc np 70-72 .. zaleznie od tego, jak bd exp szedl.

Opublikowano

No tak... To sa zombie xD przypatrz sie kiedys xD

pomysl z setem 50-52 to tylko propozycja... moze byc np 70-72 .. zaleznie od tego, jak bd exp szedl.

fajnie by było gdyby tak zrobili najlepszy chyba serwer polski by był

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Chyba pedał xDeyEnd widzisz ta odp mi wystarczy jaki jesteś. :) A zapomniał bym odpalaj server bo mam kilku takich znajomych co ci mogą zakończyć dzień dziecka będzie tak jak zrobiłeś na Hard :) uwierz mi nie tylko ty tak potrafisz są lepsi...

plebs-sie-buntuje-pl-ffffff

@A co administracja na to, żeby naprawić podziemia i zrobić tam coś ciekawego?

Opublikowano

nie. Tak ciężko bd zrobić dodatkowy PL client.? Przecie to jest z 2h roboty, i tak się odpier*alacie w domu przed TV.... :D

Pomyślałaś, że client musiałby mieć oddzielny serwer patchy, oddzielną wersję itp.? Bez sensu 2 clienty.

Opublikowano

Oni nie robia serwera tylko dla polakow, dla tego bd po angielsku xD taki niemiec np nie bd potrafil po polsku xD

Też sobie przykład wybrałeś .. ._.

@ jeśli chodzi o pety to będzie Maksiu ? ;c

Opublikowano

Wiem wiem , że to nie bd polski serwer no ale chyba lepszy od harda .... ale wątpie... :D

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Jesli dobrze bd myslec, to bd o wiele lepszy.

Dodatkowe opcje w soulach? Np zamiast po 5% hr,eva,ataku... dac po 15-20%?

Opublikowano

WWSbe.jpg

Tutaj macie pokazaną stronę na beta, dziękujemy dla pana administratora za zajebiste umiejętności w php xD

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

WWSbe.jpg

Tutaj macie pokazaną stronę na beta, dziękujemy dla pana administratora za zajebiste umiejętności w php xD

Ładna stronka :D ciekawi mnie tylko jak Gold bd leciał z mobków na serwie,

Opcje do Acc można by było zmienić,dodać na Acc jakieś questy,tak jak na destiny :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Ładna stronka :D ciekawi mnie tylko jak Gold bd leciał z mobków na serwie,

Opcje do Acc można by było zmienić,dodać na Acc jakieś questy,tak jak na destiny :P

nie. Destiny ssie

Linoskoczek ch*j Ci w d*pe cyganie jeb*ny ; *

@Może zmieńcie launcher'a.? Bo przy tej str launcher to jeden wielki śmieć (bez obrazy jest cool, ale przy str odpada :/ )

alishia.jpg

Opublikowano

nie. Destiny ssie

@Może zmieńcie launcher'a.? Bo przy tej str launcher to jeden wielki śmieć (bez obrazy jest cool, ale przy str odpada :/ )

Może i ssie..No ale nie każdemu chce się lecieć do MC żeby zdobyć kilka marnych monet,mógłby być jakiś ACC boss czy coś w tym stylu,który dropi 3 rozne pudełka,acc box1,2,3 i z każdego leci inne ACC,tzn inne seale ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

nie. Destiny ssie

foch.gif No dobra, może coś się wymyśli z launcherem :P

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

foch.gif No dobra, może coś się wymyśli z launcherem :P

KONIECZNIE! Bo strona reprezentuje Wam grę i wygląda bardzo, bardzo dobrze. Jak ktoś później zobaczy launcher, rodem z Painta, to się załamie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...