Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest świetny na prawdę warto na nim zagrać !

Jedyny minus to ceny ltemów u NPC

Kolejny..

Kasy jest aż za dużo, na 65 lvlu + 63 buffie mam łącznie 1.3kkk, wybonowane i ulepszone eq, wszystkie możliwe na tym lvlu skille na P i jakieś 60 KD i 5 bonów.

Nie jest wcale drogo, jest łatwo, może na lvlach 1-30 jest ciężko, ale później jak pójdzie się na generały do m2 albo na BO to kasa sypie się aż miło.

Opublikowano

teraz znowu nie dziala... moze tak ktos z administracji by poinformowal co dalej robia.. czy bedzie wkoncu ten reset postaci

Opublikowano

Ja proponuję zrobić reset czy coś i zacząć od nowa, bo znowu serwer nie działa, a chętnie bym pograł ;c.
Prezka jest tak zrobiona, że zachęca do gry, a nic nie działa ;/.

Opublikowano

Ja proponuję zrobić reset czy coś i zacząć od nowa, bo znowu serwer nie działa, a chętnie bym pograł ;c.

Prezka jest tak zrobiona, że zachęca do gry, a nic nie działa ;/.

ja tak samo zrobcie chociaz jakas ankiete o reset a nie o logowaniu ciagle gadacie i gadacie

Opublikowano

Kurwa, czemu ślubu nie można brać? Problem polega na tym, że jak wchodzę na ślub i klikam na hanke, to nic się nie dzieje. Obrączkę dostaję, ale po jakimś czasie jest ona nieaktywna i wyskakuje komunikat, że nie brałem ślubu.

Naprawcie to.

Ja tak samo, straciłem tylko hajsidło na obrączki, a gówna nie ma ślubu po jednym teleporcie...

Logowanie ciągle pada, nie ma chyba co już dawać nadziei serwerowi.

Btw. ktoś mówił, że może być reset, to prawda?

Opublikowano

Ja tak samo, straciłem tylko hajsidło na obrączki, a gówna nie ma ślubu po jednym teleporcie...

Logowanie ciągle pada, nie ma chyba co już dawać nadziei serwerowi.

Btw. ktoś mówił, że może być reset, to prawda?

To jakiś koleś spamował. Resetu nie będzie, a Technik widzę nic nie robi :D

Opublikowano

str nie dziala nawet;p

Błąd serwera
500 — Wewnętrzny błąd serwera. Wystąpił problem z szukanym zasobem i nie można go wyświetlić.
Opublikowano

To jakiś koleś spamował. Resetu nie będzie, a Technik widzę nic nie robi :D

to jak resetu nie bedzie to ja podziekuje bardzo za taki serwer co 5 min log pada i naprawiaja nie bede tak gdal do konca ^^

Opublikowano

to jak resetu nie bedzie to ja podziekuje bardzo za taki serwer co 5 min log pada i naprawiaja nie bede tak gdal do konca ^^

GÓWNO PRAWDA, NIC NIE NAPRAWIAJĄ. OPIERDALAJĄ SIE

Opublikowano

GÓWNO PRAWDA, NIC NIE NAPRAWIAJĄ. OPIERDALAJĄ SIE

nawet jak to i tak serwer stracil duzo ludzi i czy naprawia czy nie bedzie malo osob gralo.

#1066 postow i sam spam bo nie dziala nic ... bez sens zamknijcie ten temat albo zrobcie cos porzadnie !

Opublikowano

nawet jak to i tak serwer stracil duzo ludzi i czy naprawia czy nie bedzie malo osob gralo.

WBIJAMY NA xxxxx JESLI DZISIAJ WYSTARTUJE :>

Opublikowano

server online , trzeba czekac przy logowaniu ;)

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Jestem tego samego zdania! Dawajcie wszyscy na Polishworlda im więcej lduzi tym lepsza zabawa ; >

jezeli nie bedzie resetu do 14 to zapewnie tak zrobie pozdrawiam i milej gry zycze.. o ile bedzie on ;>

Opublikowano

Wylewajcie tych wypocin nic nie wnoszących do tematu więcej, w końcu Mod wejdzie i zamknie ten syf.

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

I tak 2/3 stad przejdzie na polish i bardzo dobrze. SKoro amatorzy nie potrafia zrobic serwera ich strata. Bynajmniej moze na polish pokaza sie z dobrej strony. Chociaz jest tam tylko 2 ha.

Haha, zablokowali im konto. Hahaha. I tka im dobrze. Serwer padnie niebawm, to jest pewniak :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...