Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przesadzajmy, launcher z painta? Pzdr. Zrob mniej wiecej podobny, to bd mogli pogaadac xD

No chyba ze wziety z neta, to by zmienialo postac rzeczy xD

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli jest już buffek nowy dla rycka to może dla każdej postaci moglibyście zrobić :)

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Chyba pedał xDeyEnd widzisz ta odp mi wystarczy jaki jesteś. :) A zapomniał bym odpalaj server bo mam kilku takich znajomych co ci mogą zakończyć dzień dziecka będzie tak jak zrobiłeś na Hard :) uwierz mi nie tylko ty tak potrafisz są lepsi...

hihihihihihihi

64009887298289041535.jpg

Zajebiaszcza strona.

Opublikowano

Witam.

Kiedyś trochę grałem w LC ale to krótko :P i mam pytanie do was:

Jak się dostać na bete servera? Tzn, skąd pobrać grę(clienta servera). Paru userów wspomniało coś o launcherze, o jakim mowa ?(Coś na podobieństwo metina że wklejam do clienta i odpalam?)

Proszę o odpowiedz na PW bądź tutaj :P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Witam.

Kiedyś trochę grałem w LC ale to krótko :P i mam pytanie do was:

Jak się dostać na bete servera? Tzn, skąd pobrać grę(clienta servera). Paru userów wspomniało coś o launcherze, o jakim mowa ?(Coś na podobieństwo metina że wklejam do clienta i odpalam?)

Proszę o odpowiedz na PW bądź tutaj :P

Na betę możesz się dostać wtedy, kiedy będzie już uruchomiony serwer. Możesz pobrać całego klienta, a możesz pobrać tylko parę plików i wrzucić do folderu z innym klientem jeżeli są na tych samych plikach.

Opublikowano

Normalnie ściągasz grę, i wszystko czego będziesz potrzebował do gry, będzie zawarte w folderze który ściągniesz. Nie musisz dodatkowych rzeczy ściągać.

Opublikowano

Kochana Alu. <hueheuheueheuehue, nie>

1. Ilu będziesz miała kleryków do leczenia? Każdy zrobi sobie multi i postawi klera. To także mija się z celem, bo tylko będzie lagować serwer. Poza tym... to leczenie przy arenie nie sprawi, że granie klerykiem straci sens. Pozostają jeszcze wojny o gród, bitwy na arenie czy zabijanie ludzi na pvp. To coś ma służyć za taką dużą potkę, a nie za zastępstwo kleryka.

2. Znajdź mi kogoś, kto gra jakąkolwiek postacią tylko i wyłącznie z powodu buffów?

3. Jak uniemożliwi? Tam ma być mała garstka buffków. Pozostaje jeszcze masa innych.

GodLlke / Destiny Last Chaos .

@ Pomysly ofcy zarabane z wulftima sa fajne nawet ;P

@ Kiedy planujecie wystartowac?

sygnamoja1.png

Opublikowano

Czytajac cale 12 stron srac mi sie zachcialo xD
Wez ktos zbanuj tego debila kochanka bo to margines spoleczny .
@ Emblemy dacie rade dodac , a jak dodacie to jakies nowe do wyboru ?

KONIECZNIE! Bo strona reprezentuje Wam grę i wygląda bardzo, bardzo dobrze. Jak ktoś później zobaczy launcher, rodem z Painta, to się załamie.

chu*a sie znacie .. to dopiero dzielo sztuki ! :

h4h3.png

sygnamoja1.png

Opublikowano

No life jebane xD

Jestę testerę dejugeju nie dopisales mnie :c <foch>

Ehm no to tak all itemsy pyku pyku czekamy na start bety :P

ps . Jebac kochanka

I kiedy bd mialo bana to chujostwo :O

@ Moze dodajcie hmmm wlasnie ten system reborn jak wymienili wyzej bardzo ciekawe by to bylo :)

sygnamoja1.png

Opublikowano

Do czego jest ten reborn?

To było chyba tak,że wbijasz max lvl,po czym resetujesz postać do 1 lvla,lecz staje się ona mocniejsza... (Chyba) :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Ja też......... to tylko czekamy aż zrobią i wbijamy wtedy na lc :D

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Do czego jest ten reborn?

Tak. Reborn to jest taki system, w którym wbijasz jakiś lvl (nie koniecznie maksymalny na serwerze, zależy od pomysłu) i resetujesz postać do 1 lvla. Przy czym zostaje ona w aktualnym secie/broni. Można zrobić skille od np. drugiego odrodzenia, które byłyby jakieś lepsze/mocniejsze. :P

Opublikowano

- Token Boss Dodany !. ( Uważajcie! Ma w ch*j Ataku xD )

- Drop tokenów dodany ( 15 z jednego bossa )

- Mały fix na eq.

- Nowe tokeny : Invisible Token.

- Dziś dodam lacaball.

- Jewele na CoolDown dodane.

Co wy na to, żeby zmniejszyć opcje jeweli ? bo coś mi się wydaję że za dużo dałem :P 30% jest.

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...