Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Możecie zrobić tak, aby postacie nie miały jakiś niestworzonych ilości HP? Mianowicie pozostać tylko przy buffkach, lizakach, ewentualnie opcjach z setów, pomijając jewele. ;f

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej, wracam do tematu po sporej przerwie.

@ Już niedługo start bety!

Drobna sugestia - nie róbcie parcia na IS i jakiś wepów +500. Wydaje mi się, że +18, które można zrobić z coverem (do +15 ulepszenie) będzie wystarczające. Do tego, jak już wspomniałam, może nie dodawajcie jeweli i innych magicznych rzeczy podnoszących HP to jakiś dzikich ilości, bo wtedy taki łowca na arenie traci na wartości. ;/

Opublikowano

Czy można sie spodziewać dzisiaj startu bety ? Czy jednak dopiero w niedalekiej przyszłości ? :)

Serv nie wystartuje raczej ; )

Opublikowano

Z tego co dev tego serwera mi pisal (xDayEnd) moze byc dzis lub jutro serwer . Badzcie cierpliwi sledzcie temat i wkoncu sie doczekamy tego serwa :)

Ps: Owca jak ci poszlo ?

sygnamoja1.png

Opublikowano

Dey,sprobuj nie robic multi i utrudnic zrobienie jego,wiem ze to spore utrudnienie dla graczy,ale bez multi x-trap bedzie znajdowal cziterow i bedzie ich owiele mniej,wiec moim zdaniem to bylby dobry ruch zeby zmniejszyc cziterstwo.

Opublikowano

Dey,sprobuj nie robic multi i utrudnic zrobienie jego,wiem ze to spore utrudnienie dla graczy,ale bez multi x-trap bedzie znajdowal cziterow i bedzie ich owiele mniej,wiec moim zdaniem to bylby dobry ruch zeby zmniejszyc cziterstwo.

Zgadzam się z tym. Powinniście zadbać o wszelkie zabezpieczenia, bo gra na serwerze, który jest pełen oszustów nie ma sensu. Tak wiem, jest to forum o cheatach, ale jeden serwer mógłby być od tego wolny. ;x

Opublikowano

Slodka nie chodzi mi koniecznie o x-trapa,ale chociaz jakis inny program anty cziterom,x-trap akurat jest dobry to co ze lekko przymula,wazne zeby nie bylo cziterow,a nie wchodzisz na serw jak hard i padasz na hita lub skilla bo ktos sobie cos odpalil.

Opublikowano

Slodka nie chodzi mi koniecznie o x-trapa,ale chociaz jakis inny program anty cziterom,x-trap akurat jest dobry to co ze lekko przymula,wazne zeby nie bylo cziterow,a nie wchodzisz na serw jak hard i padasz na hita lub skilla bo ktos sobie cos odpalil.

Nie porównuj plebsa (hard) do szlachty xD

Dobra, dodajcie ale nie xtrapa bo bez powodu wywala z gry. e.e

Opublikowano

Z tego co dev tego serwera mi pisal (xDayEnd) moze byc dzis lub jutro serwer . Badzcie cierpliwi sledzcie temat i wkoncu sie doczekamy tego serwa :)

Ps: Owca jak ci poszlo ?

A nie najgorzej..

4+.. W końcu mistrz Piotrek uczył mnie wzorów! :D

@ Beta startuje plus-minus za 2 dni. Czyli na weekend sobie pogramy! :)

Opublikowano

Zawsze znajdzie sie sposob na multi.

Pozatym, zabezpieczenia idzie ominac.. Nie ma skutecznej metody na pozbycie sie hackerow etc z servera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...