Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie twierdzę, że są złe, ale myślałam o czymś wybitnie ciekawym. ;f Na każdym serwerze dodają atak/obronę itp. ^^

To już nie ode mnie zależy, jestem tylko gej-masterem. :D

Opublikowano

Takie małe pytanie... Co byście chcieli w Cash NPC ? :)

Butle czasu. ;f Jakieś potki, ciastka i inne na zwiększenie ataku/prędkości. Te potki na speeda. :X

Opublikowano

Eski expa, bufki 4lvl ^^ scream,windy. Hasty. Takie tam. pbi.. potion haste

misc-are-you-fucking-kidding-me-clean-l.

Niektórzy to mają jazdy nawet bez weed'u.

Opublikowano

Eski expa, bufki 4lvl ^^ scream,windy. Hasty. Takie tam. pbi.. potion haste

Może bez przesady, ale jeżeli nie uda się zrobić 100% oszczędzania many to MP steale obowiązkowo!

Opublikowano

Greatest HP+MP Boost Potion,40% Cooldown Reduction Potion,Large Attack Potion,Large Crit Potion,Platinum Large Healing Potion,Platinum Large Mana Potion,Rejuvenation Potion,Experience Scroll

x

Opublikowano

Wyręczam Deja.. :P

- Oto Invisible Cash NPC!:

shot050313174907.jpg

shot050313174915.jpg

( Potka 100% Cast!)

Nie pokazywałem screenów, bo mam zamiar dodać jeszcze kilka itemów. :P

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Nie pokazywałem screenów, bo mam zamiar dodać jeszcze kilka itemów. :P

Spoko, wstępnie pokazałem z czym gracze mogą się spotkać i co im pomoże w grze. ;)

Opublikowano

Co wy na to, żeby dodać Buff NPC? ii oczywiście jakie wwalić tam buffy. :P

Ja mam (mam nadzieję) dobry pomysł. Moglibyście postawić koło areny takie coś, co leczy. Na zasadzie kleryka. Funkcjonuje to na LCGN02 i sprawuje się dobrze. BuffNPC jak najbardziej - po pierwsze te buffki, które można rzucać będąc w pt. Po drugie może takie najbardziej przyziemne? :f Błysk, błogosławieństwo, krzyk (...). :>

Opublikowano

Ja bym zrobił to tak:

~ Buffy byłyby na wszystkich kanałach co godzine. Czyli na przykład musiał by podejść jeden gracz i nacisnąć: Give me BUFFS - i wtedy automatycznie cały serwer otrzymuje buffy.

Opublikowano

Co wy na to, żeby dodać Buff NPC? ii oczywiście jakie wwalić tam buffy. :P

No chyba nie.

Ja mam (mam nadzieję) dobry pomysł. Moglibyście postawić koło areny takie coś, co leczy. Na zasadzie kleryka. Funkcjonuje to na LCGN02 i sprawuje się dobrze. BuffNPC jak najbardziej - po pierwsze te buffki, które można rzucać będąc w pt. Po drugie może takie najbardziej przyziemne? :f Błysk, błogosławieństwo, krzyk (...). :>

Kochana Miyoshi. <joke>

1st. Buff potion'ki są zbędne...

2nd. Gra klerem, highlander'rem, wm'em, element'em, spec'em traci całkowicie sens...

3rd. Uniemożliwi to administracji robienie tzw. Buff Event'ów, bo na ch*j dawać buff'y, które każdy ma.?

alishia.jpg

Opublikowano

Ja bym zrobił to tak:

~ Buffy byłyby na wszystkich kanałach co godzine.

Lepiej zrobić NPC z buffkami. No, bo dostaniesz buffka, dedniesz i czekaj sobie godzinę aby jeszcze raz dostać .. -.-

Opublikowano

Jaram się tym servem. Btw bedzie istniala taka mozliwość ze mam np. jakies tam destiny czy eternie fun pozamieniac pliki i normalnie bedzie dzialalo czy calego klienta?

Opublikowano

Jaram się tym servem. Btw bedzie istniala taka mozliwość ze mam np. jakies tam destiny czy eternie fun pozamieniac pliki i normalnie bedzie dzialalo czy calego klienta?

Nie, niestety musisz pobrać całego clienta.

* Jewele odbugowane.

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Szkoda, bo jak będzie ważył 1gb+ to poł dnia zejdzie :<

Internet Download Meneger sciagnij, super program, duzo szybciej Ci sie pobierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...