Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba nie.

Kochana Miyoshi. <joke>

1st. Buff potion'ki są zbędne...

2nd. Gra klerem, highlander'rem, wm'em, element'em, spec'em traci całkowicie sens...

3rd. Uniemożliwi to administracji robienie tzw. Buff Event'ów, bo na ch*j dawać buff'y, które każdy ma.?

Kochana Alu. <hueheuheueheuehue, nie>

1. Ilu będziesz miała kleryków do leczenia? Każdy zrobi sobie multi i postawi klera. To także mija się z celem, bo tylko będzie lagować serwer. Poza tym... to leczenie przy arenie nie sprawi, że granie klerykiem straci sens. Pozostają jeszcze wojny o gród, bitwy na arenie czy zabijanie ludzi na pvp. To coś ma służyć za taką dużą potkę, a nie za zastępstwo kleryka.

2. Znajdź mi kogoś, kto gra jakąkolwiek postacią tylko i wyłącznie z powodu buffów?

3. Jak uniemożliwi? Tam ma być mała garstka buffków. Pozostaje jeszcze masa innych.

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Ilu będziesz miała kleryków do leczenia? Każdy zrobi sobie multi i postawi klera. To także mija się z celem, bo tylko będzie lagować serwer. Poza tym... to leczenie przy arenie nie sprawi, że granie klerykiem straci sens. Pozostają jeszcze wojny o gród, bitwy na arenie czy zabijanie ludzi na pvp. To coś ma służyć za taką dużą potkę, a nie za zastępstwo kleryka.

2. Znajdź mi kogoś, kto gra jakąkolwiek postacią tylko i wyłącznie z powodu buffów?

3. Jak uniemożliwi? Tam ma być mała garstka buffków. Pozostaje jeszcze masa innych.

noo.. tez nie znam takich osób xD A bufki, to nie bd wszystko.. to bd jakis haste, scream.. nie przesadzajmy Pani Profesor ;)

Opublikowano

1.od leczenia masz przeciez medic

2 ja gram postacia wylacznie dla buffow ^^

x

Opublikowano

Ja tak grałem...

Biorąc pod uwage, ze robilem postac dla bufa, potem sie wciagnalem, i nia grałem, to niby ja tez xD wpierw zak na 777, potem rycki xdd na roznych servach.

Opublikowano

elementalist.?

Highlander.?

alishia.jpg

Opublikowano

Przesadzacie. Narzekacie, a i tak nikt później nie będzie grał elementalem i highlander'em. ;)

Ja, mój znajomy :D

Highkander, Wm, Cleri, Elementalist, postacie, które tracą na wszystkim ponieważ : Pani Monice się zawidziało mieć buff potionki.......

alishia.jpg

Opublikowano

@UPALL:

"Koniec pierdolenia, robota czeka.."

Fakt, faktem wszyscy pierdolicie farmazony..

Kto niby założy czarkę żeby błyska rzucać? - Skoro i tak pewnie ciągle będą buffy albo itemek z owym buffkiem będzie kosztował grosze..

@Topic: Serwer coraz piękniejszy, Dej napierdala jak szalony te aktualizacje. ^_^

Opublikowano

Ja, mój znajomy :D

Highkander, Wm, Cleri, Elementalist, postacie, które tracą na wszystkim ponieważ : Pani Monice się zawidziało mieć buff potionki.......

Lol, nie wierzę w to, co widzę. Dobra - będziesz grać wszystkimi tymi oryginalnymi postaciami to niech nie będzie buffków. :) Poza tym kleryk na tym nie traci, bo on nie ma jakiegoś ogromu buffów. Bynajmniej nie takie, które byłby szczególnie oblegane przez graczy. :)

Opublikowano

Lol, nie wierzę w to, co widzę. Dobra - będziesz grać wszystkimi tymi oryginalnymi postaciami to niech nie będzie buffków. :) Poza tym kleryk na tym nie traci, bo on nie ma jakiegoś ogromu buffów. Bynajmniej nie takie, które byłby szczególnie oblegane przez graczy. :)

-.- <loooooool>

1. Buff na p.atk

2. Buff na m.atk

3. Buff na m.def

4. Buff na m.def

Jak na LC to jest dużo -,- i tak wg mnie powinno być jak w innych grach po ~20 buff'ów, ale to onna bajka :D

@ Dodajcie dla klera jakiś nowy atakujący skill D:

@@ Może zróbcie coś orginalnego na tych buff potionk'ach.? m.in

- Haste na 1 minute

- magiczny atak + magyczny def zostają zwiększone na 1,5 minuty

- magiczna i fizyczna celność zostaje zwiększona na 2 minuty

Takie, żeby było trzeba klikać co minute :D (i nie buff npc tylko z mobkow dropiły boxy, z owymi buff'ami [mniej ich będzie]) :D

alishia.jpg

Opublikowano

1, bo wcześniej jak graliśmy na 777 i Destiny to się nam znudziło od 1 lvla, potem poszliśmy na generic i znudziło nam się od 100lvla, to teraz spowrotem od 1 plox :P

Opublikowano

Lepsze rozwiązanie?

Daj ankietę na temat, proste.

Kto chce od 1 zagłosuje na 1, kto od 100 na 100.

Opublikowano

No nie wiem czy tak dobrze... innym się nie będzie chciało wbijać tego levela i po prostu odejdą z serwera.

Jeżeli byłby normalny exp to myślę, że każdy by został. Po cholerę robić serwer, na którym wbicie maksymalnego lvl'a zajmuje godzinę? Według mnie najlepiej byłoby zrobić exp taki, jak był na 777. :)

Opublikowano

Jeżeli byłby normalny exp to myślę, że każdy by został. Po cholerę robić serwer, na którym wbicie maksymalnego lvl'a zajmuje godzinę? Według mnie najlepiej byłoby zrobić exp taki, jak był na 777. :)

Lepiej eternia ep2 <3 Ciężko było, a level dawał chociaż jakąs radość :D

alishia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...