Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guardian pyskolu cichutko tam ^^ Nie no początki były całkiem dobre, ale ta maniana przewyższa nerwy ludzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Guardian pyskolu cichutko tam ^^ Nie no początki były całkiem dobre, ale ta maniana przewyższa nerwy ludzi

Kizumi, mordka tam.Dawaj mi thundera :| / Ja czekam do wieczora, a jeżeli dalej już nic nie pójdzie we znaki, i będzie tak samo. Zrezygnuje.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Patryk Thunder nie gra już w metina ^^ tylko w c9, ale gadam z nim tylko na skype bo dupy na tsa nie rusza / Ja czekam tam do 18 jak nadal będzie jak jest spierdslam na inny :)

Opublikowano

Po 1. Fryzura jest mój drogi w NPC :)

U npc są podstawowe fryzurki , a nie Afro czy tam Kapelusz , więc ;)

Zresztą wiem , jak jest. Każdego którego pytałem skąd ma to mówili z IS , a jak napisałem jak kupili skoro strona jest OFF , to zamilczeli a niektórzy nawet blokowali PW.

xD 

Opublikowano

LUDZIE CO WY PIERDOLICIE :D HAHAHAH"D

Serwer wiecej off niz online :D leje z was ,cala noc chodzil bezblednie teraz jest off bo ataki i naprawiaja cos w miedzy csie a wasze posty sa bezsensu tak jak wasze rozumowanie :) strona tak samo dzialala cala noc ,wszsytko dzialalo do 10 dzis bodajze wiec skonczcie wasze pierdolenie ze itemy navi ,serwer wiecej off niz on,wymyslacie jakies glupoty wyssane z waszego mozgu :D

Nie podoba sie ???!!! Czekasz na PolishWorld ??!

WYPIERDALAJ :*

Opublikowano

U npc są podstawowe fryzurki , a nie Afro czy tam Kapelusz , więc ;)

Zresztą wiem , jak jest. Każdego którego pytałem skąd ma to mówili z IS , a jak napisałem jak kupili skoro strona jest OFF , to zamilczeli a niektórzy nawet blokowali PW.

Początkowo strona serwera była online - to raz, a dwa - na tej zastępczej nie można było robić zakupów w IS? Tu nie jestem pewna więc może ktoś się wypowie. I proszę GordOnix, jeśli nie masz dowodów nie oczerniaj. Grałam na tym serwerze może godzinkę i widziałam sporo skarg dot. IS na "wołaj" więc musiał być dostępny :)

Opublikowano

Proponowalbym administracji aby rozpoczeła rozgrywkę na nowo :)

Aktualnie gra jakieś 150osób i z czego ponad 300 nie może się zalogować.

A tym którzy wydali na IS, zwrócić.

Opublikowano

Proponowalbym administracji aby rozpoczeła rozgrywkę na nowo :)

Aktualnie gra jakieś 150osób i z czego ponad 300 nie może się zalogować.

A tym którzy wydali na IS, zwrócić.

No nie za bardzo bo ludzie się męczą, expią i dropią. Reset? Nie.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

No to tak, krótka recenzja:

Serwer bardzo fajny, bardzo podobny do diamonda, ale to dobrze, bo diamond był wyśmienitym serwerem i mam związane z nim miłe wspomnienia.

Dużo osób narzeka na yangi, ale to nie jest problemem, może tylko na początku bo na 63 lvlu mam 1.3kkk i dobrze zrobione eq.

Exp jest przyjemny, nie za szybki, nie za wolny, nie wiem jak na mapach 100+ ale z tego co słyszałem to idzie na PDku (od biologa) wbić w godzinę 20lvli+

Jedynie co mi się nie podoba to zżerające bonusy oraz to logowanie.

Póki co polecam, nie wiem czy to prawda z tym navi, ale jeżeli tak to na pewno wypłynie to na światło dzienne, a wtedy administracja sama sobie zepsuje reputacje i serwer.

A właśnie, reset nie wchodzi w grę, kilka/naście godzin to jest nic na tym serwerze, wszystko da radę osiągnąć bez problemów.

Opublikowano

No nie za bardzo bo "ludzie się męczą", expią i dropią. Reset? Nie.

Mówisz o tych 150 osobach które "fartem" się zalogowało i podbija topke? Jeżeli tak dalej się będzie toczyć sprawa z channelami to ludzie zrażą się do tego serwera, radzę to przemyśleć
Opublikowano

No nie za bardzo bo ludzie się męczą, expią i dropią. Reset? Nie.

Pytanie do Ciebie. Co, aż tak bardzo chcesz być dobry na serwerze? Zrozum, przeglądało temat jakieś 400 osób, a grało zaledwie ze 150. Jest różnica, nie sądzisz? Ty będziesz w topce + 100 lvl. A oni będą mieć 1-30 lvl? No chyba nie, wybacz że tak piszę. Ale teraz to już przeginacie pałkę, namęczyłeś się. Skoro teraz się namęczyłeś to możesz i znowu. Ja tam jestem za restarem serwera, by zaczęli na nowo. Bo serwer jest dobry. A wielu graczy nie mogło grać ze względu że nie mogli się zajerestrować. A jeżeli ma być reset, to prosiłbym o yang + exp podwyższenie na 24h; ) A teraz bywajcie, zobaczę co tu się dzieje za 2h :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Mówisz o tych 150 osobach które "fartem" się zalogowało i podbija topke? Jeżeli tak dalej się będzie toczyć sprawa z channelami to ludzie zrażą się do tego serwera, radzę to przemyśleć

150 osób? Według mnie około 300-400 osób przebywa na serwerze a drugie tyle się zalogować nie może.

To nie zmienia faktu, że reset ludzi odstraszy.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

150 osób? Według mnie około 300-400 osób przebywa na serwerze a drugie tyle się zalogować nie może.

300-400 "przebywało" wtedy kiedy channele działały :) Teraz z tego co się słyszy na TS mało gra osób, ale to nie zmienia faktu, że oni mogą grać a 3/4 nie :)
Opublikowano

Co to dla cb wbic lvlek na wiesz czym. ? :) Wczoraj się wypierałeś że nie grasz na hackach.. :)

Dziś po 6 rano w v2 szpony ( big spot) patzre a tu Ins1de zgarnia całego spota bez buffa ninja. :) Pech chciał że wtady ja tam byłem i widziałem wszystko. :)

Pozdro dla cb... jak bocisz to bez przypału ;p

Opublikowano

300-400 "przebywało" wtedy kiedy channele działały :) Teraz z tego co się słyszy na TS mało gra osób, ale to nie zmienia faktu, że oni mogą grać a 3/4 nie :)

Ale zrozum, że jakbyś był w sytuacji tych osób które grają byś pewnie wyzywał i mówił żeby nie robili resetu.

Ludzie grali całą noc, nie spali tylko expili.

Ja mam tylko 95 lvl około 4 godzin expa nie mówiąc dropu skili itp...

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Spor osób gra tu na wh/ninja hack warrior hack itp co 2 spot v2 ktos stoi bez ruchu i mobki padaja :)

Opublikowano

Po cholere robić jakiś reset? Co on zmieni? Myślicie, że jak teraz zresetują cały serwer to graczy przybędzie? Pff.. Reset może teraz tylko i wyłącznie odstraszyć tych co coś osiągnęli.

Ci co zaczną choćby jutro mogą spokojnie przegonić topowych graczy.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Co to dla cb wbic lvlek na wiesz czym. ? :) Wczoraj się wypierałeś że nie grasz na hackach.. :)

Dziś po 6 rano w v2 szpony ( big spot) patzre a tu Ins1de zgarnia całego spota bez buffa ninja. :) Pech chciał że wtady ja tam byłem i widziałem wszystko. :)

Pozdro dla cb... jak bocisz to bez przypału ;p

hahah dobry żarcik, przykro mi bardzo bo dziś zacząłem grę o 7:47 z dokładnością do 1 minuty. Skąd wiem? bo specjalnie ustawiłem budzik na 7;30 i wyszedłem z psem ;)

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Ja wczoraj zalogowałam się na jakąś godzinkę i do tej pory nie mogę wbić - nie narzekam. Po godzinie spędzonej na tym serwerze, uważam iż warto czekać :) Więc odrobinę cierpliwości !!! Ktoś mi/Tobie zapewnia darmową rozrywkę, doceń to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...