Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny serwer, diamond sie przypomina :P ale nie zrobili żadnego zapasowego reje na wypadek ddosów, to nie pogram :(

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie sie wlogować do gry?

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Kiedy ogarniecie strone? Nie mogę się zarejestrować. Co to ma być, że 3/4 graczy ma konto a 1/4 musi czekać bo wam sie dupska nie chce ruszyć?

Opublikowano

Kiedy ogarniecie strone? Nie mogę się zarejestrować. Co to ma być, że 3/4 graczy ma konto a 1/4 musi czekać bo wam sie dupska nie chce ruszyć?

a 2/4 czeka żeby się zalogować :P

Opublikowano

też macie cały czas "Zostaniesz połączony z serverem"?

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

cay czas zostaniesz polaczony z serwerem .... i nic nie chce sie ruszyc jezeli nie zrobia czegos z tym to straca duza ilosc graczy

Opublikowano

Ja podziękuje za taki serwer bo to już zaczyna powoli denerwować. Wiem że start serwera jest zawsze trudny ale ile można czekać aby stonka była ON reje włączone oraz logowanie ON???? Pozdrawiam wszystkich i życze sukcesów w grze :)

Opublikowano

nie gadaj chłopcze Mentolowy, że logowanie padło, jak logowanie pada od początku startu i co chwilę pada, co 2-3 minuty chociaż jedną osobę wywala i się zalogować nie może...
Administracja napisała ok. 11 w grze, że prace trwają, ale efektów nie widać.

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 233

na marne tylko czekacie zaraz wlacza i po 5 min padnie albo cos dajcie troche czasu im a jak nie to na inny serwer

Opublikowano

Cześć, dopiero przyszedłem na forum. Mógłby mi ktoś coś w skrócie wyjaśnić co się dzieje? :) Z góry dziękuje i obdaruje go Like.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Cześć, dopiero przyszedłem na forum. Mógłby mi ktoś coś w skrócie wyjaśnić co się dzieje? :) Z góry dziękuje i obdaruje go Like.

Logowanie pada.. To wszystko, nie potrafią ogarnąć. ;)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

serwer jest niestabilny i caly czas padaja ch ... prace trwaja ale nie widac efektow
nowi gracze nie moge sie zarejestrowac bo stronka off a gracze ktorzy posiadaja konta nie moga sie zalogowac bo logowanie off ;)
tyle w skrocie ;)

Opublikowano

Witam :)

Co do administracji, robią co w swojej mocy :) Niestety każdy serwer na początku ma problemy, tak to już bywa.

Co do serwera, warto poczekać te 1h/10h/3 dni bo jest na co :) Najlepszy serwer medium Tego miesiąca (jak nie powiedzieć roku).

Miejcie trochę wyrozumiałości, jeżeli nie chcecie czekać, nikt was tutaj nie trzyma możecie iść na inny serwer :)

Opublikowano

Teraz jestcały czas napisane zostaniesz połączony z serwerem a wszystkie ch niby online :D

Pracują nad serwerem dlatego pisze "zostaniesz połączny z serwerem" Poczekajcie troszkę, dajcie szansę administracji :)
Opublikowano

No ok, ale już wczoraj pisali najpierw 3/4 godzinki, potem 2/3 godzinki, a potem że w nocy włączą. I wyszło na to że jest 14:00 następnego dnia i dopiero pracują nad nim :P ale dobrze w sumie, niech naprawią wszystko a dopiero potem włączą.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Od godziny 24 do 7 grało wszystko pięknie :)

A do Administracji..(jeżeli to czyta) moglibyście podawać informacje na FanPage'u serwera na Facebooku, ponieważ nie każdy odwiedza forum :).

Opublikowano

"Użytkownicy przeglądający ten temat" :

Ethana - 23

Polish***** - 178

Gratuluję, straciliście wszystkich graczy. :)

77771909559090086048.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...