Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj Ludzie narzekacie na tak zajebisty server . Pierdolicie o Tym PolishWorld napalicie sie a tyle bedzie ludzi ze tak jak na jednym serverze nie wytrzyma jednego glupiego eventu . Jak nudzi wam sie i krytykujecie server o ktorym nic nie wiecie ... A za 2 dni lub nawet dzisiaj wieczorem ile bedzie placzu na temat " Plastikowego " servera PolishWorld ... To tyle co mialem do powiedzenia .

Pozdro dla tych ktorzy czekaja ;)

Opublikowano

Troche chu*owo z tym, że kilku sobie gra i wali w topke, a reszta nie może wbić, ale reset to też lekka przesada :/

Opublikowano

Po cholere robić jakiś reset? Co on zmieni? Myślicie, że jak teraz zresetują cały serwer to graczy przybędzie? Pff.. Reset może teraz tylko i wyłącznie odstraszyć tych co coś osiągnęli.

Ci co zaczną choćby jutro mogą spokojnie przegonić topowych graczy.

Jestem za..Nie po to harowałem całą noc żeby teraz był reset..BTW. O 6 jak sie wylogowałem to byłem top1 (100lvl), jako że teraz strona nie działa jaki był ostatnio maksymalny lvl?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak nie będzie resetu to tak jak by zaczynać na 2 letnim serwerze (dla tych co chcą walczyc o topke) a duzo jest takich osob miedzy innmi ja

PROPONUJE ZROBIĆ ANKIETE CZY CHCEMY RESET

Opublikowano

No WH to tu jest w pizdu ;p JadeNaWH, Ins1de (ninja hack) , padamWgrocie ( wh) ... Wymieniać i wymieniać. :)

Opublikowano

Jestem za..Nie po to harowałem całą noc żeby teraz był reset..BTW. O 6 jak sie wylogowałem to byłem top1 (100lvl), jako że teraz strona nie działa jaki był ostatnio maksymalny lvl?

o 6 byłeś top 1? 100lv? o 6 Ozgi miał już chhyba 125 :)
Opublikowano

Jak wy płaczecie -.-.....

Proponuje zamknąć temat i otworzyć na prośbę założyciela... Bo taki spam -.-

3/4 mówi, że odchodzi a jak serwer będzie działał jako pierwsi się zalogują ...

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

o 6 byłeś top 1? 100lv? o 6 Ozgi miał już chhyba 125 :)

To moze sie pomylilem ( o tej godzinie po tylu godzinach chyba straciłem rachube czasu) Moze to była 5, bo o 4;30 wszedłem pierwszy na nową mape, ale juz mi sie nie chciało expić. O 4;13 jak widać na ssy byłem jeszcze top1, a Ozgi potem dostał jakiegoś powera. SS : http://www.tinypic.pl/icjjq1rxpjcy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja jak bylem chwile na stronce o 9 to mial 135+ cos takiego :)

To moze sie pomylilem ( o tej godzinie po tylu godzinach chyba straciłem rachube czasu) Moze to była 5, bo o 4;30 wszedłem pierwszy na nową mape, ale juz mi sie nie chciało expić. O 4;13 jak widać na ssy byłem jeszcze top1, a Ozgi potem dostał jakiegoś powera. SS : http://www.tinypic.pl/icjjq1rxpjcy

Ale z Ciebie IS :)

Opublikowano

Dałem serwerowi 1 dzień żeby rejestracja działała. Nadal nie działa więc jednak tutaj nie zagram. Administracja położyła chuja na wszystko

Opublikowano

Serwer jest taki zajebisty jak się gra że nawet tzreba się męczyć z zalogowaniem ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...