Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Affinity będą naprawiane. Nie wiemy, które, ale będą. ;) Może dodamy własne affi :D

Dodajcie własne affi. ;x Zróbcie coś, czego nie ma na innych serwerach. ^^

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś, gdzie można byłoby wejść np. od max lvl'a i wydropić sobie tam jakieś ciekawe itemki. :)

No I Po Problemi Nie nadajesz się Na Mediatora Ponieważ nie traktujesz wszystkich równo a dla czego??

Konto Linoskoczek <- Dostał na nie Bana

Konto LinoskoczekBan <- To Konto zrobił sobie Gdy miał Bana na tamto xD

Dziwne troszkę co Szmatko xD

Opublikowano

Dużo mamy własnych rzeczy.. Ale teraz trzeba juno naprawić, bo nam się 'popsuło' jak emblemy były testowane. :D

Głównie itemki do innych affinity sprzedają w Jinarr... Więcej to ci nie powiem...

zSCFQrN.png

Opublikowano

No I Po Problemi Nie nadajesz się Na Mediatora Ponieważ nie traktujesz wszystkich równo a dla czego??

Umyj się bo śmierdzisz BALASIE HY HY!: PACZ WPISUJESZ W GOOGLE UMYJ SIE I WYSKAKUJESZ TY!

EDIT: JA CHCE DO LINA :<<<<<<<<<<<<

@Day będą karaibskie kostiumy?

Opublikowano

Umyj się bo śmierdzisz BALASIE HY HY!: PACZ WPISUJESZ W GOOGLE UMYJ SIE I WYSKAKUJESZ TY!

EDIT: JA CHCE DO LINA :<<<<<<<<<<<<

@Day będą karaibskie kostiumy?

Hyhyhyhyhy :D

Ja nie jestem Day, ale powiem... Są karaibskie kostiumy. Przynajmniej na naszym test serwerze. :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Linoskoczek nie ma bana typie.

@topic moze affinity x20 zrobic?

Fajnie by było gdyby zrobili :)

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

o, kochanek puacze <3

Sam jesteś ******** bo nie umiesz pisać po polsku. + jesteś niedomytym plebsem, takimi najbardziej gardzę.

Masz tu definicje Mediatora, pyto

http://pl.wikipedia.org/wiki/Mediator

Wgl wypierdalaj bo żal mi na posty twoje patrzeć jak marnujesz język polski, wgl tego się określić nie da, IDZ PAN W CHUJ.

Wyjebane mam na bana, możecie se dawać, ale swoje musiałem powiedzieć, takich plebsów trzeba trzymać krótko na SMYCZY.

@

Affinity? to dobry pomysł :D, postaram się zrobić, ale jak narazię to pierw muszę toola napisać :P

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

...bo to konto było do odwoływania się do bana, a nie wiedziałem, że nie można pisać postów, bo nie było nic takiego jednoznacznie określone w regulaminie...

@topic

Będzie na serwerze Alsvid?

Opublikowano

Hehe ja kce tego serfa !!:D

Wiesz co mozesz dodac? jak bede grac to prefix mi przed nick [GS] xD

a tak na serio jawele 7lvl i hmmm no i cos tam kombinuj

sygnamoja1.png

Opublikowano

Hehe ja kce tego serfa !! :D

Wiesz co mozesz dodac? jak bede grac to prefix mi przed nick [GS] xD

a tak na serio jawele 7lvl i hmmm no i cos tam kombinuj

Bloody i GSSSSSSSSSSSSSSSSS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KWESTIONUJE PRAWA

@Zróbcie jakiegoś Questa na Alsvida.

Opublikowano

Ja to proponuje zakonczyc juz ten koncert zyczen. Wystartuje serwer to zobaczymy co bedzie, przetestujemy. Zawsze cos trzeba zostawic na pozniej.

Opublikowano

Bloody i GSSSSSSSSSSSSSSSSS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KWESTIONUJE PRAWA

@Zróbcie jakiegoś Questa na Alsvida.

Dobry pomysł z q.. Popieram ;)

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Co myślicie o specjalnym World Bossie? Polegałoby to na tym, że nie dałoby się go wywołać, tylko GM mógłby to zrobić podczas Eventu. Leciały by z niego jakieś dobre itemki + title z niezłymi sealami. Każda wypowiedź będzie mile widziana. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Co myślicie o specjalnym World Bossie? Polegałoby to na tym, że nie dałoby się go wywołać, tylko GM mógłby to zrobić podczas Eventu. Leciały by z niego jakieś dobre itemki + title z niezłymi sealami. Każda wypowiedź będzie mile widziana. ;)

A nie lepiej byłoby dodać coś pokroju Fantoma? Bossa, który respiłby się raz na 6h. :) I byłby ciężki do ubicia (niemożliwe solo, nawet na full IS). :)

Opublikowano

A nie lepiej byłoby dodać coś pokroju Fantoma? Bossa, który respiłby się raz na 6h. :) I byłby ciężki do ubicia (niemożliwe solo, nawet na full IS). :)

Myślę, że to nie o to chodzi. Bardziej chodzi o to, żeby ludzie mieli 'fun' ze 'Spawn Eventów'. Wszyscy by biegali z pk mode on pod danym miejscem... I ludzie by padali jak 'muchy'

Oczywiście jeśli zrobilibyśmy bossa to byłby on bardzo mocny + miałby jakieś skille. Prawdopodobnie byłby zrobiony z myślą o biciu w większych grupkach.

@Oczywiście liczę się ze zdaniem każdego. Dzięki za wypowiedzi. :D

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...