Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co do h**a z serwerem .... !

Strona off chanele "Norm" a na serwer zalogować się nie da -.- .

Wy wgl coś z tym robicie bo nie wiem czy mam płakać czy się śmiać bo to już troszkę przesada :angry: .

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak 2/3 stad przejdzie na polish i bardzo dobrze. SKoro amatorzy nie potrafia zrobic serwera ich strata. Bynajmniej moze na polish pokaza sie z dobrej strony. Chociaz jest tam tylko 2 ha.

Haha, zablokowali im konto. Hahaha. I tka im dobrze. Serwer padnie niebawm, to jest pewniak :D

No chyba nie. Na twym twoim 'polish' jest od zajebania jakiś syfiastych broni czy zbrojek robionych w paincie. Pewnie krócej pociągnie jak ten. Będzie to tak samo żałosne. Społeczność tego twojego serwera to będą 12-15 latki. ;)

Btw. przyjemnie się tutaj gra, nie płaczcie tylko czekajcie aż zrobią ...

he?

Opublikowano

Polish? Porównajcie go sobie, i teraz przedyskutujcie , czy na Polish'a będą większe szanse. Jak HA w zapowiedzi pisał, to myślałem, że spadnę z krzesła ze śmiechu. Info od HA sprzed 5 dni na Pv "Pewnie za jakieś 2/3 dni startujemy, nie puźniej. :)"

1). Błąd orto.

2). 2/3 dni, a pisał mi to 5 dni temu, a polish wciąż off. :D

A teraz podsumować sobie hejterzy. A zresztą... To, że serwer ma poślizgi, oraz że troszkę później pogracie nie zmusza Was do zagrania od razu na innym.. Gdybym był nowym graczem metina po prostu bym się wyśmiał z płaczem w poduszkę. Ludzie... trochę ogaru Wam się by przydało. ^^

77771909559090086048.gif

Opublikowano

No chyba nie. Na twym twoim 'polish' jest od zajebania jakiś syfiastych broni czy zbrojek robionych w paincie. Pewnie krócej pociągnie jak ten. Będzie to tak samo żałosne. Społeczność tego twojego serwera to będą 12-15 latki. ;)

Niekiedy 15latki mają większą wiedzę niż 20. Zależy też o co chodzi. Zbroje czy bronie, a nawet mogą być z painta, tekstury zawsze można podmienić. To nie jest problem, serwer może wyglądać jak jeden wielki syf, kartonowe tekstury etc. ważne żeby stał i logowanie normlanie działało a nie tak jak tutaj, gotowiec i nie wiedzą jak to naprawić.

Opublikowano

Polish? Porównajcie go sobie, i teraz przedyskutujcie , czy na Polish'a będą większe szanse. Jak HA w zapowiedzi pisał, to myślałem, że spadnę z krzesła ze śmiechu. Info od HA sprzed 5 dni na Pv "Pewnie za jakieś 2/3 dni startujemy, nie puźniej. :)"

1). Błąd orto.

A teraz podsumować sobie hejterzy. A zresztą... To, że serwer ma poślizgi, oraz że troszkę później pogracie nie zmusza Was do zagrania od razu na innym.. Gdybym był nowym graczem metina po prostu bym się wyśmiał z płaczem w poduszkę. Ludzie... trochę ogaru Wam się by przydało. ^^

To po co wypuszczaja gniota?

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@xGofer

Ty tak nie hejtuj tego serwera, bo przed sekundką widziałem, jak metka zazdrości ubijasz. xD

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Do cholery.. Aż krew zalewa jak widzę te reklamy konkurencyjnych serwerów.. Tak się nie zdobywa graczy więc darujcie sobie ten bul dupy..

Administracji życzę mimo wszystko powodzenia bo naprawdę fajny serwer : )

Opublikowano

Nie wiedziałem, że moderatorzy na MPC to takie pachołki. Przeczytaj z 2 razy swój post wielki modku. Przecież to brzmi jakby to pisał 12-latek albo gimbus. Serwer jak serwer. Widać jakim dzieckiem jesteś. Jak można oceniać ludzi na podstawie tego gdzie będą sobie grać.

"Nie płaczcie tylko czekajcie aż zrobią..." po co startowali skoro nic nie jest gotowe? w bannerach mają wypisane profesjonalna administracja. Nie widać tego profesjonalizmu.

Opublikowano

Spoko. Może niech najlepiej wyłączą serwer i niech na spokojnie ponaprawiają błędy. Połowa graczy gra, druga połowa nie, bo zalogować się nie może. Bezsensu...

g0Tef.jpg

Opublikowano

1). Błąd orto.

A może on akurat jest analfabeta? Idealny się urodziłeś? Kretyn -.-'

Jakbyś zobaczył zapowiedź i przeglądał ją codziennie po 21+ to byś widział że coś się chyba zmienia co? Ale jesteś taki mądry i wiesz lepiej kiedy startuje. Gdybyś zobaczył post o ok 4. To byś wiedział że start jest dzisiaj lub jutro, godz nie jest podana ze względu serwera, nie wiadomo czy uda się dzisiaj skończyć i wytestować wszystko. Tyle na ten temat :)

Opublikowano

@Luke0

Profesjonalizmu nie widać w Twojej wypowiedzi xD. Robią co mogą, pisali przed sekundką w grze, że za niedługo nie będzie problemów, bo są już bardzo blisko do naprawy. : )

77771909559090086048.gif

Opublikowano

@xGofer

Ty tak nie hejtuj tego serwera, bo przed sekundką widziałem, jak metka zazdrości ubijasz. xD

Bo byłem na serwie, bo nie chce mi się na innych grać. Ale widać, że jest godz. 12 i administracja nic nie robi. Z resztą co bedę się już tu wypowiadał, nie mam co tu grać. Adminisracja dała plame. Trzeba było puścić porządną bete, a nie sie spieszyć. ;]

Opublikowano

Tyle sie tu ciskacie, hejtujecie.. zaloze sie ze jak serwer bedzie on i nie bedzie wiekszych problemow to wiekszosc z was bedzie tu grac :>

sygna1.png

Opublikowano

Na serwere chyba nie zagram. Połowa osób już sobie gra a inni muszą czekac na reje. Bez sensu. Myślałem, że chociaż administracja ogarnie jakąś inną strone i serwer ale się myliłem.

Opublikowano

co jest kurw* .. zostaniesz polaczony z serwerem -.-

teraz blad laczenia sie z serwerem .. Wielki niewypał .. liczyłem na ten serwer .

Opublikowano

Ja troszkę tego nie rozumiem... Gra pare osób na servie a 2/3 czekają bo logowanie off/ nie mogą się zalogować;] Dlaczego GM nie wyłączy servera? Jak wszytko naprawią to niech włączą "dla wszystkich";] Pare osób ciśnie topke a my sobie czekamy na głupie logowanie.

Opublikowano

Jest jakieś inne źródło do pobrania clienta niż strona gry ?

Brak skanu

Masz :)

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Problemy macie.. Wyjdźcie na dwór, zróbcie grilla(Ja zaraz robię), pograjcie w coś(Nie na kompie), przewietrzcie się. Wrócicie prawdopodobnie all będzie ogarnięte, zróbcie nocke i już nadrobicie "straty"..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...