Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mysle ze by to byl dobry pomysl,np jawele 7lvl by z niego wypadaly,ktorych by nie dalo sie inaczej zdobyc,a event by byl raz w tygodniu i 2 takie bossy,jawele 7lvl by sie w cenie trzymaly,a one by np mialy 30% all dodatku,takie jest moje zdanie ;]

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mysle ze by to byl dobry pomysl,np jawele 7lvl by z niego wypadaly,ktorych by nie dalo sie inaczej zdobyc,a event by byl raz w tygodniu i 2 takie bossy,jawele 7lvl by sie w cenie trzymaly,a one by np mialy 30% all dodatku,takie jest moje zdanie ;]

Popatrz wyżej... Jewele są do lvl 6... Ale z dobrymi bonami :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dobra tam drop... fajna zabawa na takich spawn eventach. Pvp to podstawa. <3

Może znajdziemy alternatywę dla all... Zobaczymy... Na razie czekajcie na serwer... :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Myślę, że to nie o to chodzi. Bardziej chodzi o to, żeby ludzie mieli 'fun' ze 'Spawn Eventów'. Wszyscy by biegali z pk mode on pod danym miejscem... I ludzie by padali jak 'muchy'

Oczywiście jeśli zrobilibyśmy bossa to byłby on bardzo mocny + miałby jakieś skille. Prawdopodobnie byłby zrobiony z myślą o biciu w większych grupkach.

@Oczywiście liczę się ze zdaniem każdego. Dzięki za wypowiedzi. :D

Ja mam pomysł, ale nie wiem czy będzie to wykonalne. Zrobić taki dungeon, do którego może wejść jedno PT. Żeby obyło się bez zabijania, PK i podkradania itemów. Wykonalne? :x

Opublikowano

Ja mam pomysł, ale nie wiem czy będzie to wykonalne. Zrobić taki dungeon, do którego może wejść jedno PT. Żeby obyło się bez zabijania, PK i podkradania itemów. Wykonalne? :x

Coś w stylu fellowship raid, jak Akan?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tak, ale żeby boss tam respił się raz na 6h. ;x Wiesz - coś, co ciężko zdobyć.

Najpierw będzie faza faza jak długo trzeba czekać na bossa, a potem każdy będzie miał wyjebane, bo bronie taniej kupić xD
Opublikowano

Myślę, że Lino ma rację... Taki długi spawn bossa to coś niezbyt trafnego... Zobaczymy co wyniknie z tej dyskusji, co Day ostatecznie postanowi.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Najpierw będzie faza faza jak długo trzeba czekać na bossa, a potem każdy będzie miał wyjebane, bo bronie taniej kupić xD

No to niech będzie nawet co 3h. Chodzi właśnie o to, aby itemy, które z niego miałyby dropić, były takie PRO. :s

Opublikowano

No to niech będzie nawet co 3h. Chodzi właśnie o to, aby itemy, które z niego miałyby dropić, były takie PRO. :s

Tylko, że w takim raidzie ludzie by stali i afczyli hehe...

Dobranoc :ninja:

zSCFQrN.png

Opublikowano

Horrible kids...

CKIvg.jpg

Nie wytłumaczyłem, to już sie sapie xD , wgl mam dość tych pw, HEJ POMÓSZ MI POSTAFFFIĆ SERVER. Od teraz wszystkie takie wiadomości będą ignorowane, od tego jest forum, są tematy, nie pw.

@

Jutro postaram się zrobić tego world bossa, teraz czekam na propozycie itemów do lacaball. ^^

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Horrible kids...

CKIvg.jpg

Nie wytłumaczyłem, to już sie sapie xD , wgl mam dość tych pw, HEJ POMÓSZ MI POSTAFFFIĆ SERVER. Od teraz wszystkie takie wiadomości będą ignorowane, od tego jest forum, są tematy, nie pw.

@

Jutro postaram się zrobić tego world bossa, teraz czekam na propozycie itemów do lacaball. ^^

Pudełeczko z jakimś fajnym petem? :x

Opublikowano

Pudełeczko z jakimś fajnym petem? :x

Pomysł jest bardzo dobry. :D Co myślicie o specjalnym box'ie, z którego wypadała by losowa obroża zwierzaka walczącego ? :D

Dzień doberek :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Hm.. :ninja:

1. Token

# Token:

• Poziom - EXP
    • PBI - x1
    • Limit EXP Box - x1 (Scrolle - 300/400/500% limit exp'a)
    • EXPB - x5
    • Rulon EXP - x1
    • Gold - 1.000.000
  • Poziom - DROP​​
  • Huge Lucky Scroll - x10
  • ​Gold Token - x2
  • Eska dropa - x5
  • Lucky Scroll - x1
  • Gold - 1.000.000

2. Gold Token

# Gold Token

• Poziom - Easy
  • [i-LC] Invisible Token - x1
  • 30% EXP potion (168h) - x1
  • 500% Scroll limit EXP - x1
  • Experience Box - x5
  • Candle - x5

3. [i-LC] Invisible Token

# Invisible Token

1. Poziom - Invisible
  • ​Invisible Cross - x1 (Niewidzialny Krzyż - Specjalna akcesoria używana przez nasze postacie (Like generic ring))
  • Mount's Box - x1 (Skrzynka która losowo lota obroże na specjalne zwierzęta (P2))
  • Jewel's Box Lv5 - x1 (Lota losowe jewele lv5)
  • PBI - x1
  • Coin of Master - x10

Oto moja skromna propozycja, każdy może coś wygrać czy nawet pomóc sobie w zrobieniu dobrego acka, lecz z Jewelami łatwo nie będzie chyba że Dej doda nowy poziom w Invisible Token gdzie będą lotać Jewele lv5, szóste poziomy raczej odpadają z LacaBall bo to jest tylko i tak dodatek do gry.

Opublikowano

hahaha xDeyEnd i widzisz jaki z ciebie nup! ja ci pisze o lc invisible , a ty mi pw pokazujesz :) ktoś mi kiedyś powiedział z takimi ludźmi jak ty cieszko się dogadać miał racje ! żeby mi się tak nie zrobiło 0.o. nie chcesz pomagać to nie ! i tak sam już sobie postawiłem offline server :)

Opublikowano

hahaha xDeyEnd i widzisz jaki z ciebie nup! ja ci pisze o lc invisible , a ty mi pw pokazujesz :) ktoś mi kiedyś powiedział z takimi ludźmi jak ty cieszko się dogadać miał racje ! żeby mi się tak nie zrobiło 0.o. nie chcesz pomagać to nie ! i tak sam już sobie postawiłem offline server :)

........

4Bt2f.jpg

Jutro lacaball będzie dodana.

1. Jak coś do mnie piszesz to proszę bez błędów, bo to mnie rozbraja. xD

2. Pisz mój nick poprawnie, dla cb jestem Pan xDayEnd.

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Fajnie się zapowiada nawet, ;D Polski,zobaczymy jak to będzie,mam nadzieje że ten serwer będzie o 100000% lepszy od Harda,apropo Harda - Kochanek Pozdrawiam Cię nupq :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Chyba pedał xDeyEnd widzisz ta odp mi wystarczy jaki jesteś. :) A zapomniał bym odpalaj server bo mam kilku takich znajomych co ci mogą zakończyć dzień dziecka będzie tak jak zrobiłeś na Hard :) uwierz mi nie tylko ty tak potrafisz są lepsi...

Opublikowano

Chyba pedał xDeyEnd widzisz ta odp mi wystarczy jaki jesteś. :) A zapomniał bym odpalaj server bo mam kilku takich znajomych co ci mogą zakończyć dzień dziecka będzie tak jak zrobiłeś na Hard :) uwierz mi nie tylko ty tak potrafisz są lepsi...

Znajomych masz powiadasz ? czemu nas okłamujesz :D idź płacz gdzie indziej,bo padł twój ukochany Hard <3 wydupiej :>

@A upg rate będzie 90 czy 100% ?:P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

1. Nie nazywaj mnie pedałem, idzie zgłoszenie, dostaniesz bana na 7 dni.

2. Mówiłem jak masz wymawiać mój nick.

3. Tyczy się tego na kolor czerwony :

<BICZ PLIS> Jak ty pewnie nie wiesz co to znaczy słowo hack. xD

4. Jak ty się odnosisz do szlachty?.

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Gówniarzu, do innych odnoś się z szacunkiem, tym bardziej że są od Cb starsi, z Twoich wypowiedzi, wnioskuje ze masz 12 lat max. Szanuj nasz jezyk, nie tworz swojego wlasnego, nie milo sie patrzy na takie rzeczy.

ps. Nie bierz sie do rzeczy o ktorych nie masz pojecia, najpierw radze Ci sie pouczyc, potem przechodzić do praktyki.

I oczywiscie reporcik poszedl.

@topic Beda pety wlasnej roboty? Czy tylko standardzik?

@edit

I jesli kiedys uda Ci sie otworzyć serva, daj cynk. My wjedziemy Ci z "hackami".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...